קטנוע לאנשים קטנים

adida8

New member
קטנוע לאנשים קטנים

שלום חברים אני רוכב על ג'ויירייד מזה 3 שנים ומחפש לשדרג לכיוון ה 250-300 סמק אני עושה נסיעו בין עירוניות כל יום, תל אביב הרצליה כפר סבא, וזקוק למשהו חזק יותר ניסיתי את ה x-evo של חבר, אבל ממש היה לי קשה להגיע
הגובה שלי זה 1.68 בערך ורציתי לדעת אם למישהו יש המלצות בעניין תודה חברים עדי

לגובה כזה אין בעיה עם הקסבו

את רק צריכה להזיז את הישבן קדימה. (אני יודעת כי השבוע חברה "מדדה" לי את הקסבו והיא בערך בגובה שלך, אפילו קצת פחות ממך).

גולאץ

New member
חצופה! חברה שלך בדיוק בגובה הזה-

אולי כי זה היה סוף היום או משהו... זה לא 'לא קשה'- לענ"ד זו שאלה של הרגל. הבעיה היא לא הגובה של המושב, אלא הרוחב של המדרס ולענ"ד אפשר ללמוד להתנהל עם זה (אם כי זו אמירה אפריורית..)

מהגובה שלי כולכם נראים נמוכים

ומה זה חשוב? הגובה של הקטנוע היה לך בסדר ולגמרי בר הסתגלות. לדעתי מה שאת צריכה להתרגל אליו זה המשקל של הכלי.

mnakash

New member
השני

שני הפופולאריים ביותר בפורום הם הXEVO והג'וימקס. אני רוכב על ג'וימקס כמה שנים והוא יעשה את המרחקים האלה בלי בעייה. אם אתה מדבר על חדשים אז אלו ב250. ל300 יש חיסרון שהביטוח יקר בצורה לא פרופורציונלית למרות שלמיטב הבנתי בקימקו DOWNTOWN 300 יש גם יותר כוח משמעותית מהשניים. גם XMAX מאד פופולרי סה"כ ויפאני נחשב אמין מקוראני (וגם מאיטלקי). הבוטם ליין שלי משוחד והוא כמובן שג'וימקס נותן ערך מצויין למחיר. אולי אפילו יותר טוב מהXEVO. אולי לא. יש דיון בעניין בפורום (בעיניי שירשור חשוב). בשוק המשומשים תוכל למצוא אחד במחיר מצחיק (רצוי מהדגם המוזרק ולא הישן). אם עניין הנוחות חשוב לך ונשמע שכן, עשה נסיעת מבחן. לא סיפרת אם אתה רוצה חדש או משומש ומה התקציב. בעיקרון הבחירה האולטימטיבית בעיניי היא למצוא כלי עם מעט קילומטראז' במחיר סביר שעובר בדיקה ויאללה.

mnakash

New member
נראה לי שבכל מקרה נסיעת מבחן תפתור את הדילמה

לא רואה סיבה לא לעשות אחת כזו. גם כשהצגתי שאני לא מתעניין בקטנוע חדש אלא במשומש אז התקבלתי בברכה.

adida8

New member
תודה!!

עניין הנוחות אכן חשוב לי, אני די גמיש בתקציב. אפילו חשבתי על ה mp3 אבל לא ממש יצא לי לנסות אותו , הוא נראה לי אידאלי למה שאני מחפש

mnakash

New member
קח בחשבון שהתלת גלגלי

משפיע על התאוצה, באותו נפח מנוע ובאותו הספק הקטנוע יהיה פחות מהיר בגלל חיכוך גדול יותר בשני גלגלים מקדימה. מבחן דרכים של קטנועי המנהלים 400 סמ"ק בעניין הזה. http://www.fullgaz.co.il/home/p/7468/ פרטים שנראים חשובים לך מהמבחן: "גישה השונה הזו יתרונות אבל גם חסרונות. עלייה על מושבו הגבוה (הכי גבוה כאן)..." "ה-MP3 הוא קטנוע מאד מיוחד. הוא אמנם בנפח 400 אבל לא מצליח להיות תחרות של ממש, בוודאי לא בפרמטרים הסטנדרטיים. מה שהוא מציע לעומת זאת, אין לאף אחד אחר. אם זה הכיוון שלכם, תתכוננו לפשרות שבאות עם החבילה. המהירות הסופית שלו מרשימה, אבל מעטפת הביצועים שלו קרובה יותר לזו של קטנוע 250 מאשר ל-400." עד שניסיתי את התלת גלגל לפני כמה שנים גם אני חשבתי שזה רעיון מצויין. אחרי נסיעת המבחן הבנתי שזה לא בשבילי. הרגשתי שמישהו מתערב לי בהיגוי ואני לא שולט בקטנוע בפניות כמו שאני רגיל. אלו שכן התרגלו אליו לא מוכנים לחזור ל2 גלגלים.

גולאץ

New member
עם אותם נתונים כמו שלך-

הכלים שאני בודקת זה XMAX וXEVO. כמו שכתבתי למעלה: אני מוכנה ללמוד להתנהל עם הגודל גש לאולם תצוגה/מוסך ושות' ותתחיל 'למדוד כלים' ואולי לצאת לנסיעות מבחן- זה ייתן לך אינדיקציה למה יותר/פחות נח לך. בהצלחה!

בעניין הגובה

אני 1.7 מ' ולא היתה לי אף בעית גובה כמו שאמרו כאן, זה לגמרי עניין של פרקטיקה שורה תחתונה- דבר איתי ותגיע לנסיעת מבחן. רק כך תוכל לדעת באמת, מעל כל הדיבורים

בועז בר

New member
ימאהה Xסיטי יהיה בחירה נכונה לנמוכים, אבל...

1.68 לא מכניסים אותך לקטגוריית הנמוכים
.

אם פי 3

New member
זה נמוך זה?

יש לך "פור" עלי של בערך 15 ס"מ (אולי אפילו יותר, לא יודעת בדיוק) משמעותיים ביותר, ואני אפילו לא הרוכבת הנמוכה ביותר בפורום הזה... אני חושבת שבגובה שלך, לא צריכה להיות בעיה עם רוב רובם של הקטנועים, אבל בעקרון - סאן יאנג (ובעדיפות שניה קימקו) מתאימים לרוב לנמוכים. להפתעתי, הסתבר לי שהגו'ימקס 250 (הקטנוע הנוכחי שלי) למשל, נמוך אפילו יותר מה-JR ונוח לי לרכב עליו, אפילו בנעל שטוחה לגמרי (ב-JR העדפתי נעליים עם קצת הגבהה) - ובכלל אני מאד מרוצה ממנו.

OferH2O

New member
יש לי ידידה בגובה שלך עם ג'וימקס, מסתדרת יופי

למרות שאולי זה בגלל העקבים

למעלה