קטנוע יפני 250 סמ"ק

osho32

New member
קטנוע יפני 250 סמ"ק

שלום חברים זהו - נמאס לי מהתקלות המרובות שיש לי בג'וירייד 200 מודל 2003. החלטתי שהגיע הזמן להחליף למשהו חדש (מהיצרן) ושלט מיוצר בקוריאה. אני מעוניין לקנות קטנוע 250 סמ"ק יפני - הונדה או ימאהה. אודה לכם על המלצות או על הפניות לשרשורי עבר. במיוחד אני מעוניין לדעת: 1. מי היבואנים שלהם. 2. מחירים משוערים (קטנוע חדש מהיצרן). 3. האם ניתן לעשות טריידין עם היבואנים? אם כן - כמה הם מורידים מהמחירון בערך? תודה, אשר

osho32

New member
בגלל האכזבה מג'וירייד

ודומיו שכנראה יש סיבה לכך שהם זולים. היו לי בעיות מכאניות איתו כבר מההתחלה שגם אם טופלו במסגרת האחריות, היו עדיין מעיקות. לאחר סיום האחריות - היו מקרים שהייתי כל שבועיים שלושה במוסך על רקע מגוון של תקלות, וזאת למרות שאני שומר עליו ומטפל בו בזמן.

קלוזו

New member
צודק ! שנה הבאה אני איתך ../images/Emo13.gif

בנתיים יש לי עוד שנה לסבול את התקלות המעיקות בג'וירייד.

whistler

New member
על איזה תקלות מדובר, ובכמה ק"מ?

הג'וירייד נחשב לאחד האמינים! על איזה תקלות מדובר? ייתכן כי נפלת על כלי פגום מראש? או אולי סוג הנסיעות שאתה עושה או סגנון הרכיבה שלך גורם לבלאי מואץ... אשמח אם תפרט, כי שלי משרת אותי (בלי עין הרע, דפו דפו דפו...
) כמעט שנתיים ובלי "תקלות" למיניהם.

osho32

New member
ובכן..

אני תמיד יכול להגיד שיכול להיות שנפלתי על עותק לא טוב.. שמעתי אנשים שמרוצים מהכלי הזה, אבל גם על כאלו שלא. הרושם האישי שלי הוא החשוב לגבי. חשוב שאחרים יקראו על זה גם לפני קבלת החלטות. עובדות: - כשהוא היה חדש יחסית, לאחר ההרצה - עשיתי נסיעה לנתניה (מפ"ת). המנוע התחמם וראש המנוע כמעט הלך. התיקון היה באחריות החברה (פתיחה רעה). - החמורה מכולן: ברקס. איבוד הברקס האחורי לאחר 2 פמפומים חזקים עקב בלימת פתאום. הברקס נעלם (מנפח ולא בולם). חזר לאחר שהתקרר. במוסך לא ממש ידעו מה לעשות עם זה - החליפו רפידות ונוזל בלמים. התופעה חזרה ונעלמה, ושוב חזרה ללא הסבר. - תקלות חוזרות ונשנות בספידומטר בגלל בלאי לא הגיוני בחילזון שמחובר בגלגל הקדמי. - כל 6000 ק"מ בערך. עלות פריט+תיקון מעל 200 ש"ח. תקלה חוזרת גם עקב הכבל המחבר את הספידומטר לחילזון. - תקלות תכופות ונשנות בחשמל של האופנוע ובכלל זה; מיקרוסוויצ'ים, נוריות, מצבר. מיקרוסוויצ'ים הם מחלה בכלי -- כל הזמן מתקלקלים והשביתו לי אורות ראשיים, אורות ברקס, הופעת אור אחורי שדולק קבוע. - תקלה חוזרת בתפיסת גלגל אחורי. פעם עשיתי נסיעה מת"א לחיפה וחזרה. לאחר אותו טיול - הגלגלל נתפס כמעט לחלוטין ושוב נאלצתי לבקר את המוסכניק. מדובר בג'וירייד 200 מודל 2003. היו מצבים שהייתי במוסך כל שבועיים שלושה. מכירים אותי שם טוב. המוסכניק הוא סוכן של הכלים הדפוקים הטיוואניים ורוצה למכור לי תואם ג'וירייד. אין מצב. לא מתקרב אליהם יותר. מקווה שזה מספיק מפורט.. יום טוב :)

whistler

New member
אולי זה תוצאה של הרכבה לקויה ביבואן

תראה, כמעט כל הכלים מגיעים לארץ, ודורשים הרכבה והכנה כזו או אחרת. ייתכן מאוד שאצלך פשוט עשו עבודה גרועה ביות, בעניין ההרכבה\הכנה. לדוגמה לגבי התחממות, מאוד ייתכן שלא שמו מספיק נוזל קירור, או שלא חיזקו את ברגי ראש המנוע - דבר שאמורים לעשות בטיפול 1000. נשמע גם שהתקלות שחוזרות נובעות מתיקון "חפיף" של המוסך בו היית, ולא טיפול בבעיה מהשורש. לדוגמה ייתכן שהבעיה בברקסים הייתה בברקס עצמו, ואולי החלפה שלו הייתה פותרת את כל הבעיות, אך מן הסתם ניסו לחסוך, אז החליפו רק חלקים ממנו (רפידות וכאלה). ולגבי החילזון - אין סיבה שיהיה בלאי שכזה - נשמע יותר כמו חיבור ראשוני לקוי, ואז זה גרר איתו בלאי מיותר, ושחיקה. אני לא בא להגן על הג'וי בכל מחיר, ובאמת מה שאתה מתאר די מזעזע, אבל ייתכן כמו שאמרתי שאתה פשוט נפלת על קטנוע לקוי ועל שירות לקוי, ולכן כ"כ סבלת. עם זאת, עושה רושם שבעלי הג'וי שהיו להם בעיות ברמה הזאת, הם מעטים... עושה רושם גם שהדגמים מ2005 ומעלה, קצת יותר איכותיים ואמינים, למרות שלא שינו שם יותר מדי.

osho32

New member
יכול להיות

יש הרבה דברים שיכולים לגרום למצבים כאלו.. אבל מבחינתי, הנזק כבר נגרם.

foxi1

New member
לך על ימהה ../images/Emo91.gif

המלצתי דגם X-MAX יקר יחסית לשוק הטוסטוסים בתחום ה 250, אבל התמורה מלאה. כלי חזק ונוח מאוד. היבואן מטרו קבל קישור: http://www.metro.co.il

foxi1

New member
מהיכן יש לך את המידע הנ"ל?

כרגיל, בשוק כאן ניזונים משמועות שהם לצערינו הרב שמועות התלושות מהמציאות! השמועות האלה הן לא אחת מאינטרסים מסחריים מסוחרים או מאנשים פרטיים שהקשר שלהם האמיתי עם עולם הדו"ג מקרי לחלוטין. אתן לך דוגמה: ראיתי 5 כלים או יותר נכון 5 אנשים שפירסמו את הקטנועים שלהם>> X MAX כמובן, והפלא ופלא ידידי היקר,נמכרו ביעף תוך זמן קצר,במחזורים של 3 שבועות חודש חודשיים שזה סביר מאוד בהתיחס לשוק הדוג שהוא מאופיין במכירות של עשרות אלפי כלים בחודש
איזה ישראלים אנחנו אוכלת יושביה במילה עדינה

בועז בר

New member
../images/Emo4.gifשיפרסם במוטו. תוך שבועיים../images/Emo160.gif במחירון../images/Emo127.gif

dudmel

New member
מחירים אתה יכול לבדוק באתרי היבואנים

מטרו הונדה אופנועים מטרו מורידים בטרייד אין 15% מהמחירון לפני בדיקה. הונדה גם עושים טרייד אין אבל אני לא יודע כמה הם מורידים. אני הייתי הולך על הונדה בעיקר בגלל היבואן...

למעלה