קטנוע חורק + נזילה

famousjoe

New member
קטנוע חורק + נזילה

שלום, הקטנוע שלי חורק בהאצה פתאומית, העליתי אותו על הג'ק, ושמתי פול גז - ולא נשמע שום רעש. אפילו ביקשתי מחבר להרים את הקטנוע (כאשר הג'ק מקופל), ושמתי פול גז ולא נשמע שום רעש. כנראה זה חורק רק תחת השפעת המשקל שלי + האצה. לפני כמה ימים שמתי לב לנזילה, מדובר בנזילה מצינור הולך לגלגל אחורי, והנזילה נוזלת לאורך הג'ק. חבר אמר לי שזה כנראה קשור לבלמים, סתם ניסוי שעשיתי, בלמתי רק עם הקדמי - ודחפתי את הקטנוע בכל הכוח - וכלום אבל כאשר בלמתי עם האחורי ודחפתי - הקטנוע כן זז אחורה (אן כי לאט) מדובר בקטנוע NRG50 האם תוכלי לעזור לי לאתר את הבעיה ? נ.ב. על איזה מוסכים בחיפה אתם ממליצים ?

famousjoe

New member
הקפצה ../images/Emo208.gif

הידעת? תוכן הודעה מקפיצה חייב להכיל יותר מעשר תווים.

famousjoe

New member
כנראה כי סמיילי מתורגם ל...

כנראה כי סמיילי מתורגם לקוד HTML שאורכו מעל 10 תווים

rubin4

New member
ה nrg

כנראה שהבולפ האחורי ב nrg הוא תוף ולא דיסק לכן הוא קצת זז לך....לדעתי נפתח לך הצינור שמן או דלק לך למוסך הקרב לבית שלך..לגבי תקתוקים איאפשר לשמוע אותם דרך האינטרנט לך לבן אדם מנוסה

tik24

New member
תעשה מספר בדיקות....

1) מאיזה כיוון הרעש? (אחורי,וריאטור,קלצ' דרם) 2) צבע הנוזל? 3) תנסה לאתר את מקור הדליפה משם יהיה יותר קל להבין את הבעיה ואולי לטפל בה בכל מקרה כל מה שקשור בבלמים אין לגעת אם אתה לא מבין !!!!!!!!!!! בטיחות אישית ושל הסובבים אותך

famousjoe

New member
המשך

לא הצלחתי לאתר את מקום הדליפה ב100%, עושה רושם שזה מצינור שמוביל לגלגל האחורי. הרעש הוא מהחלק האחורי של הקטנוע צבע הנוזל ממש קרוב לשחור, איזה שהוא שמן כהה כהה.

tik24

New member
אוקיי....

עלפי מה שאתה מספר צבע כהה כהה ? נוזל בלמים זה לא כי הם בהירים (אדום,צהוב...) הצינור שאתה מדבר אליו זה אכן צינור נוזל בלמים יכול להיות שהכלי שלך שותה שמן (אתה מוסיף בתדירות גבוה מהרגיל?) הרעש מהחלק האחורי היה גם לי...( יש לי גם NRG ) זה אכן מהוריאטור אם לדייק מהקלצ' דרם מה שאני עשיתי במקרה הזה פרקתי מכסה וריאטור ניקיתי מבפנים,את הקלצ' דרם עצמו ריססתי אם ספרי בלמים (אין בו שמן) זה עזר לי שוב פעם אתה יכול לעשות את זה לבד אם יש לך כלי עבודה הכי חשוב בזהירות !!!!

Moo Moo

New member
על פניו נשמע כמו 2 בעיות שונות..

הנזילה אם הבנתי נכון מגיעה מצינור עודפים כלשהוא. נסה לבדוק האם מדובר בשמן? מי רדיאטור ירוקים? דלק? החריקה מגיעה מהווריאטור (הגיר) לפי מה שאני מבין. יכול להיות קלאץ' גמור או מכלול אחר שחוק, אבל דברים כאלה באמת קשה לאבחן דרך פורום...

למעלה