כללי הפורום מאפשרים לבעלי עסקים לכתוב כאן
כל עוד הם ממלאים את חובת הגילוי הנאות בחתימה.
פרסומות של עסקים שלא תיאמו איתי, יימחקו ובאופן כללי אני גם לא אאשר פרסומות.
כשיש טיול של מועדון הונדה שמתאים לקטנועים, תומר מתאם איתי מראש העלאה של הודעה על הטיול ואני לא רואה עם זה בעיה.
מירון ומכונאים אחרים נתנו פה לא פעם תשובות מקצועיות ששירתו את כלל הגולשים.
יש לך בעיה דומה עם משה מכלבוטקס שגולש כאן וב-8?
נכון, העסק שלו נהנה מהרבה המלצות אבל הן מגיעות מתוך נסיון אישי והערכה של הרבה גולשים שקיבלו ממנו שירות טוב
בשרשור הנוכחי מתברר שתומר שלח לבחור מסר עם מידע על קטנוע של לקוח פרטי ובכלל לא הונדה, יש עם זה בעיה?
ואם היה לו בטרייד אין כלי שמתאים לצרכים של פותח השרשור, מה לא לגיטימי בלחסוך לו זמן ולהציע לו את הכלי?
הוא לא יכול לחייב אותו לקנות.
לגבי סיני, הוא מזמן לא כאן ונסיון קאמבק שלו לא החזיק הרבה זמן, מבלי שהיה צורך לחסום אותו כמו שעשה אהוד בעבר, הובהר לו שסגנונו לא מקובל כאן והוא נעלם כלעומת שבא.
כל עוד הם ממלאים את חובת הגילוי הנאות בחתימה.
פרסומות של עסקים שלא תיאמו איתי, יימחקו ובאופן כללי אני גם לא אאשר פרסומות.
כשיש טיול של מועדון הונדה שמתאים לקטנועים, תומר מתאם איתי מראש העלאה של הודעה על הטיול ואני לא רואה עם זה בעיה.
מירון ומכונאים אחרים נתנו פה לא פעם תשובות מקצועיות ששירתו את כלל הגולשים.
יש לך בעיה דומה עם משה מכלבוטקס שגולש כאן וב-8?
נכון, העסק שלו נהנה מהרבה המלצות אבל הן מגיעות מתוך נסיון אישי והערכה של הרבה גולשים שקיבלו ממנו שירות טוב
בשרשור הנוכחי מתברר שתומר שלח לבחור מסר עם מידע על קטנוע של לקוח פרטי ובכלל לא הונדה, יש עם זה בעיה?
ואם היה לו בטרייד אין כלי שמתאים לצרכים של פותח השרשור, מה לא לגיטימי בלחסוך לו זמן ולהציע לו את הכלי?
הוא לא יכול לחייב אותו לקנות.
לגבי סיני, הוא מזמן לא כאן ונסיון קאמבק שלו לא החזיק הרבה זמן, מבלי שהיה צורך לחסום אותו כמו שעשה אהוד בעבר, הובהר לו שסגנונו לא מקובל כאן והוא נעלם כלעומת שבא.