קטנוע בכורכר

קטנוע בכורכר

תגידו, מוגזם מצידי לצפות מצמיגי מישלן (2ct) לאפשר לי נסיעה בשבילי יערות מפעם לפעם?

לא מדובר על נסיעה אתגרית, אני פשוט רוצה להגיע קרוב לנקודה שאני יושב בה. מה שמוביל לכך שאני עוזב את הכביש הסלול איזה כמה קילומטרים לפני שאני מדומם מנוע.
רוכב לאט ובזהירות. נשבע!
מתוך התחשבות בדרך ובצמיגי החביבים.

זה בסדר, או שזה יהיה מדי הרבה לדרוש מהמסכנים והם יהרסו?
(זה הלוך חזור אז יוצא כפול)

אם פי 3

New member
לא מכירה את הצמיגים

אבל עם ג'וימקס ובעצם גם עם ה-cbf, רכבתי בדרכי כורכר ואפילו בשטחים יותר מורכבים.
לא ממש "רכיבת שטח" אבל שבילים ודרכי נוף, או סתם חיבורים לא סלולים.
כמו שאמר לי פעם מישהו - יותר חשוב הרוכב מאשר הכלי.

פרארי1

New member
תהנה

לא תהיה לך שום בעיה ואפילו תשחק לטובתך תרכובת הגומי היותר קשה שבמרכז הצמיגים שלך.
עדיין,זה שוחק את הצמיגים יותר מאספלט ויש יותר סיכוי לפנצ'ר מאבנים חדות, אז שים איזה מיכל פאסט מתחת למושב וסע לשלום.

תודה לשניכם. חזרתי, היה יופי.

רכבתי הפעם במקום יותר מורכב מאשר בקודמת, (פחות עביר) ובכל זאת שרדנו.

אם מעניין אותכם, אזור יער אשתאול, נכנסתי למקום שנקרא "יער התימנים" והיה די נחמד.
בחזור קצת מיהרתי כי השמש עשתה סימנים שהיא לא מתכוונת לחכות לי, אז טעיתי בפניה ונכנסתי לשמורת נחל קדרון. אני אומר לעצמי "זה לא יכול להיות, בהלוך הדרך לא הייתה ירידה ולא הייתה נראית ככה", אבל עצמי מצידו התעקש. קיצור אחרי איזה קילמטר וחצי או שנים הגעתי למסקנה שטעיתי, אז חזרתי.
התקלה היחידה הייתה שכשירדתי, בגלל התדרדרות של קצת אבנים יחד איתי, באיזשהו שלב המהירות קצת ברחה משליטתי והמסכן חטף מכה (די חזקה) בתחתית בין הגלגל הקדמי לאחורי. (לא יודע איך קוראים לזה בקטנוע. בסירה זה "קוער" וברכב "שסי" אם אני לא טועה).
מבדיקה בלתי מקצועית נראה שהוא התגבר.

לסיכום, היה נחמד (וגם מאתגר קצת).

אם פי 3

New member
נכון כיף?

כלומר, רכיבה כזו, מבחינתי, היא רכיבה מאומצת, דורשת עוד יותר ריכוז מאשר רכיבה רגילה (שגם בה אני שומרת על ריכוז גבוה), אתגרית - למצוא את הנתיב עם פחות בורות ומהמורות ופחות שיפועי צד, וכדומה - אבל הפרס בדמות נופי קסם, וגם קצת התחושה ש"עשיתי את זה" שווה לגמרי.

אם פי 3

New member
לא נראה לי

א. גבוה לי...
ב. האופנוע משמש אותי קודם כל ליומיום, ורק אחר כך לטיולים.
ג. אני לא מדברת על רכיבת שטח ממש, אלא על דרכי נוף ומעברים, קצת כורכר, זה הכל.

xfwind

New member
תראה....תשמע...

1. אין בעיה, אם כי דורש מעט מיומנות.
2. אין ארוחות חינם - הסיכוי לפגיעה במיסבי היגוי, מתלים ופלסטיקה - עולה.
3. תהנה

למעלה