קטנועי פיזו - VivaCity/SupUp

yuval9999

New member
קטנועי פיזו - VivaCity/SupUp

שלום לכולם יש הצעה מפתה מהיבואן של פיזו-קטנועים (מוטו ספורט) לקנות/לעשות טריידאין בקטנועים החדשים של פיזו - דוגמת Tweet או SumUp או VivsCity בנפח 125 סמ"ק. המחירים נמכרים במחירים זולים יותר (2000 - 3000 ש"ח) מקטנועי 125 של סמסונג/קימקו , וגם מקבלים שנתיים אחריות מלאה (ללא הגבלת קילומטררז) לטענת היבואן הדגם Tweet הוא דגם מאד חזק (16 כוח סוס) , והמועים עוצמתיים. אני בן אדם פרטי (גיל 30+) ומחפש לקנות קטנוע אמין, לצורכי הגעה לעבודה (7 ק"מ כל כיוון), ולא יותר מזה . האם מישהו יכול ויודע את הקטנועים האלה אמינים ? נוחים לנסיעה ?האם אין בעייה להשיג להם חלקים? האם הטיפולים שלהם יותר יקרים ? האם השוק שלהם גרוע, ואי אפשר להיפתר מהקטנוע אח"כ ? הבנתי שיש מוסכים שכלל לא מתעסקים עם הכלי רכב הללו. אודה אם מישהו שמכיר את הקטנועים הללו יכול לעזור לי. נא לתת לי תשובות מקצועיות. בבקשה מי שלא יודע , שלא סתם יקשקש. יובל

בועז בר

New member
אם היו לו 16 כ"ס, הוא לא היה מתאים לרשיון A2.

הטוויט הוא היחיד המוכר לי מתוך קולקציית ה-125 של פיג'ו ומה שאני יודע עליו כתוב כאן => http://www.fullgaz.co.il/home/p/21252/. הוא יכול להיות מצוין לשימוש שלך, אבל על שאר השאלות קשה לענות כי יחסית חדש בארץ. היבואן דל"ב הוא חלק מקבוצת לובינסקי, יבואני מכוניות פיג'ו.

hofnoan

New member
מנסיון (ב 2004-5) עם דלב

אני יכול להגיד שכל פעם שהמוסך שלי היה מזמין חלק היו מביאים חלק לא מתאים. אולי זה היבואן אולי זה המוסך המצ'וקמק שלא יודע להסביר מה הוא רוצה (למרות שהמוסך טוען שיש מקטים והוא נתן לו מקט)... בכל אופן זה היה לפי הרבה שנים. יכול להיות שדברים השתנו שם. לטענת המוסך לשעבר שלי -בדיוק כפי שציינת -יש כאלה שלא מוכנים לעבוד עם דלב ולפי מה שאמרו לי בזמנו במוסך זה בדיוק בכלל הבעיות האלה.

פרארי1

New member
כדאי לשאול את הסוכן

האם מדובר בכלים שנמצאים כבר שנה אצל היבואן, מה שמחייב אותו להרשום את עצמו כיד ראשונה ולמכור בהנחה, כי אתה תהיה יד שניה, עם 0 קילומטרים. אני לא אומר שזה בהכרח המצב, אבל מומלץ לבדוק ולהחליט, זה לא בהכרח דבר רע, אם ההנחה משמעותית. כמו שבועז כתב, אין עדיין הרבה נסיון עם הכלים האלה בארץ, בעבר היו לפיז'ו בארץ בעיקר קטנועי 50 סמ"ק, שהיו פופולריים למדי, אבל הדגמים החדשים הגיעו לא מזמן, אחרי כמה שנות הפסקה של יבוא המותג והם לא ממש נפוצים על הכביש. אישית, אני מכיר את הטוויט, מאותו מבחן אליו קישר בועז. במבחן אחר בו השתתפנו, הגיאופוליס 300 שבק לנו באמצע, מה שיכול להיות מקרי, כמובן, אבל גם לא ממש מעורר בטחון באמינות הכלים. תכלס, לצרכים שהגדרת, כל קטנוע 125 יתאים, אז אם חשובה לך האמינות, לך על משהו בסגנון של המובי המוכח, אם הנוחות או פרמטרים אחרים נמצאים גבוה בסולם העדיפויות, יש אופציות נוספות שנשמח להמליץ עליהן אחרי שתספר לנו מה בדיוק אתה מחפש.

yuval9999

New member
המשך לגבי מה ששאלתי

תודה על כל התגובות והעזרה. אז ככה, עדיין אני צריך עזרה, ואין לי את כל התשובות. אני לא מחפש מי יודע מה נוחות. חשוב לי כלי בטוח, ואמין. בסך הכל אני רק נוסע איתו לעבודה וחזור. לעניין דגמי 2011 יש ליבואן דגמי 2011 מסוג VivaCity והוא רושם עצמו כיד, ואז אני מקבל את הקטנוע (עם 0 ק"מ) כיד שנייה במחיר מחירון (11K , חדש (2012) עולה 13K) זה מאד מפתה. אז האם כדאי ללכת על זה ? אגב הטרייד אין שמקבלים הוא מחירון - מחירון (כך שזה מאד משתלם, ואף אחד (יבואן אחר) לא יעשה לך טרייד אין כזה). האם תוכלו לברר לי בקשרים שלכם עם מוסכים/אנשים בעלי קטנוע כזה, אם בשנה שהיה להם אותו, לא היו בעיות ? האם השרות והחלקים היו טובים ? האם אין בעייה של חלקים ? האם מחירי הטיפולים כמו כל טיפול רגיל של קטנוע אחר (קימקו , סאניאנג או פיאגו) ? איני רוצה להיכנס להרפתקאה, שאחר כך אני אצטער עליה. מוסכים לצערי חלוקים. אלו שמוכרים ומייחצנים את פיזו יגידו לך שזה אחלא קטנוע, ואין שום בעייה. אלו שלא מכירים, יגידו לך לא לגעת בכלי הזה (הכל כלכלי, הם רוצים שתבוא ותקנה קטנוע שלהם, ותעשה טיפולים אצלהם), כך שזה לא ממש אובייקטיבי שבן אדם רגיל שואל מוסכים. דרוש עזרתכם בדחיפות. תודה יובל

בועז בר

New member
תראה, אתה שואל שאלה שקשה מאוד לענות עליה,

כי נמכרו מעט מאוד כלים כאלה - וגם המעט הזה נמצא מעט זמן וק"מ על הכביש. את הבטחון הזה שאתה מחפש יכול לתת לך המובי - ועם הרבה קבלות... אני לא יודע מה אתה שם בטרייד-אין, אבל אם נתעלם מהנקודה הזו, אתה יכול למצוא בלוחות מובי משומש כמעט חדש במחיר אפילו זול יותר. מצד שני... רוכב רגוע, 15 ק"מ ביום... אפילו מנוע סיני יכול לעמוד בזה לאורך זמן... שלא תבין לא נכון - המנועים של קטנועי פיג'ו אינם סינים, למרות ארץ הייצור. למיטב ידיעתי המנועים הם מתוצרת פיאג'ו האיטלקית, אבל אין לי מידע מבוסס על כך. גם מבחינת הטיפולים, אפילו אם תיאלץ לעשות אותם בתעריף של מוסך היבואן, בנסועה שלך זה לא יהיה משמעותי כ"כ. אם הפיג'ו מדבר אל הלב שלך - לך עליו. אני לא רואה כאן סיכון גדול מדי. אם השיקול הוא כלכלי נטו וחשוב לך נושא האמינות המוכחת, הסחירות וזמינות של חלפים זולים ומוסכים שמכירים את הדגם, מצא לך מובי עם כמה מאות או אלפי ק"מ בודדים ולך על בטוח...

ז ר ח

New member
תשובה לא מקצועית אך אמינה.

אם אמינות מעניינת אותך, אז היא לא מוחלטת אפילו ביחס לקטנוע טייווני.

ז ר ח

New member
הסבר.

כשחיפשתי לחבר קטנוע זו באמת הייתה אופציה קורצת, מכיוון שהיבואן טוב מהאחרים ומחירי החלפים שלו שפויים יותר, אבל ככל שביררתי יותר גיליתי שיש שאלת אמינות שהולכת וגוברת.

yuval9999

New member
לזרח

לא ממש הבנתי. כשאמרת "היבואן טוב מהאחרים ומחירי החלפים שלו שפויים יותר" לאיזה יבואן התכוונת של פיזו (מוטוספורט) או של קימקו (עופר אבניר) ? ומה באשר לשאלת האמינות , אתה טוען שקימקו (מובי) לא אמין ? אגב מובי לא זול . הבנתי שמוכרים חדש סביב 14K.

ז ר ח

New member
הכוונה למוטוספורט כמובן.

המובי אמין אך הוא חריג בנוף.

למעלה