קטנה וחמודה

ניקולי

New member
קטנה וחמודה

יומני היקר שלום היום יום רביעי ה 12.2.2003 השעה 16.30 בדיוק (עכשיו בזה הרגע) אני כותבת לך ממשרדי הקט והנחמד..וחם פה אש.. כי המזגן דולק בדיוק בפניי מלבד זאת כבר סיפרתי שאתמול הייתי בחתונה גרוזינית למען האמת יהודה ואני ברחנו כל עוד נפשינו בנו כי לא רצינו שיקראו בפני כולם כמה הבאנו (צ'ק ע"ס 1000 ש"ח ללא כיסוי) חחחחחחחחחחחחחחחח סתם יומני היקר עבדתי עלייך.. בקיצור יומני היקר שמחתי לראות שיש כאן חברים שבאו מרחוק מאוד ועברו להגיד כאן שלום , אני מקווה יומני שיום אחד הם יבואו לישון כאן...כי אני מאוד אוהבת אותם... ("מרין,ריקי,נופר,מיקי,ג'ס... גילי,וכו') זהו יומני היקר עוד יום עבר וחלף לו.. ולך קטנה וחמודה תמסרי ד"ש לחברתך המקסימה שירנושקה שלא נכנסת לכאן מי יודע מה ולא ...... ולא.....
טוב אני לא רוצה להתחיל עכשיו לבכות כי חבל לי ... אוהבת את שתיכן
שלכן ניקול*

ניקולייייי ../images/Emo24.gif

לרגע חשבתי ששכחת אותי ולא כתבת ביומן אבל הנה הפתעת אותי כהרגלך, את פשוט מקסימה, אני אמסור ד"ש לשירן, היא אמורה להתקשר אליי בכל רגע, אבל לא אמרת אם למסור ד"ש עם שיר או בלי שיר. וגם אני אוהבת אותך
אגב...בקשר לפגישה...אני מאוד רוצה לבוא כי אני חייבת לפגוש את האנשים המקסימים שאני כותבת להם, אבל לא השבת...פליזזזזזזזזז...... יש לי קצת עניינים לסדר וממש לא מתאפשר לי השבת.

ניקולי

New member
איך אני יכולה

לשכוח?? תגידי לי איך?????????????? הרי שמי ששוכח את חבריו הוא לא חבר לא כך יקרתי??? אני יודעת שאת רוצה לפגוש את חבריי הפורום חשבתי לעשות מפגש כזה לפני שהפסיכי מתחיל לשלוח את טיליו אלינו ואז יהיה יותר קשה להפגש ב'נת אותי?? ולשירן תמיד זה ד"ש עם שיר ו
ו

למעלה