קטן OUT עידן טל IN ?

ירוק18

New member
קטן OUT עידן טל IN ?

הבוקר פורסם באתרים שונים על כך שמכבי חיפה מתכוונת להיפרד מהקפטן ובכך להביא את עידן טל בכסף שיתפנה... כמו כן במכבי חיפה גם רוצים לראות את סלים טועמה מהפועל תל אביב מצטרף לקבוצה בעונה הבאה שכזכור קיבל הצעה מחיפה בתחילת העונה אך העדיף את הפועל ת"א. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394677,00.html

adiryosef

New member
אני לא הייתי מוותר על קטן

יש לו מידי פעם הברקות,ואם שחקן כמו עידן טל שישחק לידו אנחנו ניראה חיפה שונה מזאת של העונה. כמו גם קולאוטי,בוקולי וקטן, אין להם את המסירה הזאת של עידן טל כמו בעונות הקודומות שהייתה משאירה אותם מול שוער לבד.

איתן 990

New member
צודק במאה אחוז

אסור לחיפה לזרוק את קטן.נכון מאז שהוא חזר הוא לא משהו. אבל לדעתי צריך לתת לזמן לעשות את שלו. ואני בטוח שקטן עונה הבאה יהיה גדול.

ודאי שעדיף את שניהם אבל

עקב ``מגבלות כספיות`` רק אחד מהם ודאי שעדיף את עידן טל מיניב

הבעיה של יניב

שהוא לא קולט שהוא משחק גרוע,וטועמה לא יעזוב את הפועל,עידן זה המושיע היחיד שנראה רלוונטי וחוץ מזה צריך זעזועים רציניים כולל בעמדת המאמן כי כל הקבוצה כרגע על סף תהום עמוקה מאד שאם ניפול אליה כבר יהיה בלתי אפשרי לצאת ממנה ואני לא מגזים!

yarivlevi

New member
אין סיכוי שטועמה יגיע אלינו

בתחילת העונה הוא קיבל מאיתנו הצעה יותר גבוהה מזאת של הפועל והוא הלך להפועל כי הוא אוהב את המועדון ,מה עוד שהוא חתום על חוזה לעוד שנתיים ככה שזאת סתם כותרת של כתב שהקדים את עונת המלפפונים בכמה שבועות. לגביי קטן אז עם כל הכבוד והאהבה שלי אליו אם באמת המצב הוא או קטן או עידן טל אז ברור שעידן טל עדיף ואת זה הייתי אומר גם בתחילת העונה ,אני כן מאלה שתמכו\תומכים בקטן וחושב שמה שהוא עשה כשבחר לשחק אצלנו זה דבר ענק שאני בספק אם נראה אי פעם בכדורגל אבל המועדון והקבוצה כמובן שיותר חזקים גם מיניב קטן וזה ברור שהתרומה של עידן טל היא הרבה יותר משמעותית ונחוצה מזאת של יניב קטן. בלי שום קשר קטן הוא לא הבעיה של חיפה ואנחנו חייבים 4-5 שחקנים או בקיצור להחליף חצי קבוצה: 2 קשרים אחוריים ,בלם,קשר כנף וחלוץ בוא נניח שמשומר ומגרלשווילי עוד איכשהו על גבול הסביר כי אם נחליף גם אותם אז בעצם חוץ מדוידוביץ,קינן,בוקולי וקולאוטי אנחנו מחליפים את כל הקבוצה וזה קצת מוגזם.

מותק מס1

New member
גם את חרזי

אפשר להשאיר עוד עונה וגם כדאי להשאיר אותו כדי שקינן ילמד ממנו קצת

אסִי

New member
קטן לא יעזוב לדעתי

רוני לוי ויעקב שחר יותר מידי מכבדים אותו. במקסימום הוא יערוך שיחה עם שניהם ויסגור את הסיפור, כמו תמיד. מה שכן, עונת המלפפונים הזאת תהיה מעניינת מאוד. שחר הולך להשקיע את סכומי הכסף הגדולים יותר בשכר לשחקנים ויותר בשכר להעברות, וצריך להגיע לקבוצה לפחות עוד זר אחד חדש. ואגב, בקרוב צריכים להגיע לאוזניי כמה עדכונים שמאוד יעניינו אתכם (צריך עוד להמתין קצת עד שהדברים יהיו ברורים יותר, אבל דבר אחד שאני כן יכול לומר זה שבקבוצה עובדים על "הפתעה גדולה מאוד" למועד ההעברות).

eran 89

New member
אם כבר הפתעות,

בעונת המלפפונים שלפני העונה שעברה הבטיחו לנו הפתעה גדולה, ובסוף הגיע ויקטור אורזמבל. יש לך מושג מה היה התכנון המקורי להפתעה? אמרו בזמנו שזה היה אמור להיות אריאל אורטגה או משהו כזה.

Benn Is Kane

New member
אם אורטגה מגיע...

אני אורב לו בנמל התעופה ואומר לו שאם הוא ילבש את המדים הירוקים הוא יסכן את חייו. בחיפה לא ידרוך שחקן ריבר פלייט!!!

eran 89

New member
חחחחח אבל אין מה להגיד, הוא אחד השחקנים

הגדולים. לפני שנה וחצי הייתי בארגנטינה ויצא לי לראות משחק של ניואלס אולד בויז, שם הוא שיחק. הוא היה ענק! המסירות שלו, החדות שלו, הוולה לחיבורים מ-18 מטר. אחחח איזה שחקן.

Benn Is Kane

New member
שחקן גדול, ללא ספק..

אבל טיפש, ומעל הכל - שחקן של ריבר...

eran 89

New member
נתחיל בטועמה.

אין מצב בעולם שהשחקן יגיע אלינו. הוא לא יעזוב את הפועל בעד שום סכום בעולם, ואני מבין אותו. בקשר לפרסומים באתרים השונים על קטן וטל, תאמין לי שרוני לוי ויעקב שחר עוד בקושי יודעים מה יהיה עונה הבאה, ותהיה בטוח שהעיתונאים יודעים בדיוק כמונו בנוגע למצב הקבוצה בעונה הבאה. כל דבר שמפורסם בתקשורת בזמן הזה, שנוגע לעונת המלפפונים, הוא חירטוט של התקשורת לדעתי.

TheWiseGuy

New member
../images/Emo31.gif בין טל לקטן אני מעדיף את קטן

סתם מחפשים שעיר לעזאזל ומוצאים את יניב קטן. ניסו העונה לעשות ממנו מה שהוא לא, מנהיג, ולבנות את הקבוצה סביבו. הוא לא מסוגל לזה, קטן הוא לא השחקן שיכול לשחק באמצע ולהנהיג משם את כל המשחק כמו אבי נמני. קטן הוא שחקן שצריך לשחק ליד שחקן שכזה. למה לא מדברים על בוקולי ששכחתי מתי הוא נתן משחק טוב לאחרונה? למה לא מדברים על קולאוטי שעד לאחרונה כל מה שהוא היה עושה זה להחמיץ? מה דירסאו תרם העונה לחיפה? טועמה? שוב פעם אנחנו מחפשים בינוניות? כל ההתנהלות בחיפה העונה הייתה שכונתית, החל מבחירה לא נכונה של שחקנים, איזה שחקן (מלבד קינן) שהגיע העונה תרם משמעותית למשחק של חיפה? איזה שחקן שמאלי היה לנו בהרכב העונה? וכלה במספר משחקים חשובים שרוני לוי ניהל בצורה ביזיונית. צריך להוציא את המקסימום שנשאר מהעונה הזאת, שזה אומר להגיע לאירופה, ולהתחיל בהפקת לקחים מהעונה הזאת: -רוני לוי צריך עוזר מאמן טוב לידו ולא איזו בובה כמו דראפיץ'. עדיפות לשחקן עבר כמו חזן או ברקוביץ'. -דוידוביץ', קינן, בוקולי, קטן וקולאוטי צריכים להשאר גם בעונה הבאה. -לא כל ברזילאי הוא שחקן טוב. בהנחה שבוקולי הוא הזר היחיד שישאר גם בעונה הבאה, צריך להביא עוד שלושה זרים טובים: בלם שמאלי, ושני קשרים שמאליים (או קשר אחד ימני אם טל חוזר).

מה אתך?

יניב לא מצדיק שקל משכרו ברור שעידן עולה עליו בכל פרמטר בוקולי נותן מלחמה יניב עומד עם הגב לשחקן מקבל כדור מנסה לעבור וזהו לא יורד להגנה לא כלום

Olympic Hero

New member
יניב קטן ישחק במכבי חיפה גם בעונה הבאה

כל הניסיון הנואש הזה ליצור פה דרמה ע''י התקשורת לא אמין בגרוש. חבל בכלל שנאמין לכל הסיפור הזה. קטן ישאר במכבי חיפה בלי שום קשר לעידן טל.

נמאס כבר להתייחס לכותרות חסרות בסיס

לפי מה שנכתב בתקשורת במהלך כל העונה:קולאוטי מסודי אנדרסון אולארה גזל אלמדון מגרלשוילי(חו``ל) דירסאו ארבייטמן ישוחררו וגנון טועמה גולן קנדה חיימוביץ` טל יחזרו וזה רק חלק ממה שפורסם בלה בלה

למעלה