קטן אבל גדול...

פגעסוס

Well-known member
קטן אבל גדול...

להנהלת הפורומים, יישר כוח. כל הכבוד על הוספת שם המשתמש ליד ההודעה על כמות המסרים. זה משרת שתי מטרות: 1. הרבה יותר נעים לעין לראות פניה אישית. 2. כך אנשים בעלי שמות משתמש רבים יוכלו לדעת באיזה שם משתמש המערכת מזהה אותם באותו רגע. תודה רבה. GYXOIO

Zed off

New member
חן חן למתחנפן...

תגיד איך אתה בכלל יכול לכתוב הודעות שהאף שלך תקוע אצלם ב...

יש כאלה, שלעולם לא יבחינו בין

מחמאות לחנופה. למה לעזאזל אתה חושב שהוא מתחנף אליהם? הם ישלמו לו על זה? יקנו לו וילה בטוסקנה? רכב חדש? מה הקטע שלך? הוא הודה להם על משהו שעשו, ובצדק. אם אתה נוהג להתחנף ולכן נראה לך שכולם כאלה- זו בעייתך בלבד. (נ.ב. לפגעסוס- אל תשכח לשלם לי את כל הסכום שסיכמנו על ההודעה המתחנפת שלי הזו כלפיך.)

התמ-ים

New member
כבוד מוזר יש לך

לא מגיב לעניין בגלל ניק, אבל מגיב שלא לעניין בגלל צרות עין (?). ככה גידלת אותו? כמו אגו?

ברור שהניק "זד אוף" הרבה יותר

מתוחכם, דרמטי, מלהיב, משלהב, מרענן, ציני, מדליק ואנרגטי. אבל אני סבורה שלמרות שמי הפשוט תוכל לענות לי, שאם לא כן אני איעלב מאוד, ארגיש פגועה וירד לי הביטחון העצמי. אולי בכל זאת תגיב, כדי שתופעות אלה לא תקרנה?

התמ-ים

New member
תיקון קטן,

זה לא שבוע, זה סופשבוע וזה לא באילת, אלא של "מעריב" ותודה להורי שהביאוני עד הפורום, כבר אמרתי?

התמ-ים

New member
ועוד משו,

זה לא בעקבות ההודעה, אלא בעקבות מילוי דלק בתחנה של פז :)

אבל למה הורידו את הקבצים ../images/Emo35.gif

ועוד דבר קטן שלא קשור: סוף סוף נפטרנו מה "כמה
חמישים מיליון
"
עכשיו תהיה הפסקה גדולה עד לפירסומת המעצבנת הבאה.

התמ-ים

New member
ווואללה, לא שמתי לב ...

הורידו ת´חמישים מיליון, אבל, נכון לאתמול, השאירו בצ´אט את תפוז והחבר´ה שלו מהצ´אט הקולי מישהו נתקל בו היום? אולי הוא עסוק מידי? ואולי בעיקבות סופם של ה 50 מיליון, הוחלט בתפוז לפטר אותו? נגמר התקציב?

אני מתחילה להתגעגע לפרסומת הזאת...

בעיקר לפרסומת של הרדיו, כשהם שרים: "כמה כמה כמה, 50 מיליון... וואלה איזו דרמה... 50 מיליון...."

התמ-ים

New member
ואני מתגעגע להטרדות בפרטי מהרובוט

של תפוז .. אבל אני מעדיף להתגבר על זה :)))

avielss

New member
ניסית פעם לגלוש בפורומי סקס

להתעמק להתחיל לפנטז ופתאום באמצע "כמה חמישים מליון" של ארז טל כל החשק יורד (:)

התמ-ים

New member
ואם כבר, אז למה לא לקטר

(למרות שזה לא הפורום המתאים :)) אולי כדאי לשנות את הניסוח לשפה יותר ברורה, למשל עברית? למשל, במקום התמ-ים אין לך מסרים חדשים אפשר התמ-ים, אין לך מסרים חדשים או אין להתמ-ים מסרים חדשים או במקום התמ-ים יש לך מסר חדש אפשר התמ-ים, יש´לך מסר חדש התמ-ים, יש לך מסר חדש? אולי כבר תבדוק אותו, במקום לקטר?

כנף

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

תפוז(,) יש לך מחמאה חדשה
ותתחדשו גם על הגרפיקה החדשה של לחצני ה- שלח/י, חזרה לעמ´ הפורום והחלפת שם משתמש. עכשיו הכל מתאים. (כמה מגיע לי על זה? 50 מליון??) ואם אני כבר פה, לאן נעלמו לי הקודים של כתיבה בהודעות מצד שמאל?

תודה לכל המחמיאים

אנו משתדלים לענות לבקשות ולהיות מספיק ערנים כלפי הצרכים שלכם כגולשים מרוצים. עם זאת לא כל בקשה מצדיקה עבודה או שיפור ושינוי. נשמח להמשיך לקבל הצעות יעול, רק קחו בחשבון שלא כל דבר מיושם באופן מיידי, אם בכלל.

למעלה