אתה מציע פה אלטרנטיבה בה אדם לוקח סם למוח, ללא מרשם רופא???
רק עפ"י המלצה של גוגל ואדון אלמוני שוטגנרידר?
אתה מפעיל מניפולציה רגשית על הקוראים, בטענה שרק אדם תמים לא רואה איך למערכת הרישוי הרפואי אין אינטרס של טובת הציבור אלא אינטרסים אחרים לגמרי?
אני אומרת לקוראים (בלי להפעיל עליהם מניפולציות רגשיות), שלמערכת הרישוי הרפואי יש הרבה מאוד אינטרסים שנוגעים לטובת החברה, חלקם לא קשורים לטובה הרפואית של חולה זה או אחר, אבל קשורים מאוד לתועלת הרפואית של הציבור בכללו.
שמירה על בריאות ושלום הציבור והחברה הם בהחלט בראש מעייני מערכת הרישוי הרפואי, כמו גם הרבה אינטרסים נוספים שנוגעים לציבור ולחברה הכלליים במדינה בה חי צביר בני אדם, באופן ישיר וגם בעקיפין (כלכליים, מחקריים, ניהוליים, הסדריים ועוד ועוד).
זה לא שמערכת הרישוי מורכבת מקבוצת אנשים שמרוויחים שוחד כספי ורווחים אישיים אחרים, שסותרים את בריאותם של בני האדם. אין קונספירציה רב מערכתית נגד בריאות הציבור. יש אינטרסים (חלקם סותרים, בגלל דעות שונות) של הגנה על שלום הציבור, והגנה על הצורך של הציבור במחקר רפואי כלכלי.
אני אומרת לקוראים שמערכת שרואה הסתכלות רחבה, ולא רק הסתכלות של "כרגע-זה-מה-שנוח-לי-ולעזאזל-המחר-והסיכון-העתידי-לבריאות-שלי-והאנשים-האחרים-במדינה" עדיפה לאדם ל-79-120 שנה שלו, יותר מאשר המלצות אלמוניות של קונספירטור על בסיס אחד-שאני-מכיר-שזה-עשה-לו-נפלאות.
קונספירטור שחשוב לו "גם" (רק?) להפחיד ולהלעיג ולהעביר מסר אנטימערכתי, כולל גרפים צבעוניים עם מטרה ברורה שאינה "הנושא של הודעתו", בלי סיפור אישי של סבל שמניע אותו לעזור לבני אדם (גם אם באופן שגוי), בלי הוכחות של ישועה לרבים.
צריך לחשוב - מה האינטרס שלו להתנגד למערכת הרישוי? איזה אינטרס שלו אתה משרת כשאתה מופעל ע"י המניפולציה שלו? איזו הוכחה חותכת יש לך שאלמוני רוצה להגן עליך מפני "מערכת שלטונית שרוצה להזיק לך"?
אז אני אומרת לקוראים לא לקחת תרופות מגוגל ומאלמונים מניפולטיביים...