קטלני ביותר...

קטלני ביותר...

פורום לבאר שבע... מגניבו´ש..... אני לא גרה בבאר שבע אבל אני חולה על העיר הזאתי.... טוב נבקר אותכם מידי פעם כי בתכלס אני שייכת לפורום מזרחית.... טוב ביי חבר´ה

eranmc

New member
חח למרות שזה פורום לב"ש

חוץ ממני נראה לי פה אף אחד לא שומע מזרחית.

כן... אז תגיד לחבר´ה שלך פה...

שמזרחית זה טוב ויפה!!!!! דרך אגב אני לא באר שבעית אני אילתית! אבל מכירה הרבה מבאר שבע ואני פשוט חולה על באר שבע!!!!!!

eranmc

New member
חחחחח אתה רוצה שיהרגו אותי שוב?

כן נכון מזרחית שולטת. כל השאר זה סתם :)

למה יהרגו אותך כפרה?

לא... תראה מזרחית זה הכי הכי יפה! אבל אני גם שומעת עוד דברים... כי בתכלס לפעמים זה יוצא לי מהאוזניים!

fireman

New member
אפשר לשאול אותך שאלה?

אני באמת מסוקרן....עד היום לצערי שמעתי למה אנשים לא אוהבים את באר שבע עכשיו אני רוצה לשמוע למה את אוהבת את באר שבע ושלא תבינו נכון, אני גם אוהב את באר שבע, פשוט מעניין אותי לדעת מה אנשים מחוץ לבאר שבע חושבים על העיר

yellow cheese

New member
וולקאםםםם../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אנל´א מבינה מה יש להיות "חולה על העיר הזאתי".. אבל מילא
אילת
גם לא משו... אבל מילא..
בכל מקריי...ברוכה הבאה סוויטי
מזרחית? לא משו.. אממ אממ...
תהני.. אני שבה מאילת היום..

אוי... את ממש טועה! מזרחית זאת...

מוזיקה עם נשמה היא אומרת הרבה... את יודעת מה מאמי כדאי לך לנסות לשמוע את זה... פעם גם אני לא סבלתי את זה באמת! אבל ישבתי והקשבתי לזה 3 שעות רצוף ונדלקתי! זאת מוזיקה עם נשמה! ואת לא חייבת לשמוע אותה דווקא כשאת בדיכי!\טוב אני אומרת לך תנסי מקסימום לא תאהבי אז לא צריך! אבל כדאי לך מאמו´ש!

קומיקס

New member
נוווו מיזרחית לאאאא יכול יותר

בבקשה תפסיקו אם המיזחית הזאת יש לי שכן כל היום יוסי עדן אבי ביטר דייי כמה אפשר לישמוע את הזבל הזה ואיך אפשר להשוות את זה ולמומנטו מורי נניח איך?(לאלה שלא מבינים מומנטו מורי זה הדיסק החדש של אביב גפן) אביב גפן שולט!!!!!!! יוסי עדן לא!!!!!!!!!

אוי הגזמת!

אתה חייב להפתח גם לדברים אחרים ולא לשמוע כול היום אביב גפן... מזרחית לא אוכלת וכמו שאמרתי כבר גם אני פעם לא סבלתי מזרחית! ועכשיו אני חושבת שזה יפה כי הקשבתי לזה קצת! תנסה זה לא כזה גרוע! מקסימום עם לא תאהב את זה אז לא צריך! אבל אל תסים על זה
תנסה ותראה!

eranmc

New member
מזרחית שולטת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל כמו שאמרתי אביב גפן כותב חבל"ז הכי טוב בארץ. אבל אני האמת לא אוהב את יוסי עדן ואמא שלי חולה על אבי ביטר. אני אוב את שרית חדד וזהבה בן.

אמממ....

שרית חדד וזהבה בן? הן לא משהו... יש להם שירים יפים אבל לא... תנסה את שרון זריהן ותמיר גל יש להם שירים יפים באמת! או אפלו את שימי מזרחי! תנסה שווה לך!

eranmc

New member
כן.

אני אוהב את השירים של תמיר ואת הדואט של שרון וניבין. בקשר שימי מזרחי..... אממ לא מכיר.

למעלה