קטלוג FORD - עוד "סוכנות" דוגמנות?

אדיב חן

New member
קטלוג FORD - עוד "סוכנות" דוגמנות?../images/Emo101.gif

זימזומים חדשים בתחנות הרדיו מזדמזמים כדלקמן: "האם תמיד רצית להיות שחקן? דוגמן?" "יש לכם את זה?" [את זה = (כנראה) 6,000 ש"ח, גיחי, גיחי, צחוק של פסיכי] {מוזיקה חולנית ברקע} "בוא אלינו, קטלוג FORD, סוכנות הדגומנות המצליחה... בלה... בלה..." {מספר טלפון, מוזיקה חולנית, סוף} כמובן, אין כל זכר לתשלום כלשהו בפרסומת. אבל שקוף, שאני אתקשר למספר הטלפון, יבקש לבוא לפגישה, יראה על מה מדובר, ינסו להחתים אותי על משהו, אני אחטוף את המשהו הזה, יצא איתו משם, יסרוק אותו, ויחעלה אותו הנה כדי שכולם יראו מי הם הנוכלים החדשים בתחום. אם הם לא נוכלים אז אני ממש מצטער. באמת. תמיד קיים הסיכוי כי סוכנות דוגמנות מכובדת, נקלעה למצב בו רבים ורבות לא מתדפקים על דלתותיה כל שני וחמישי (גיחי, גיחי), [דרך אגב, מעניין, כי שני וחמישי זה לא סתם ביטוי כאן: לסוכנויות מכובדות בדרך כלל יש שני OPEN DAYS בשבוע - שני וחמישי או ראשון ורביעי או משדהו דומה. OPEN DAY - יום פתוח, כל מי שחושב/ת שמתאים בא להתראיין. סוכנויות גדולות בדרך כלל לא מפרסמות עצמן, ואם חסרים כשרונות, שולחים TALENT SCOUT לאוניברסיטאות, בתי ספר, חוף הים, מקומות בילוי וכדומה] ושבא להם להוציא ""קטלוג"" דוגמנים (גיחי) אשר לבטח יגרום לכל הדוגמנים והדוגמניות המצולמים בו להצליח ולהרוויח בגדול (גיחי גיחי בריבוע * 17 + 2*גיחי) דיווח כאן בפורום לאחר שהנושא ייבדק, וכאמור, חוזה סרוק, במידה ואשיג עותק. בברכה, חן אדיב מזכיר משפטי

למעלה