קטלוג טלכרטים ?

rafi696

New member
קטלוג טלכרטים ?

אולי מישהו יודע איפה אני יכול להיתעדכן על טלכרטים חדשים ומחירים ?

תמיר1991

New member
מנצל"ש:

אני משער שאתם יודעים שאוספי ישראל וחלל שלי הם האוספים העיקריים שלי, ואתם גם יודעים שאני בתהלחיכי ייעול כלכלי מבחינה בולאית, ולכן, אני מחליט מעתה, להוציא כסף (כולל מכירה והחלפה - הדואר עולה כסף)אך ורק בולים ופריטים של ישראל וחלל. שאר ה"אוספים" שלי ישכנו להם בינתיים בארון בלי שינוי, למעט אוסף קנדה, שישתנה רק בזכות המתכתב הקנדי שלי, ותו לא. כשארגיש שמיציתי את התוכנית הנוכחית, אשקיע גם באוספים האחרים. מה שכן - מתנות אני תמיד שמח לקבל
דורון, אם אין לך "מספיק" בולי חלל תמורת מה שאביא לך, אני "איאלץ" לקבל גם בולי קנדה
חג מצויין! תמיר.

תמיר1991

New member
אוווווף...

למה הכל בדגש!!! הדגש כעיקרון נגמר אחרי המילה "וחלל". אגב: בתהלחיכי = בתהליכי. תמיר.

תמיר1991

New member
ובגירסא נורמלית:

אני משער שאתם יודעים שאוספי ישראל וחלל שלי הם האוספים העיקריים שלי, ואתם גם יודעים שאני בתהליכי ייעול כלכלי מבחינה בולאית, ולכן, אני מחליט מעתה, להוציא כסף (כולל מכירה והחלפה - הדואר עולה כסף) אך ורק בולים ופריטים של ישראל וחלל. שאר ה"אוספים" שלי ישכנו להם בינתיים בארון בלי שינוי, למעט אוסף קנדה, שישתנה רק בזכות המתכתב הקנדי שלי, ותו לא. כשארגיש שמיציתי את התוכנית הנוכחית, אשקיע גם באוספים האחרים. מה שכן - מתנות אני תמיד שמח לקבל
דורון, אם אין לך "מספיק" בולי חלל תמורת מה שאביא לך, אני "איאלץ" לקבל גם בולי קנדה
חג מצויין! תמיר.

doroni10

New member
תמיר-

חוץ מבולי החלל- אתה תקבל גם בול ישראלי במצב MNH משנת 1949 + שובל..
עליו אתה כבר יודע. ובנוסף עוד מעטפת בולים המכילה מגוון בולים. נראה אם יש לי עוד בולי קנדה עבורך

doroni10

New member
תמיר- תראה מה הצלחתי לדוג ../images/Emo8.gif

קנדה אמרת.. מזל שלאישתי אזרחות קנדית.. הצלחתי לדלות עבורך עוד 35 בולי קנדה- חלקם במצב MNH (וכל בול MNH, כולל אלו מבולי החלל וישראל במצב שכזה, נמצא בשמרבול מתאים
) תתחדש, דורון,

טל ענבר

New member
שלום! אני נוסע! לונדון לא מחכה לי

או בעצם כן? בקיצור לפני שאני יוצא לכיוון נתב"ג - חג שמח, שנה טובה ולהתראות לכולם. אחרי שבוע וחצי בואנקובר, קנדה אפוש לי 3 ימים בלונדון...אח! ממש חיים קשים. בקיצור - TAKE CARE

למעלה