קטי, תורידי כבר Louis XIV

קטי, תורידי כבר Louis XIV

יש מהאתר שלהם חוקי.
* ועכשיו *
סיבות שבגללן כדאי להתחתן איתי 1) נאמנות זו לא דרישה, אם הן כוסיות ואת/ה מביא/ה לי סיבוב עליהן. 2) אני אחנך את הילדים שלנו בנוקשות כדי שהם לא יהיו פקצ"ות. 3) אני יודעת להכין עוגה במיקרו ב-8 דקות. 4) מיטה זוגית זו רק אופציה. 5) אם את/ה כוסית, אז אני בוצ'ה מספיק לפתוח צנצנות/לסחוב דברים/וכו'. 6) יש לי גן רצסיבי לעיניים בהירות שאני יכולה להוריש. 7) כשאני אזדקן אני *כנראה* (לא בטוח) לא אסבול מהתסמינים הבאים: - קרחת/שיער דליל. סיבות שבגללן ממש לא כדאי להתחתן איתי 1) את/ה רוצה את הכוסיות לעצמך
2) חוץ מהקטע של החינוך - אני אזניח את הילדים, כי אני כנראה אשנא אותם, וגם זה במידה ואני לא אשלח אותם לפנימייה בחו"ל מגיל 0. ואם הן יהיו פקצ"ות אני אזרוק אותן מהבית ואז כולם יכעסו עליי. 3) חוץ מהעוגה, את שאר האוכל שלך תצטרך/י להוציא מפחיות. אני גם לא יודעת לסרוג, והחתולה שלי תופרת יותר טוב ממני. 4) את/ה רוצה מיטה זוגית כדי שיהיה מקום לכל הכוסיות שלך.
5) אני לא בוצ'ה מספיק לתקן מכשירי חשמל, לשחרר סתימה בשירותים, להעביר את הטלוויזיה ממצב של ממיר לוידאו, ואני נמוכה מדי להחליף נורה. 6) אנחנו לא בטוחים מה צפון בשאר הDNA שלי. 7) כשאני אזדקן אני כנראה אסבול מהתסמינים הבאים: - פטפטנות - מציקנות - רטנוניות - אבדן זיכרון - שיניים צהובות מכל הקפה וכל אלה הם רק, כמובן, הגברה של התכונות הקיימות. אל לשכוח את התופעות הפיזיות הרגילות הנלוות. * סעיף בונוס: אני גם כנראה אראה די רע בשמלת חתונה.

Gizmo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif אני אתחתן איתך!../images/Emo28.gif

סיייייגגג, אני אתחתן איתך
למרות שגמני לוידעת לבשל אז מצבנו יהיה רע מאוד... אבל מצד שני אני יודעת להעביר את הטלויזיה ממצב של ממיר לוידאו
ואני מרשה לך לקחת את כל הכוסיות

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אממ אממ

תשלמו לי כדי שאני אבשל ואתפור ואשפץ לכם את הבית? ( ותנקו בעצמכן
)

Gizmo16

New member
אעעעע שוללתתתת כןכןכן../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אני אנקה בכיף
שירותים, אבק, חלונות, מה שבא לכן

sarah

New member
XD איזה רשימה מעניינת

אני אמות כשאראה אותך בשמלת חתונה, לבנה ובוהקת עם נצנצים של כלות, אה, וכיסוי ראש שקוף ארוך ומשתפל בהידור. גי'זזזזז :) את נשמעת אבל כמו כלה טובה ועוגה במיקרו ב8 דקות זה מספיק אוכל בשבילי, אני אוהבת לבשל, וחוץ מזה אני יודעת לתקן כמה דברים גם, ואהיה אמא למופת, יש לי פנטזיה על להיות אחות בבית חולים ושבעלי יהיה פועל בניין או נגר ואני אכין לו ארוחת ערב ואלבש שמלה חמודה והוא אה, לא יודעת, יהיה גבר מגניב שעובד קשה. ואז יהיו לנו ילדים קטנים או משהו, ונגור בדירה קטנה ויפה וכו'... :| מאיפה זה הגיע? זה כמובן לא יקרה, אולי אצטער על זה יום אחד. אבל אני לא רוצה להזמין את המשפחה שלי לחתונה שלנו :( (שלי ושל סיגל לא שלי ושל הפועל בניין העברי) הם לא יבואו. מה לעשות? מה לעשות? ואם תהיה לי חברה ממש טובה כשאהיה גדולה? אני אמורה לספר את זה לאבא שלי ולאמא שלי או לחכות שהם ימותו? זה גרם לי לחשוב על אם אהיה כלה טובה והמסקנות הן שהסיבות לא להיות כלה שהיא הן -יש לי מצבי רוח קיצוניים יותר מדיי -יש לי חולניות אנטי-מינית -אני עצלנית נורא -ונרקיסיסטית -ופרנאוידית בטירוף -ופרנואידית בטירוף, זה זוועה -אני חושבת שאני הבן אדם הכי חכם בעולם, לפעמים, בימים רעים. סיבות כן -אני כוסית,אה, לפעמים, אה, יש לי פוטנציאל. מממ, סידורי הנישואין עם סיגל נשמעים טובים. -אני נחמדה -ומצחיקה, אני דיי בטוחה. בשלב מסויים של ההיכרות -וכל מיני כאלה -אני יודעת להכין אוכל דיי טעים, אבל שונאת להכין אוכל לאחרים. כי זה מגעיל אותי לראות אנשים אוכלים אוכל שהכנתי. אה. מוזר. -מפלצת!!!!!!!!!! אהההההההההההה אני גם מדהימה ומושלמת

למעלה