הרמיוניDanger
New member
קטי, תורידי כבר Louis XIV
יש מהאתר שלהם חוקי.
* ועכשיו *
סיבות שבגללן כדאי להתחתן איתי 1) נאמנות זו לא דרישה, אם הן כוסיות ואת/ה מביא/ה לי סיבוב עליהן. 2) אני אחנך את הילדים שלנו בנוקשות כדי שהם לא יהיו פקצ"ות. 3) אני יודעת להכין עוגה במיקרו ב-8 דקות. 4) מיטה זוגית זו רק אופציה. 5) אם את/ה כוסית, אז אני בוצ'ה מספיק לפתוח צנצנות/לסחוב דברים/וכו'. 6) יש לי גן רצסיבי לעיניים בהירות שאני יכולה להוריש. 7) כשאני אזדקן אני *כנראה* (לא בטוח) לא אסבול מהתסמינים הבאים: - קרחת/שיער דליל. סיבות שבגללן ממש לא כדאי להתחתן איתי 1) את/ה רוצה את הכוסיות לעצמך
2) חוץ מהקטע של החינוך - אני אזניח את הילדים, כי אני כנראה אשנא אותם, וגם זה במידה ואני לא אשלח אותם לפנימייה בחו"ל מגיל 0. ואם הן יהיו פקצ"ות אני אזרוק אותן מהבית ואז כולם יכעסו עליי. 3) חוץ מהעוגה, את שאר האוכל שלך תצטרך/י להוציא מפחיות. אני גם לא יודעת לסרוג, והחתולה שלי תופרת יותר טוב ממני. 4) את/ה רוצה מיטה זוגית כדי שיהיה מקום לכל הכוסיות שלך.
5) אני לא בוצ'ה מספיק לתקן מכשירי חשמל, לשחרר סתימה בשירותים, להעביר את הטלוויזיה ממצב של ממיר לוידאו, ואני נמוכה מדי להחליף נורה. 6) אנחנו לא בטוחים מה צפון בשאר הDNA שלי. 7) כשאני אזדקן אני כנראה אסבול מהתסמינים הבאים: - פטפטנות - מציקנות - רטנוניות - אבדן זיכרון - שיניים צהובות מכל הקפה וכל אלה הם רק, כמובן, הגברה של התכונות הקיימות. אל לשכוח את התופעות הפיזיות הרגילות הנלוות. * סעיף בונוס: אני גם כנראה אראה די רע בשמלת חתונה.
יש מהאתר שלהם חוקי.