קטיף?

aakk1

New member
קטיף?

האם בעונה זו של השנה יש קטיף של ???? ואיפה? כמובן עם הילדים

katam

New member
יש את דרך הכותנה בקיבוץ אפק

על יד הקריות. אני זוכרת שלקחנו את הילדים שהם היו קטנים והיה נחמד נותנת קישור

קטיף באתרי תיירות ומקומות אוטנטיים

יש כמה אתרי תיירות שבהם אפשר לקטוף. דרך הכותנה באפק נותנת אפשרות לביקור אינסטנט לאורך הדרך שעוברת הכותנה מהשדה לבגד, עם מזנון ודפי צביעה וכו'. יש אתרים שבהם אפשר לקטוף פרי הדר וכו'. אני חושב שאין כמו הדברים האמיתיים ולכן תמיד אמליץ להקדיש קצת יותר מאמץ והכנות כדי להגיע לדבר האמיתי. קטיף כותנה - אפשר ליסוע לאחד השדות בהם קוטפים ולבקש יפה להצטרף לקטיף. כשאני עבדתי בזה, היו מגיעים לשדות של קדמה אנשים והיינו לוקחים אותם לסיבוב על הקטפת, על סל ביניים ובמהדק. הם היו עובדים איתנו, מתלכלכים קצת ונהנים מכל רגע. גם בפרדס היו נכנסים אלינו אנשים שהיו עובדים איתנו בקטיף ואחרי חצי שעה של בילוי בקטיף היו לוקחים איתם פירות הביתה ולדך. אני בטוח שבקלות תמצאו חקתאים שיהיו מוכנים לתת לכם ליהנות מהחוויה האמיתית, שאין בה דפי הפעלה וחוברות צביעה. אפשר לעזור לתיאלנדים לקטוף כלניות בשדות עמק האלה עכשיו ועוד. כל מה שנדרש זה לעצור את הרכב ולבקש רשות. במיקרים מעטים תתקלו בסירוב בישני. ברוב המיקרים תתקלו באנשים שישמחו להראות לכם וללמד אתכם ולשתף אתכם. נסו. כל מה שנדרש זה לצאת למרחבים החקלאיים של א"י, בנגב מערבי, בלכיש, בשרון המזרחי וכו'. אתם יודעים מה, אם אתם לא פוחדים - גם בשדות של טייבה וטירה, ליד כפר סבא תוכלו לקטוף ירקות עם תושבי העיר.

למעלה