קטיה מכוערת

IrIsH BaBe

New member
מה עשה? נולד בין היתר.

ואחרי זה גילה את תפוז. ומאז החלו הצרות שלנו.

IrIsH BaBe

New member
איך 200 אם אני רק בת 107?

לפני 70 שנה בערך. אבל מצ'עמם לי, מה אתה רוצה? תאמת כבר לא מעניין שם, עברתי לקומונה של החיילים המשוחררים :D

IrIsH BaBe

New member
דה :)

קומונה כי סגרו לנו את הפורום, עשינו שם יותר מדי שכונה. עכשיו פתחו אחד חדש, אבל הוא יבש רצח. אמזונה חיה את חייה, תאמת נעלמה קצת לאחרונה. מה איתך?

IrIsH BaBe

New member
אה זה כבר מאחורי...

גם עשיתי פסיכו. לא משהו. עכשיו רק נשאר לעבוד-לעבוד-לעבוד עד שנת הלימודים הבאה. אז.... מתי מילואים?

מה הכיוון (בנוגע ללימודים)?

ו..שום מילואים. לא קיבלת פטור? לומדות איתי כמה סמבציות בדימוס, כולן למעשה פטורות (גם כאלה שלא. קראו לאחת ליומיים, סתם שרפה יומיים בסוף אמרו לה שאין מה לעשות איתה..
). אה, ואגב. עבדה איתי מישהי מהגדוד שלך, הייתה קצינת לוגיסטיקה אצלכם (איריס שמה...). שאלתי אם היא מכירה סמבציות.. היא אמרה שלא תקשרה עם ג'ובניקיות מהמפקדה...

IrIsH BaBe

New member
פחחח!!!

רגע בוא נעשה סדר! א. שאלתי מתי יש מילואים אצלך...? ב. יש לי פטור כי במקור אני מנהלת רשת בכלל. ואגב, לסמבציות חיר יש מילואים ועוד איך. ג. מישהי מהגדוד שלי? הגדוד המאומץ? או המקורי שהייתי תקועה בו? כי בגדוד שלי לא היו קציני לוג', הם היו באוגדה. אממ איריס, צ'אבי נמוכה כזאת? עאלק לא תקשרה. מי בא לתקן לה את המחשב המחורבן שלה כל יום בערך?! נ.ב - אם אתה מכיר מישהו שיכול לסדר לי התנדבות למילואים, הפנה אותו אליי. כי עם צה"ל אי אפשר לדבר. הפקידות שם פקצות מדי.

../images/Emo6.gif

1) איזה מילואים ואיזה נעליים?.. :] 2) אז אני יכול לבשר לכל המנהלות רשת שאני מכיר שמילואים הן לא יעשו?... 3) חחחחחח. לא יודע מה אמצת ומה המקורי. היא מצבר. ולא, היא דווקא גבוהה, אשכנזיה צפונבונית כזאת. 4) פקצות מדי.. מי שמדברת..
. אממ. והאמת, ידידה טובה שלי שירתה בקצין העיר ת"א והתעסקה בדיוק עם כל הניירת של המילואימניקים, צוים, התנדבויות וכו', אבל היא השתחררה לפני חודשיים... אז סורי, איחרת בחודשיים :)

IrIsH BaBe

New member
ואי ואי איזה בלגן עשית....

1. חפשן 2. כן 3. הזכרון שלך לא משהו הא? הייתי תקועה בגדוד הקשר. ואימצתי את גדוד צבר. כלמיני קצינות לוג' בצבר לא מעניינות לי את התחת. 4. הדבר האחרון שאפשר לקרוא לי זה פקצה. ובכלל, עשינו פה שכונה. לא יפה ככה להתפרץ לפורום שלכם ולהתחיל לכתוב את קורות חיי. כל זאת ועוד, בפרטי.

shon100000

New member
יבגני-אירייש-אפרשסקית-אדריאנוס-ולן.

אתם רוצים לספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים?.........

למעלה