קטטה בתאילנד

ננדין

New member
ת'אמת, יש משהו בדברייך...

יצא חלק מעבודתי בנתב"ג להכיר הרבה תאילנדים שיוצאים ונכנסים ארצה וללא ספק הם שונים מהתאילנדים באזורי תיירות בתאילנד. למרות שכבר היה מקרה של תאילנדים שהתנגדו לשוטרים לשוטרים עם סכינים, גרזנים ומקלות... והסיבה לשוני הזה הוא בגלל שאלו אנשי כפרים נידחים שגם כמעט (או בכלל לא) לא מדברים אנגלית ועדיין חיים בצורת חיים מסורתית בניגוד לתאילנדים שעובדים עם תיירים בבנקוק או באיים והם ספגו קצת מתרבות המערב (בעיקר דברים רעים...) ומן הסתם הם הרבה יותר תאבי בצע... אנשים רעים וטובים יש בכל מקום...

daskaliano

New member
המציאות לא דומה לתאוריה בד"כ

א. אני שמח שאתה חי ונושם ובריא כדי לספר את החוויה הלא נעימה שחוית. ב. כפי שראית לרחוב חוקים משלו והם אינם ג'נטלמניים ולא מתנהגים תמיד כפי שמצפים מהם. הבנייה, התפתחות מודרגת ועוד. ג. אמר פעם מישהו שאינני זוכר את שמו - גם ביום שיתגשם חזון הנביאים ויגור זאב עם כבש אני מעדיף להיות הזאב... ד. הבחירה של לעזוב או להלחם - זה דיון פילוסופי בן 200 שנות קיומו של העם היהודי ואינני חושב שאפשר להכריע אותו כי יגידו מצדדי הגישה הגלותית שלמרות הכל שרדנו ויאמרו מצדדי הגישה "המודרנית" שאלמלא גישתם המיליטנטית עוד מעט לא היינו שורדים. אני אישית מאמין שיש מצבים בהם עליך להלחם כי לא מותירים לך ברירה. זו כמובן לא בחירה טובה אבל כשאין ברירה זה מה יש כדי לשרוד. ה. למה הוא לא נפל מהאגרופים ? מטרה נייחת כמו שק או מאקיווארה או כל בובה אחרת לא מתנהגת כמו מטרה נעה שמכה בחזרה ומשנה את מיקומה ללא הרף. גם אדם שיש לו ידי ברזל ומכותיו קורעות את השק מגיע לקרב אימון בזירת האיגרוף ואחרי סיבוב מרגיש מרוקן מאנרגיה לאחר שפספס את רוב המכות וגם באלה שפגע העוצמה שלהן יורדת ל20 אחוז במקרה הטוב. כדי להתגבר ולהשתפר חייבים להתמודד שוב ושוב בקרבות מול יריבים שונים ככל שאפשר. זה הניסיון שבלעדיו לעולם לא תצליח לפגוע כראוי במצב אמת. האמן לי שמכה בלסת שמכוונת היטב תעשה את העבודה שלה אלה אם היריב מלא בסמים ואתה ילד בן 10...

גערן

New member
חברים,

תודה לכולכם על התגובות והחיזוקים. שתהיה לכולנו שנה נהדרת, ושלא נצטרך לעולם לבחון את יכולותינו.

Sensei

New member
I say

thank the Lord that you are alive.It coud have been worse,and we might have read about your story in one of the Israeli News Papers instead of hearing it from you. When it comes to a street fight with a gang the idea is to get away fast,either by initially avoiding the gang or by taking a fast run for it when all hell breaks loose..Find a doorway,a busy street with people etc., and never back yourself into a corner.If you have no choice ,no way out...be prepared to "not fight" back, but "to kill".If you dont have that attitude ,then that is bad news.You see the other guys might not be willing to die.They initiated the fight not with that in mind.You have to make them understand that you will fight to the end, even your end.That can be accomplished by snaping the enemys neck or spliting his head open in front of the other guys.That will cause them to either run or want to kill you .At least you are in the initiative.Once you become defensive you can just as well say GOODBYE.If you think that by treating the other guys kindly they may do the same..well dont play psychological games with your life. That is why it is always wise to avoid any fight.​

Dark SpaWn

New member
זה מה שיש לי להגיד

קודם כל,כמובן שלא הייתה שום הקדמה למכות בטח שזה לא היה כמו בישראל כי אלו לא היה מכות ההתקפה עליה הייתה מהמטרה המתוכנת מראש לגנוב ממך כסף זה מאוד נפוץ באזורי תיירות בהם יש מצב סוציו-אקונומי רע אנשים שחיים באזורים רעים ובלי עבודה מתארגנים מראש בקבוצות לשדוד תיירים (בין אנשים אחרים),אתה היית לא יותר מקורבן לשוד ועשית את הדבר הנכון בלברוח,הם היו קבוצה גדולה של אנשים כנראה היו גם חמושים ביותר ממקל והיו הורגים אותך אחרי כמה דקות וזה לא נכון שמי שמתחיל את המכות הוא זה שינצח אם אני (אני דיי צנום יחסית לאנשים אחרים) הייתי מחטיף לאיזה ג'בר אגרוף באף זה היה מהמם אותו לכמה רגעים ואז הוא היה פשוט מכסח אותי,כאתה הולך מכות אתה כמאט ולא מרגיש כאב בגלל זה עדיף לכוון למקומות רגישים וזה לא מפתיע שנלחצת,המציאות היא שבמכות ברחוב דאווקה לזה שאין לו ידע באומנויות לחימה היה יתרון מסויים כי מישהו שהולך הרבה מכות מתרגל למצבים האלה ויכול לרכז את הכעס שלו בצורה נכונה לעבר מספר תוקפים ולא להיות מופתע,אתה נלחצת ואי אפשר להאשים אותך זה מזכיר לי כשתקפו את אחד החברים שלי שהיה ערסוות רציני אם סכין הוא אפילו לא נבהל בגלל שהוא רגיל למצבים כאלה אם הוא היה תוקף מישהו מאומן באיזו אומנות לחימה בהפתעה הוא היה מכסח אותו כי האדם שהוא היה תוקף לא היה מוכן,אם נשאר שהם בערך באותו הכוח אז הערס ינצח,וגם אם יתקוף האדם המאומן את הערס בהפתעה הערס עדיין יגיב יותר טוב מזה שיודע אומנות לחימה כי הוא עדיין,לעומת זה שכן מאומן,לא יכנס ללחץ אני כמובן לא מבין כלום בעניין אבל זו דעתי אם אני טועה תרגיש חופשי לתקן אותי

דה ז'וו

לא יודע למה, אבל הסיפור הנ"ל נראה לי מוכר מדי - אולי מהפורומים ואולי זה נשלח בעבר במייל. בכל מקרה, זה בטח לא קרה לפני חודש וחצי.

למעלה