קטטה בתאילנד

pangainoon ryu

New member
!!there is no gene for human spirit

אר וי די ומה נקבע בגנים שלך????? להיות אידיוט חסר רגישות??? הבנאדם עבר משהו מספיק קשה בשבילו כדי לרצות לספר אותו בפורום ציבורי להוציא את המועקה מבפנים ולהביט בה מבחוץ דרך תשובות של אחרים..ולך יש לומר שהוא נולד שעיר וקשה קליטה עם תגובות פרמיטיביות מבלי שתכיר אותו.. חבר אתה הוא הפרמיטיבי למרות שאתה יודע לאיית מילים גדולות כמו נרכשת ומולדת. לעגרן: אל תתבאס אחי כל דבר כזה שאתה עובר מחשל אותך..כל התקדמות מנטלית גדולה מורכבת מהמון טראומות קטנות.. מלבד זאת..אני לא חושב שהיה לך סיכוי לא להכנס לקטטה באותו ערב..החברה כנראה היו מאוד ברורים בינם לבין עצמם שבא להם היום לפרק מישהו והכסף כנראה זה רק תירוץ שהיה מתחלף במידה והיית מוסר את הארנק..לפעמים אנחנו מוצאים עצמנו במקומות הלא נכונים בזמן הלא נכון..והכל לטובה! עכשיו..הבריטי לא ניצל כי הוא קפא!!!! התכונה הזאת תביא עליו צרות בעתיד..זוהי לא תכונה בוגרת אלא פגם!!! והוא זה שצריך לעבוד על תגובותיו, במקרה ולא היית מושך את כל תשומת הלב אליך חברך היה גומר רע מאוד. בקשר להתנהגותך, זה לא נכון לחשוב שפנים זה תמיד המקום להכות בו.. ישנם אנשים והרבה עם מבנה לסת ואף שאין שום טעם להכות בם..לעומת זאת לכל אדם יש נקודת תורפה..שים לב איך האדם מחזיק את עצמו ולפי זה תבין איפה הנקודות החלשות בגופו.האם המפשעה נוטה קדימה בזמן שהגב כפוף קדימה?? אם כן לאדם שתולה את גבו בצורה כזאת יש בעיה רצינית עם שרירי הבטן-שם תכה וכו'..במידה והתחלת כבר מכות תשתדל לעשות כמה שיותר רעש ומהומה..תצעק עזבו אותי והצילו בזמן שתתלוש להם עגילים מהאזניים אם יש (דבר שגורם ללא הרבה נזק אבל הרבה דם) תמשוך בשערות תכה וכו'..במידה והתחלת..תסיים! תשתדל לעשות כל מה שאתה יכול כדי לשבור אותם מנטלית ופיזית..זה טיפשי לחשוב "הם יותר חזקים" עברנו את זה כבר בהתבגרות פה העניין זה להפוך את עצמך מנטלית בשניה מקורבן לתוקף ואז גם תקרין את זה ומעשיך יגררו אותם להתנהג כמו קורבן, אני אסביר: מעשה שהיה לי לפני חודש באחד מהמועדונים בתל אביב: אני וקבוצה של תלמידים שלי יצאנו לבלות ביחד עם אחותי הקטנה וחברה שלה כשישבנו ליד שולחן לשתות משהו ניגש אל אחותי בחור גדול פיזית כבן 27 לערך והתחיל לסמן לה לבוא איתו אחותי(בת 19) לא הגיבה והוא ראה לנכון להתקרב לשולחן ולומר לה שאם היא לא תבוא הוא ידקור את ההומו שיושב איתה (-זה אני-כנראה חשב שאני חבר שלה) הסברתי לו יפה שאנחנו לא מחפשים צרות ושבבקשה יעזוב את שולחננו והוא בתגובה שטף אותי בקללות הרג את אימא שלי את אבא שלי סבתא ואפילו הכלב! הוא קינח בסוף ב"צא החוצה אנחנו מחכים לך בחוץ" ויצא..אני בתגובה המשכתי לשתות והסברתי לאחותי על שגם חיות חסרות תבונה יוצאות לבלות לפעמים..לאחר עשר דקות הוא חזר עם חברים ובקבוקים שבורים ובלי לדבר ישר הסתער לכיווני עם הבקבוק..לא הייתה לי שום ברירה באותו ערב אלא להילחם! וזה נקבע כבר שיצאתי מהבית או לצורך העניין כשהתעוררתי היום בבוקר.. ולהם נקבע בבוקר שבבוקר הבא הם יקומו בביה"ח (אחד עיוור בעין אחת וקרעים ברשתית של עין שניה השני עם תפרים בפי הטבעת מבקבוק שבור ושלישי עם שפתיים קרועות ואף דייסה והכל מדו"ח החקירה של המשטרה)..כשיצאתי מהמועדון כל החברים שלו חיכו בחוץ..וכשעברתי לידם..אף אחד אפילו לא צייץ או העז להביט לי בעיניים אני לא אומר שאני גבר..באותה מידה אני יכולתי לחזור הביתה עם נזק ,עיוור או בארון!!! אני רק אומר שלפעמים אין לאדם שליטה על מעשים של אחרים שגוררים אותו להילחם מקווה שתבין שי

eladי

New member
מה עשית לבחור השני ? ../images/Emo5.gif

תפרים ב... ? (אני מבין שזה היה בתגובה למשפט שהוא אמר לאחותך
). בקיצור - אין גבולות למה שהולך פה. כבר אי אפשר ללכת לשתות בשקט.

א1ט1

New member
את כל זה עשית לבד????

לא רע חבר...
הסתבכת עם המשטרה או שיצאת פסדר?

pangainoon ryu

New member
תלמיד שלי שהוא שוטר

היה שם והעיד כי לא היתה לי שום ברירה אחרת אלא להגן על עצמי לא היה קשה להם להאמין בהתחשב בעובדה שהם היו שלושה ואני אחד..יצאתי עם אזהרה בלבד ולילה ארוך במעצר עד שביררו מה היה שם ושזו לא היתה קטטה המונית אלא רק אני הייתי מעורב בנזק שנגרם להם

MidNight Flame

New member
אנצל את סיפורך ואשאל שאלה -

איזה טכניקות באו לידי ביטוי במצב האמת? (כמובן שלבטח היה עירוב של מכלול אבל בטוח יש כמה עיקריות) מייק.

straiker

New member
איך אתה יכול לומר דברים כאלה

אם אתה אפילו לא מכיר את הבן אדם ? הוא הגיב ברפלקס לא היה לו זמן לתת את הכסף ולא לבדוק את הסביבה אם הוא היה מגיב כמו הבריטי ה"בוגר" שניהם היו חוטפים מכות והיו לוקחים להם את הכסף . בעיני הוא לא צריך לשנות את התגובות שלו , התגובה שלו בטח גרמה הלם לתאילנדים שלא ציפו שהוא ימישך להילחם והם ציפו להתנהגות כמו של האנגלי. אני פעם גם נקלטתי למצב דומה דבר שדחף אותי אפילו יותר לחיפוש אומנויות לחימה.. בהתחלה זה התחיל בטור דרך להגנה עצמית וגם מתוך אהבה אבל עכשיו פשוט כבר נדפק לי הראש ואני מכור...
אני כבר לא מצליח לדמיין את עצמי בלי זה ובחזרה לנושא, בעיני לנתקף יש חוש השרדות מפותח כי אם שניהם היו מתקפלים וקופאים הם היו יכולים להפסיד יותר ממה שהם הפסידו... ועוד היינו שומעים את זה (חס וחלילה) בחדשות

gever2005

New member
אני במקומך הייתי עושה הצגה של "נכנע

וכאילו שולף ארנק,מרסק את בעל המקל,ופותח לכולם ת`צורה עם או בלי המקל. כזה אני. רק שלדעתי הייתי מנצח :) .איך הייתה הרמה שלהם באיגרוף תאי?קונגפו היה עוזר

tongi israel

New member
גערן שלום!!

אני לא מרגיש שיכולתי לפעול אחרת, והבחירה היחידה שלי, בעצם, היתה לעזוב את החלפת המהלומות ולברוח - בחירה, שלדעתי היתה נכונה, ואני שלם איתה. מה אתם אומרים? יש לי תחושה שאתה אוכל את עצמך מבפנים וזה טבעי,מאחר שתפיסת עצמך בעיני עצמך הייתה לדעתי מעבר ליכולות האמיתיות שלך. רוב האנשים שאני מכיר חושבים מתוך הדמיון הפנמי שלהם,ןלאו דווקה מתוך מציאות של עשייה,ורק שקורה משהו מציאותי הם יכולים להשוות בין מה שהם חשבו על עצמם לבין המציאות של יכולתם. אני באופן אישי חושב שעברתה כור היתוך בין הרצוי,לבין המצוי,עכשיו נותר לך רק ללמוד מזה ולנסות להכיר את עצמך קצת ביתר כנות,ואולי מאוחר יותר תודה על הסטואציה הזו,ושוב לדעתי קיבלתה מתנה גדולה אתה חיי. מאחל לך בריאות וחג שמח שמור על עצמך

ננדין

New member
גערן, אני כל כך מבין אותך!!!

שאני הייתי בתאילנד, נהג אוטובוס תאילנדי רצה לדקור אותי כי הוא חשב ששברתי לו את המזגן, הוא היה עם עוד הרבה חברים... למזלי הוא הסתפק בזה שלא עניתי לו ואמרתי לו שאני לא מחפש צרות וכו' אבל עדיין הסיטואציה הייתה מאוד מפחידה וחסרת כל פרופורציה (כבר הרגשתי את הסכין ליד הכליות שלי...)ולמזלי איזה תאילנדי נחמד הכניס אותי לאוטו שלו ולקח אותי לעיר בלי לבקש כל תמורה ובכך הציל אותי מהם... מזל גדול, כי כאשר הם הבינו שזה לא אני ששברתי את המזגן אלה בחור ספרדי אחר שהיה במושב לפניי הוא שלף אקדח וחבר שלו כיבה סיגריה על חברתו של הספרדי...העניין הסתבך ונגמר לא טוב... מה שאני אומר זה שהכי חשוב זה שאתה חי ואיתנו למרות שאגו שלך (ושלי...) נפגע קצת החיים חשובים הרבה יותר!!! במקרה שלי היה גם תאילנדי טוב שהציל אותי מהחיות האלו, אז יש שם גם אנשים טובים... רון

קונו

New member
בריחה היא גם סוג של הגנה עצמית

המטרה בהגנה עצמית זה לצאת בחיים. אם אתה משתמש בטכניקה של נסיגה, ונשאר בחיים אז היא טכניקה לגטימית. רק שתהיה בריא.

Boogieman

New member
מה עם לא לעשות כלום?

נשמע טפשי, ואולי רעיון רע, אבל מה קורה אם מישהו חוטף מקל בראש ונשאר לעמוד, לא תוקף ולא בורח? יתרון אחד זה שזה לא צפוי, תוקף מצפה לבריחה או להתקפה. זה מוטבע בנו, יש אפילו חלק במוח שאחראי לקביעת התגובה במצב סכנה, מה שמכונה fight-flight. אי תגובה לא מתאים לשום מודל ידוע מראש. אני לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות אבל מה דעתכם על זה כאפשרות?

fa jing

New member
בדיחה ששמעתי על אנשי טאי ג'י

בנוגע לבריחה....... מה עושה איש טאי ג'י כשהוא נפגש עם ע'רס ברחוב שרוצה מכות? הוא בורח. הע'רס חושב לעצמו: "וואי איזה יופי אני כל כך מפחיד שהוא ברח". איש הטאי ג'י חושב לעצמו: "איזה מזל שברחתי...ממש לא רציתי לגרום לו נזק". חנן

taltaltal28

New member
גם לי היה מקרה בתיאלנד

היתי בפול מון בקופנגן ובדרכי למלון בערך בשעה 4 בבוקר עברתי דרך רחוב דיי שקט ופתאום אני רואה שבהמשך הדרך שוכב מישהו על הרצפה ומעליו כמה אנשים אמרתי לעצמי מה זה קשור אלי ופתאום ......... מבלי שהבנתי אפילו מאיפה - באה המכה חטפתי אגרוף ישיר לתוך הראש אינסטקטיבית הגנתי על הפנים ואז הגיעה עוד בעיטה HIGH KICK לכיוון הראש מבחור אחר כל התקיפה אחרכה פחות מ 2 שניות . עוד לפני שהספקתי בכלל להבין מה קורה שני התוקפים פשוט נעלמו. המשכתי עוד כמה צעדיים וראיתי את הבחור ששכב על הרצפה הוא היה גמור מהמכות שספג כנראה נשדד וניסה להגיב. אני חושב שזה סתם עניין של מזל רע . ואם זה נגרם רק במכות אז זה באמת מזל. כל עוד אין סכינים אני מבסוט.

ITF

New member
עוד אחד?...

אני מבין שבתאילנד לא אוהבים תיירים...

ננדין

New member
הם פשוט רגילים לתיירים חוצפניים...

* הרבה ישראלים העליבו תאילנדים עם הדיבור הבוטה שלנו שאצל התאילנדים מתפרש כעלבון, כישראלי הרבה תאילנדים פוסלים אותך אוטומטית בגלל שהם כבר רגילים לחברייך החוצפנים... תיירות הסקס מאוד מפותחת בתאילנד וכמובן שהיא מושכת סוג מסויים של אנשים, לתאילנדים זה גורם להרגיש שבאתה לחלל להם את התרבות ואת הנשים. * תאילנד, למרות עושרה, היא עדיין מדינה עם אוכלוסיה ענייה גדולה, המשטרה עדיין מושחתת והרבה דברים אפשר לסגור בעזרת שוחד (גדול...) *הם מתאמנים במואי תאי מגיל קטן...

א1ט1

New member
התאילנדים בארץ יותר נחמדים

לכן שלחו אותם לפה,העצבניים נשארו שם.

למעלה