קטורת

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

jbu

New member
קטורת

קניתי מתקן לקטורת שיכול להחזיק 2 מקלות קטורת, זה מין תיבה כך שאפשר להזיז, להפיל וכול מה שבא לך בטקס (22 ש"ח) אבל החורים שם גדולים מדי לקטורת שלי, אולי אני שם לא נכון או משהוא, מישהוא מכיר את המתקן הזה?

L e s t a t

New member
קודם כל

דרוש תיאור יותר רחב של החפץ. דבר שני, תמיד אפשר לנסות להתאים את החפצים אחד לשני. אצלי למשל, המקל של הקטורות הוא רחב מדי בשביל המחזיק-קטורות שלי, לכן, אני לוקח סכין יפנית ומקטין קצת את הרוחב של המקל כדי שהוא יוכל להיכנס למחזיק-קטורות. אתה יכול להציג את הבעיה הזו בפני מי שמכר לך את המתקן.

yidan

New member
אם יש לך חוש לדברים תכניים...

תמלא את החורים בסיליקון או דבק חם ואז תקדח חורים בגודל הרצוי

jbu

New member
חשבתי שיש כאן לפחות רשם אחד

חשבתי שיש כאן לפחות רשם אחד שמכיר את זה משום שזה ממש טוב לשימוש בכישופים במיוחד לי משום שאני משתמש בטבורין כדי לשים עליו את הדברים שלי והוא זז מדי פעם ואז האפש של הקטורת נופל עליו ומעצבן יותר לנקות אפר וגם אם המקל קטורת עקום זה לא בעיה משום שזה בכול מקרה יפול בתיבה, חבר שלי אמר שהוא ראה את זה במסעדות זה ממש יפה, עכשיו לתיאור: זה תיבה צרה עם חריצים יפים מאוד ועם כוכבים בצבע זהב בשני הצדדים כשאתה פותח אותה יש בשני הצדדים חורים לשים בהם את הקטורת ויש שם גם מין קכרה קטנה שחבר שלי אמר שהיא לסוג מסוים של קטורת (לא שאני ראיתי אחת כזו) נזכרתי שפעם כשלא היה לי מחזיק נורמלי לקטורת הייתי (חד-פעמי) לוקח נר לבן ככולו נמס הייתי שופך אותו על רדיד אלומניום ויוצר ממנו גוש ותוקע בו כמה מקלות קטורת ומוציא אותם כך היה לי מחזיק קטורת מאולתר (בפחות מ-20 אג'). אותו דבר עשיתי עם אחד החורים אבל או שהשעווה היחליקה כשהוציאתי את המקל קטורת או שהיא היחליקה כשני הכנסתי אותו אחרי כמה שנית כדי שזה יתקרר, אני ניסיתי עוד פעם וזה לא משהוא (החור לא עמוק) אבל עכשיו אני יכול לשים במטקן אחד מקלות קטורת עווים ודקים ביחד ואני יוכל להזיז אותם חופשי בזמן הטקס כך שלמרות הכול זה די שווה את זה.

למעלה