קטוגנית

דקלה66

New member
קטוגנית

האם אתם מכירים רופאים שמתעסקים עם הדיאטה הקטוגנית או מרכזים רפואיים בארץ שמתעסקים עם דיאטה זו?

qt1

New member
דקלה , סיגל לוי יודעת...../images/Emo141.gif

אני מקווה שהיא תיכנס היום, היא נסעה עם אליקו לבדיקה בביה"ח ולכן סביר שאולי תהיה מאוחר יותר, אני אנסה לאתר אותה ואבקש ממנה לכתוב לנו. בחיפוש הראשי לא מצאתי את שמות בתי החולים אבל זכור לי שסיגל חזרה וסיפרה שאלי כן עבר את התהליך של הדיאטה הקטוגנית. היא היתה היחידה שכתבה על כך. המשך אחה"צ - ערב נעים

היי דיקלה...

אחי עשה את הדיאטה בזמנו בבית חולים וולפסון, והרופאים שעקבו אחריו היו ד"ר טל שגיא וד"ר נתן וטמברג והיה מעקב עם דיאטנית. אני יודעת שגם בבית חולים שניידר התחילו לטפל בדיאטה. אם יש לך עוד שאלות בנושא אשמח לעזור שבת שלום סיגל מצטערת על העיכוב בתגובה המחשב לא היה בסדר

qt1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif סיגל... הבדיקה של אליקו?

תוכלי לשתף אותנו במה שהד"ר אמרה? שבת שלום

היי קיוטי..

ברוך השפ יש ישפור במצב ההתקפים ויחסית הוא מאוזן, הוא מקבל התקף אחת לשבועיים בערך. ביצעו לו בדיקת דם , היא אמרה מי שמקבל דפלפט צריך לבצע כל 3 חודשים בערך בדיקת דם לבדות רמת סוגל של ויטמין ששכחתי את שמו, שאני אזכור אני ארשום. אבל בסה"כ אליקו בסדר ברוך השם. שבת שלום ותודה
סיגל

דקלה66

New member
האם הדיאטה עזרה לו?

האם את מכירה עוד אנשים שעשו דיאטה זו או שעושים אותה כעת?

היי דיקלה..

בתקופה של הארבע חודשים שהוא היה עם הדיאטה לא היו לו התקפים, לפני הדיאטה הוא לא היה מאוזן כלל והדיאטה עזרה לו מאוד למרות שהיא די קשה. אני לא מכירה עוד אנשים שעשו את הדיאטה אבל שמעתי סיפורים על אנשים שהצליחו. יש לי סרט שנקרא"משימתה של אם" עם מריל סטריפ שחלק מהשחקנים בסרט עשו את הדיאטה והיום הם ללא התקפים וטיפול תרופתי סרט מאוד יפה וכדאי לצפייה. ויש לי עוד סרט על קבוצת הורים לילדים עם אפילפסיה. שבת שלום סיגל

היי אבא של אפי...

אחי עשה את הדיאטה בגיל 17, אחרי נסיון של שילוב של כל סוגי התרופות וללא הצלחה לאזן אותו. הוא הפסיק מכיוון שהוא לא הצליח להחזיק מעמד והיה יום שהוא חטף אוכל מהמקרר. אחי עם פיגור שכלי ולכן היה לו קשה להתמיד בדיאטה ובלי ברירה נאלצנו להפסיק למרות ההצלחה. שבת שלום סיגל

דקלה66

New member
לא רק לילדים

אני יודעת שטוענים שהדיאטה עוזרת בעיקר לילדים קטנים, אך נתקלתי כבר בשלושה מקרים של אנשים מבוגרים שעשו דיאטה זו והיא עזרה להם. היום קראתי מאמר על בחור בן 22 שהדיאטה עזרה לו. רוצה לקרוא תקציר של המאמר? אתה מכיר עוד אנשים שעשו דיאטה זו?

דקלה66

New member
תודה רבה סיגל

הסרט השני שיש לך על קבוצת הורים לילדים עם אפילפסיה, גם מדבר על הדיאטה?

למעלה