קטוגנית - עדכון

קטוגנית - עדכון

שלום לכולם ! חזרנו הביתה לאחר 5 ימי אישפוז כאשר היומיים הראשונים היו בצום עם מים בלבד . 48 שעות ראשונות של הדיאטה קשות במיוחד,דקירות של בדיקות סוכר ו- KETONES בשתן עד אשר הופיעו לבסוף Ketons+3 אפשר היה לאכול את הארוחה הדיאטית הראשונה של הקטוגנית אני חייב לשבח את הילדה הזאת שעוברת את זה בגבורה ואומץ . צריך הרבה רצון להבריא כדי לעשות את הדיאטה הזאת ואני מקווה שהיא תחזיק מעמד . היום בבית עשיתי לה את הארוחה הביתית הראשונה שקולה בגרמים על משקל אלקטרוני שרכשנו ו....נראה בסדר בסה"כ. היא אכלה בתיאבון רב שהרי אוכלת 3 ארוחות קבועות ללא נשנושים ( לפחות בשלב זה) אסור לאכול פחמימות: לחם לסוגיו, מאכלים בצקיים, תפו"א,ממתקים, בקיצור כל מה שהיה טעים לפני הדיאטה. אבל....הילדה מוכנה לויתורים כדי להעלים את הפרכוסים היום יומיים שלה (זה שווה) הרבה עבודה פסיכולוגית שלנו איתה היה כבר קטע של שבירה רגעית אך עברנו אותו מהר מאוד וחזרנו לתלם. המבחן שלה יהיה כאשר תחזור ללימודים ותפגש עם כל הפיתויים שיש מחוץ לבית אך אנו מבצעים מעקב יום יומי אחר ה- Ketons ע"י בדיקת שתן פשוטה כמו כן מעקב יומי אחר מצב הסוכר בדם ע"י מכשיר אלקטרוני פשוט ץ דרך ארוכה לפנינו מקווה שנעמוד בה הן הילדה והן המשפחה והסביבה התומכת . ומקווים לטוב עד כאן עדכון מס' 1 לדיאטה רפי

שרונמר

New member
../images/Emo24.gif אוהבת אתכם מאוד ../images/Emo23.gif

בהצלחה- אנחנו כנראה הבאים בתור... שרונה

חייםלוי

Member
מנהל
תודה על העדכון. חיכיתי לו

כל הכבוד לכם ובמיוחד לילדה על כוח הרצון. אני מקווה שתצליחו ותעמדו בנטל וכולי תקווה שזה גם יעזור. ולשרונה אם תגיעו לשלב הזה אני בטוח שגם אתם עם כוחות הנפש שלכם תעמדו במשימה.

כל הכבוד!

אנחנו מהמחלקה שבודקת סוכר ואסור לה שיהיו קטונים בשתן.. זו גם מחלקת האינסולין.. מחזיקים לכם אצבעות ומעריכים אתכם ובמיוחד את הענקית שלכם.

מידי2

New member
בהצלחה

הרבה הצלחה וכל בכבוד לילדה החזקה והנחושה להצליח במשימה. מחזיקים את כל האצבעות שיש

למעלה