קטוגנית - עדכון מצב

קטוגנית - עדכון מצב

אנו ממשיכים בדיאטה שהפכה להיות רוטינה במשפחה נעם מחזיקה מעמד בגבורה ואינה מוותרת יש שיפור ניכר וברור בכמות הפירכוסים בהתנהגות בהתנהלות של נעם, דבר אחד חריג שלא הורגלנו בו היה בריחת שתן מועטה בעת פירכוס , האם זה נורמלי ? האם זה בה בעקבות השינויים שהיא עוברת ? בנוסף התחלנו בהורדה איטית מאוד של הפריזיום ע"מ להעלימה לגמרי (עוברים לדאפלפט בשילוב עם אוספולוט) בסה"כ הדיאטה הקטוגנית עובדת פשוט עובדת לא מעלימה לגמרי את הניתוקים אך משפרת באופן ברור את איכות החיים נעם רזתה ואף גבהה מעט ודיי חזרה לעצמה רוקדת ו שרה עם הרבה שמחת חיים ! עד כאן בברכת חג שמח לכולם !!! רפי

היי רפי

אני עוקבת אחרי התהליך שלכם ומבינה שעם כל הקושי,ויש קושי מאוד גדול,נועם ילדה מאוד אמיצה ויש בה את הכוח להמשיך עם התמיכה שלכם. באופן אישי אין לי שום נסיון בדיאטה קטוגנית וכל הידע שלי הוא מקריאה כאן בפורום,בנוגע לשאלתך על בריחת שתן-שמעתי על מקרים כאלה אצל חלק מהאנשים שיש להם אפילפסיה,אם זו תופעה חדשה בוודאות,אולי היא קשורה להורדת מינון הפריזיום. הייתי שואלת את הרופאים שאיתם אתם בקשר כדי להבין את התהליך ויש כאן גם הורים די משופשפים בנושא, חג אביב שמח גם לכם ושיהיו רק בשורות טובות

כל הכבוד לנעם ולכם

בריחת שתן בפירכוס - תופעה "טבעית" לפעמים גם מקיאים. יתכן שזה הופיע עכשיו בגלל שינוי בתרופות. פד קטן יכול לפתור את הבעיה. חג שמח

חייםלוי

Member
מנהל
מאד משמח לשמוע כאלה בשורות לפני החג

זה שנועם רוקדת ושרה מעידה כאלף עדים על השיפור באיכות החיים. חג שמח

ruthty

New member
|4Uהי רפי שמחתי לשמוע בשורות טובות

לפני החג מאחלת לנעם ובני ביתה חג שמח כשר מלא שימחה ומלא בריאות

למעלה