קטגוריה חדשה ב-VMA!!!

Smelly

New member
קטגוריה חדשה ב-VMA!!!

מהיום מתחילה ההצבעה לקטגוריה חדשה ורעננה שתחולק לראשונה השנה! הקטגוריה היא: Best Video Game Soundtrack... לפרטים נוספים : לחצו כאן... נ.ב. בסופ"ש תערך ההצבעה לקטגוריות האחרונות של פרסי הפורום! למי שלא הצביע לקטגוריות הקודמות תהיה הזדמנות שניה בסופ"ש!!

CrAzY MuSiC

New member
נ"ש VMA - מארון5 על בריטני

סולן להקת מרון 5 אשר ינחו את טקס הפרסים הלטיניים אמר שלדעתו Toxic הוא שיר נפלא, ואם בריטני לא תזכה בשום פרס בVMA הוא ייצא מהאולם עוד לפני שהטקס יסתיים
בנוסף חברי להקת מרון 5 אמרו שלדעתם בריטני תזכה ב3 פרסים במועמדויות הבאות: וידאו הדאנס הטוב ביותר
וידאו הפופ הטוב ביותר
והוידאו הטוב ביותר לזמרת
אמן אמן אמן
ו... ממתי להקת רוק אוהבת את בריטני
זה חדש לי...

חחח ניראה אוהב את כולן

על נלי הוא אמר שהוא רוצה להתחתן איתתה..לא כזה מזמן.. חחח

CrAzY MuSiC

New member
כן.. הוא גם התחרמן קצת על ביונסה

אבל הוא לא אוהב את כריסטינה אגילרה... ראיתי את זה כששאלו אותם על ה-VMA אז אמרו "כריסטינה אגילרה - The Voice Within" ואז כה הוא אמר "אף פעם לא ראיתי את הקליפ ואף פעם לא שמעתי את השיר ואני גם לא מתכוון לשמוע אותו. NEXT"... קצת נסחף מדי... =/ אממ.. והתכוונת לנלי פורטדו

TheRasmus

New member
3 דברים

א.הם לא להקת רוק. ב.הם אמרו שהם אוהבים את Toxic ולא את בריטני. אני מכיר הרבה אנשים שלא סובלים את בריטני ובשבילם טוקסיק זה שיר השנה. ג.כשצריך לפרגן מפרגנים גם אם לא אוהבים.

TheRasmus

New member
בא' התכוונתי ש

הם להקת פופ/רוק. כי תהיה בטוח שלהקות כמו גאנס אנד רוזס ומטאליקה לא ממש מחבבים את בריטני.

KerenWelling

New member
הוא מפרגן לכולם

הם מפרגנים לכולם ואוהבים את כולם. והם כן להקת רוק..רוק אלטרנטיבי. תודה ושלום

DAN1EL

New member
מארון 5 מועמדים במשהו?

ממ...לדעתי לא מגיע להם להיות מועמדים אפילו, אבל מוזר לי שהם לא מועמדים בכמה פרסים לאור ההצלחה שלהם. או שהם כן מועמדים?

DAN1EL

New member
אני לא חושב שיש קטגוריה כזאת ב-VMA

יש ב-EMA ובגראמי.

Smelly

New member
הם מועמדים ל...

קליפ הטוב ביותר של אמן חדש קליפ הטוב ביותר של להקה... הם גם יכלו להיות מועמדים לבחירת הצופים אך הם הובסו רגע לפני הסוף ע"י סימפל פלאן (שמועמדים רק על העריכה הטובה ביותר...) נ.ב. הערכות לגבי הקליפ שלהם ועוד ניתן למצוא בשרשור מיוחד לכבוד שבוע ה-VMA...

KerenWelling

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

הוא ינחה את MTV לטינו!!??!?!?!!!!!!! אדדדדדדדדדדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה