קטאנה לאימונים

Zegdel

New member
קטאנה לאימונים

אני רוצה לקנות קטאנה מעץ לאימונים מאיפה כדאי לי? תודה

Kenshinkan

New member
כל חנות לציוד אומנויות לחימה

כמו בש גל (www.bashgal.co.il) או דו קרב (http://www.dookrav.com). אפשר גם למצוא בחנויות למטיילים או לפעמים בחנויות של מתנות לגבר. בעז

benka yonin

New member
בועז שטייגמן! סוף סוף מצאתי אותך!

דוד נתן אמר שכדי לעבור אצלכם לדאן 4 צריך לעבור מבחן של יותר מ60 שעות. תוכל בבקשה לפרט קצת יותר? בכלל אני שומע אצלכם בדוג'ו יותר מידי הגזמות מטורפות; כמו למשל איך שחרב יפנית חותכת דרך רובה סער אמריקאי בלי בעיות וכו' וכו'(פגשתי אותך לפני 3 שנים בפורום ודרכך גיליתי את דוד נתן. אכשיו אחרי הצבא אני שוקל אם לעבור אליו סופית או לא.)

Tonjin

New member
שים לב במידה ולא מדובר בתרגול יחיד

במידה ואתה לא מתכוון לתרגל קאטות וחיתוכים "סולו" בלבד אלא מדובר באימונים שמשלבים מגע *בוקן בבוקן רצוי מאד לקנות בוקן "מקצועי" שיעמוד בדרישות (הוא יחזיק מעמד יותר זמן ויקטין סכנה של פציעה כתוצאה משבירה, שבבים וכו'), המאמן שלך או מוכר בחנות לציוד אומניות לחימה (מאלו שבועז המליץ עליהן למשל) יוכל לעזור לך בבחירה נכונה, המוכר בחנות מתנות לגבר לא בהכרח... * מקובל להשתמש במילה"בּוֹקֵן" או "בּוֹקטוֹ" כשמדובר בחרב מעץ (משמעות המילה ביפנית, הו כמה מפתיע היא "חרב עץ"..
)

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif אבל רק המורה שלך

המוכר בחנות לא יכול להכיר את הצרכים שלכם, למורה שלך לעומת זאת אמור להיות נסיון רב עם ציוד שנרכז ממקומות שונים והוא אמור להיות יכול להמליץ לך איפוא לקנות ואילו מקומות לא יתאימו (כמי שנתקל במספר מקרים של אנשים שגילו שבלתי ניתן לעבוד עם הג'ו / בוקן שלהם לאחר שנה אחת בסה"כ) אגב, רצוי לזכור שגם כשקונים ממקורות טובים יש פשלות. אמיר

למעלה