סרט גרוע!(טיפונת ארוך...)
הלכתי עם חמישה חברים-אני המעריץ הארי פוטר היחידי,שניים קוראים את הספר,ושלושה לא. השלושה שלא קראו אמרו שהיה סרט מגניב כלומר-פעלולים נחמדים ואחלה אפקטים(ואני חייב להסכים איתם כי האפקטים מעולים!) ואני והשניים שקראו לא כל כך נהננו-הספר החמישי הוא האהוב עליי ביותר בסדרת הספרים האלו ואחרי העבודה הדי טובה שהם עשו עם הסרט הרביעי הנחתי שגם החמישי יהיה טוב אבל הוא גרוע!!! את כל הקטעים החשובים הם הורידו או חתכו ושינו-את הקרב עם וולדמורט הם עיוותו לגמרי!!אפילו לא דומה למה שהיה בספר,השיחה עם דמבלדור הפכה לסצנה קלילה וחביבה לקראת הסוף כשבספר זה קטע ענקי! ומה שהכי עיצבן אותי זה איך שהם השחיתו באופן מחריד את הבריחה של פרד וג'ורג'-כלומר היא עדיין נכנסה אבל היא שונתה באופן מעצבן כל כך והקטע הזה ממש גרם לי לחייך כשקראתי את הספר! כמה דברים אהבתי בסרט: -את אמברידג' הם אמנם לא עשו בדיוק כמו בספר אבל השחקנית עשתה עבודה ממש טובה! -את בלטריקס אמנם דימיינתי קצת אחרת אבל הלנה בונהם קרטר עשתה אותה בצורה מעולה!(למרות עיוותים קלים בסצנות שלה) -הפרגוד היה חביב ולא יותר מזה... ובקושי השאירו את הטיול של DA במחלקת המסתורין(אין מוחות!!!!) בקיצור-לא לרוץ ולראות,כדאי לחכות עד שזה היה בטלוויזיה...