קח-תן ב
אנשים

יונתן1988

New member
נפתח אתר לישיבת ההסדר בחולון!

אתר חדש נפתח לישיבת ההסדר חולון, ובו פרטים על הישיבה, שו"ת עם ראש הישיבה-הרב אלעזר אהרונסון ופעילות תלמידי ורבני הישיבה בעיר חולון מצפים לראותכם! כתובת האתר: http://www.yeshivatholon.co.il תהנו
אני מפרסם את האתר בשביל חבר שלי, תלמיד הישיבה, שממש נהנה שם
(גם אני הייתי שם, ות'כלס, אחלה חבר'ה)

משהו טוב לילדים חולים ברמבם כנסו

אהלן חבר'ה מה העניינים אני שמחה לבשר לכם על 28 לאוגוסט מ11 בבוקר עד 2 בצהריים בית חולים מרבם באים לשחק עם ילדים חולים טאקי בטורנירים מטורפיםםםםםםם לבסוף משאירים להם קלפים מתנה מכל אחד שמגיע להתנדב מזכרת :) זהו יום טאקי מס 9 !! אם יש לכם טאקי או קלפים רגילים בבית משומשים או חדשים ואתם רוצים לבוא ולעשות טוב לילד חולה ולתת לו ממכם את הקלפים אז קדימה, תתארגנו כי הילדים שם מחכים לכם :) ניתן לפנות אלי [email protected] יום מקסים!!!

קח-תן ב../images/Emo43.gif אנשים

דר' הלוי אילן מומחה בגינקולוגיה ומיילדות יתארח במהלך היום בפורום הריון ולידה-תמיכה וישיב לשאלות בנושא לידות מים ולידות לא שגרתיות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=102343369
שרון, מדריכה הוליסטית לחיים בריאים, מטפלת שיאצו בכירה, מטפלת בתזונה סינית ודולה, תתארח בפורום טיפול מיני ומיניות ותשיב לשאלות בנושא מחלות מין, חשק מיני, הריון ולידה, כאבים וכד'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=102176743
"פרוייקט מסלול" הוירטואלי יוצא לדרך
תמיד חשבתם שיש לכם ניסיון בסטיילינג ועיצוב אופנה? עיצבתם בגדים, אבל עד היום רק למגירה? פורום פרוייקט מסלול מזמין אתכם לשלוף את הסקיצות ולהשתתף בתחרות נושאת פרס בפורום. למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1783&msgid=102322232
תחרות הניחושים של כוכב נולד ממשיכה
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לגמר "כוכב נולד"? נשמח לתת לכם אותו! כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס לשרשור בפורום כוכב נולד, להשתתף במשחק הניחושים השבועי ואתם בדרך לגמר! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=836&msgid=102344572
פעילויות או לא להיות
מחפשים דרכים לשרוף את השעות הפנויות בקיץ? להוציא את הילדים מהבית? פורום הנאות, אירועים ואטרקציות מרכז עבורכם את מיטב הפעילויות המיוחדות לתקופת הקיץ מצפון ועד דרום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=102312825
למה לקנות כשאפשר לקח-תן
יש לכם ציוד משרדי שאתם רוצים לתרום? נתקעתם עם ספרי מתמטיקה משנה שעברה? פורום נתינה מהלב מזמין אתכם לתרום מכל ה
ספרים וציוד לבית הספר. קח תן ציוד לבית הספר- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=102365452 קח תן ספרי לימוד- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=102365401

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo207.gifח-ש-ד-ו-מ-ט-י-ם!!:)

פה אני ינסה להוכיח לכם שאני כן חשדומטית..
חשדומט זה-לצאת למסע פסח בלי מדריכות. חשדומט זה-לצאת למסע פסח רק אם חברה אחת חשדומט זה-להגיע כול שבת. חשדומט זה-להגיע לכול פעולה באמצע השבוע. חשדומט זה-לצבוע תקיר בחודש ארגון. חשדומט זה-לבוא לכול החזרות של ההופעה..(של חודש ארגון) חשדומט זה-ללכת לכול ההרקדות. חשדומט זה-ללכת לכול הפעיליות של הסניף ביומיום.. חשדומט זה-לעשות ל"ג בעומר אם הסניף.. חשדומט זה-להקשיב לאחד המדריכים כשהוא מנגן ושר,ולא לברוח לו באמצע. חשדומט זה-להכיר את כול הסניף,גם הקטנים וגם הגדולים.. חשדומט זה-להיות בהנהגת חבריא א' של הסניף. חשדומט זה-להכין סוף הדרך לכול הסניף חשדומט זה-לארגן שכול הסניף ישן בסניף(יום הבנים ויום הבנות) חשדומט זה-לבוא לשטיפת סניףף.. חשדומט זה-להכין פעילות לפסח על עשר המכות,ולהיות בתחנה של המכה דם שזה קצת היה מגעיל. חשדומט זה-להשקיע במדריכות..(בימי הולדת,כשהן עוזבות וכו..) חשדומט זה-להיות בפורום של בני עקיבא..
חשדומט זה-לריב כול שבת אם השוטרים שמתלוננים שהסניף עושה רעש. חשדומט זה-לבכות כשמסלקים אותנו מהסניף חשדומט זה-לריב אם עבריין רוסי אם סכין בגלל שרוצה שנעוף מהסניף חשדומט זה-לעשות לסניף הישן בוק לפני שעוזבים חשדומט זה-לחבק תקיר הישן והיפה שלנו חשדומט זה-להמציא שירים לסניף שלנו חשדומט זה-להוציאי תגרון כדאי לעודד תסניף שלו בטיולים חשדומט זה-לצאת לכול הטיולים שיש חשדומט זה-להשקיע בהכתרה כמו שלא השקעתי בשומדבר יותר ממש שהשקעתי בכתרה חשדומט זה-לעלות לסניף למפקד,לרדת לבית כנסת לתפילה,לחזור לסניף לפעולה ולרדת שוב לבית כנסת לתפילה+הבדלה..(זה קרה כשקיבלנו תסניף החדש ועוד לא היה תספר תורה) חשדומט זה-שאם מדריכים לא נמצאים בשבת אז בכול זאת לעלות לסניף,סתם כדאי לשבת שם. חשדומט זה-להכין פעולה לשבט נבטים בשבת נהפוכו. חשדומט זה-לאהוב תסניף שלך כיאלו כולם אחים שלך חשדומט זה-לבכות על כול מדריכה שעוזבת חשדומט זה-לצאת למחנה הרא"ה חשדומט זה-להשקיע יום שלם בשיכנועים של השבט לצאת לשבת אירוח.(למרות שביטלו אותה) חשדומט זה-לשכנע את כול השבט לצאת למחנה הרא"ה חשדומט זה-לעלות לקומזיץ במוצאי שבת,וב1 ומשו בלילה עדיין להישאר שם(למרות שאני מתה מעייפות) עד שהילדות הקטנות ירצו ללכת כדאי ללוות אותן לבית. חשדומט זה-לדאוג שכול שבט יכין פעילות לשבט אחר חשדומט זה-להיות ער עד שעה מאוחרת כדי לסיים דברים שלא סיימנו בישיבה של הנהגת חבריא א'. חשדומט זה-לצאת למחנה במקום להישאר לחתונה של הבנדוד האהוב עליי. וואאיי הלכה לי היד!!
מספיק לכם או שאתם רוצים עוד?

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifלא מספיק לך?

אני יתן ליד שלי לנוח קצת ואז אני ירשום עוד..

בוא נראה אם הייתי חשדומטית../images/Emo13.gif

פה אני ינסה להוכיח לכם שאני כן חשדומטית.. חשדומט זה-לצאת למסע פסח בלי מדריכות. תמיד היה לי משהו שלא יכולתי לצאת למסע אז זה לא רלוונטי חשדומט זה-לצאת למסע פסח רק אם חברה אחת
חשדומט זה-להגיע כול שבת.
חשדומט זה-להגיע לכול פעולה באמצע השבוע.
חשדומט זה-לצבוע תקיר בחודש ארגון.
קיר אחד?! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חשדומט זה-לבוא לכול החזרות של ההופעה..(של חודש ארגון)
חשדומט זה-ללכת לכול ההרקדות.
חשדומט זה-ללכת לכול הפעיליות של הסניף ביומיום..
חשדומט זה-לעשות ל"ג בעומר אם הסניף..
אפילו לחזור מהחתונה של שירה ואריאל וללכת מיד למדורה
חשדומט זה-להקשיב לאחד המדריכים כשהוא מנגן ושר,ולא לברוח לו באמצע.
חשדומט זה-להכיר את כול הסניף,גם הקטנים וגם הגדולים..
בזמנו.. חשדומט זה-להיות בהנהגת חבריא א' של הסניף. לא היה לנו. אבל הייתי מהפעילים מאד מאד חשדומט זה-להכין סוף הדרך לכול הסניף
לא סוף הדרך, אבל פעילות אחרת חשדומט זה-לארגן שכול הסניף ישן בסניף(יום הבנים ויום הבנות) זה מה זה לא בקטע של הסניף... חשדומט זה-לבוא לשטיפת סניףף..
חשדומט זה-להכין פעילות לפסח על עשר המכות,ולהיות בתחנה של המכה דם שזה קצת היה מגעיל.לא זוכרת אבל הגיוני שכן חשדומט זה-להשקיע במדריכות..(בימי הולדת,כשהן עוזבות וכו..)
חשדומט זה-להיות בפורום של בני עקיבא..
חשדומט זה-לריב כול שבת אם השוטרים שמתלוננים שהסניף עושה רעש.אין אצלנו חשדומט זה-לבכות כשמסלקים אותנו מהסניף לא קרה חשדומט זה-לריב אם עבריין רוסי אם סכין בגלל שרוצה שנעוף מהסניףלא קרה חשדומט זה-לעשות לסניף הישן בוק לפני שעוזביםלא קרה חשדומט זה-לחבק תקיר הישן והיפה שלנו
ללטף נחשב?
חשדומט זה-להמציא שירים לסניף שלנו
חשדומט זה-להוציאי תגרון כדאי לעודד תסניף שלו בטיולים
חשדומט זה-לצאת לכול הטיולים שיש
חשדומט זה-להשקיע בהכתרה כמו שלא השקעתי בשומדבר יותר ממש שהשקעתי בכתרה
חשדומט זה-לעלות לסניף למפקד,לרדת לבית כנסת לתפילה,לחזור לסניף לפעולה ולרדת שוב לבית כנסת לתפילה+הבדלה..(זה קרה כשקיבלנו תסניף החדש ועוד לא היה תספר תורה)
חשדומט זה-שאם מדריכים לא נמצאים בשבת אז בכול זאת לעלות לסניף,סתם כדאי לשבת שם.
חשדומט זה-להכין פעולה לשבט נבטים בשבת נהפוכו.
חשדומט זה-לאהוב תסניף שלך כיאלו כולם אחים שלך
חשדומט זה-לבכות על כול מדריכה שעוזבת
חשדומט זה-לצאת למחנה הרא"ה
סיירים. חשדומט זה-להשקיע יום שלם בשיכנועים של השבט לצאת לשבת אירוח.(למרות שביטלו אותה) לא היה
חשדומט זה-לשכנע את כול השבט לצאת למחנה הרא"הלא היה צורך
חשדומט זה-לעלות לקומזיץ במוצאי שבת,וב1 ומשו בלילה עדיין להישאר שם(למרות שאני מתה מעייפות) עד שהילדות הקטנות ירצו ללכת כדאי ללוות אותן לבית.לא היה... חשדומט זה-לדאוג שכול שבט יכין פעילות לשבט אחרלא היה צורך חשדומט זה-להיות ער עד שעה מאוחרת כדי לסיים דברים שלא סיימנו בישיבה של הנהגת חבריא א'.
חשדומט זה-לצאת למחנה במקום להישאר לחתונה של הבנדוד האהוב עליי.
אני לא הבלה
וואאיי הלכה לי היד!! מספיק לכם או שאתם רוצים עוד? פעם הייתי חשדומטית.................

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifהיית חשדומטית כמעט כמוני..../images/Emo3.gif

יש לי עוד..אני יכתוב עוד מעט..

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifמוסיפה לזה קטע קטן..

זה פזמון שכתבנו בביריה,על הסניף הישן שלנו..(קצת אחרי שסילקו אותנו מימנו) זה היה סניפי,עד שבא ציק האכזרי גירש אותי,גירש אותך,גירש אותנו ועכשו יגורו בו עכברים,ואנחנו אם כול הזיכרונות עוזבים.(כמובן ששרים אותו אם המנגינה של:"זה היה ביתי") הא וציק האכזרי זה-השכן הרוסי של הסניף,בגלל שהוא כול הזמן היה מתלונן שאנחנו עושים רעש סילקו אותנו,ובגלל שלא ידענו איך קוראים לו קראנו לו ציק המציק..

sivanscom

New member
ציק באמת אכזרי?

זה לא בהכרח אליכם, באופן כללי,לפעמים סניפים עושים באמת המוןן המוןן רעש,בלילות בין 2 ל4 או מוקדם מוקדם בבוקר. או שלפעמים זה אל שעות שיושנים בהן,אבל הרעש באמת מוגזם. אני לא רוצה להשמע פלצנית משו, אבל לפעמים באמת השכנים צודקים,ותגידו מה שתגידו -הם לא צריכים להיות הקורבן של הכיפ שלכם.. אז לפני שאתם דואגים לשלום עולמי ,לבעיית הרעב בעולם, לצונאמי , וכו וכו - שימו לב שזה לא בא על חשבון השכנים של הסניפ. עניי עירך קודמים. חוצמזה שיש בזה גם חילול השם מטורפפ.. [אני אישית שמעתי תלונות ובכי משכנים של הסניפ ובאותה תקופה הם באמת צדקו..] ושוב אני מדגישה,זה לפעמים! ולפעמים יש סתם שכנים מעצבנים ממורמרים ומציקים שהכל רע להם.. קיצר,שימו לב

ליחנוש 1

New member
../images/Emo163.gifבהחלט אכזרי..

לא לא אני בטוחה שזה כדאי להציק,בדרך כלל זה היה בין השעות 4-8 וממש לא רעש מוגזם. שכנים שגרו הרבה יותר קרוב לא אמרו לנו כלום והם כן!! אישתו פעם באה אלינו לפעולה,וזאת יחסית הייתה פעולה שקטה והיא פשוט התחילה לצעוק ולקלל. היא אמרה שלא ככה מתנהגות בנות דתיות.. בקיצר אנחנו בטוחים שהם סתם רצו לעצבן ולהציק..:)

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

גם לנו יש שכן כזה... קוראים לו השכן. ופעם לפני כמה שנים אישתו והבת שלו החטיפו מכות לכמה חניכים מנבטים (אחד מהם זה אחי.) מישו מפחיד... הבאסה- הוא שוטר, ובגלל זה אנחנו די לא יכולים להתלונן, כי לא יעשו לו כלום... אבל אנחנו לא נעזוב את הסניף שלנו בחיים!!! שככה נוותר על המבנה המפואר שלנו והדשא החדש?

למעלה