קח אותי ..נסיכי......

קח אותי ..נסיכי......

קח אותי נסיכי... קח אותי נסיכי.. אל ארץ רחוקה אל עמקים מופלאים אל שמים בהירים אל עננים לבנים אל ארץ האוהבים.. קח אותי נסיכי אל עולם המופלא אל עצי הדר ושדות ירוקים אל הר הגעש ועמק הקדושים שם נסיכי.. אלגום את שיקוי אהבתך. ובתוכי יפעם לבך.. ומעל מטתך יתחבקו כוכבים.. ואת אהבתם ישמרו המלאכים. קח אותי נסיכי נשק אותי ..וחבק כי בחלומך ..אני שפוטה ועל גבי ליבך..שמי חרוט קח אותי.. ואל תשאריני כאן כי לך נועדתי.. ולך הקדשתי את עולמי הקטן. שלכםםם אשת המסתור ורעם**

רציתי לקחתך למפגש הפורום.... :cool:

התחננתי על נפשי, ירדתי על ברכיי, ואת השבת ב``אולי``, ולבסוף לא חזרת אליי. רציתי שתתאוורי, חשבתי שתתייפי, שקצת תברחי מעומס החיים, שקצת תטעמי משמחת חוגגים. ואת לא שבת אלי....

ערב טוב ונהדר לך ..ארבלון ייקר וחבר

התחננת לפני .. פעמים רבות .. אין ספור של פעמים.. לא אוכל לספור אותם. ואני השבתי לך אולי.. אולי אבוא למפגש הלילה .. להתאורר..לעשות חיים. ולטעום מטעם החיים..שלא טעמתי זה זמן רב . אך זכרוני ...ומשפחתי הזכירו לי אתמול שהיום יום האזכרה של חברנו הטוב .. של המשפחה .. שנהרג לפני חודש בתאונת הדרכים. רציתי לבוא ..למפגש להכיר.. להתיפייף.. אך לא יכולתי .. בגלל האזכרה , יקירי. איתך הסליחה .. חמוד .. אלפי סליחות מתוק שלי. תעשה חיים במקומי ..נשמה . שמור על עצמך. שלך . מתגעגעת אשתתתת המסתור ורעםםםם**

צהרים טובים ונהדרים לך ..ארבלון....

צהרים טובים...ונפלאים..... חבר טוב וייקר..ארבלון. איפה אתה ? אני מקווה שהכל בסדר איתך .. השמע את קולך.. לא שומעת .... שלך ... אשת המסתור ורעם**

למעלה