קחי אותי

אפי לוג

New member
קחי אותי

למקום חדש בתוך עצמי לא אוהב לדבר על דברים שכבר חשבתי לא רוצה לפתוח שערים שבהם כבר עברתי לא מעניין אותי לגלות נופים שכבר מזמן סימנתי במפה של עצמי כי איתך אני רוצה להרגיש שאני קורא בספר שעדין לא נכתב, מלחין את המילים הכי פשוטות בתווים של רגשות שאנחנו המצאנו ונוסע איתך בתוך השיחה לא יודע לאן כנראה אל שנינו. ואולי פה ושם כנראה גם תעיתי אך יודע בדיוק שאיתך אחפש מקומות שבהם לא הייתי. ל.נצח

softy

New member
ובכל זאת...

קחי אותי למקום חדש בתוך עצמי – בעדינות, ברכות, החזיקי את ידי לא אוהב לדבר על דברים שכבר חשבתי – אוהב לגלות ולחוות נסתרות דרכך לא רוצה לפתוח שערים שבהם כבר עברתי – מחכה לעבור בשער שהקמת לי לא מעניין אותי לגלות נופים – מביע עניין בנוף שעיצבת לי שכבר מזמן סימנתי במפה של עצמי – ששם הוא מסומן כמטמון כי איתך אני רוצה להרגיש שאני קורא בספר – כי איתך אני רוצה לכתוב עוד פרק שעדין לא נכתב, - ועוד אין בו עלילה מלחין את המילים הכי פשוטות – אלו שמהן צומחות אהבות בתווים של רגשות – באקורדים לא צורמים שאנחנו המצאנו – ועוד לא ירדנו אל סופם ונוסע איתך בתוך השיחה לא יודע לאן – נוסע איתך, נוסע בזמן כנראה אל שנינו – אל נבכי מהותינו ואולי פה ושם כנראה גם תעיתי – ואולי עוד אוסיף לתהות ולטעות אך יודע בדיוק שאיתך אחפש – יודע בודאות שאיתך גם אמצא מקומות שבהם לא הייתי – שיהיו שלי ושלך...בסוד. סופטי
ל. תמיד

Gימל

New member
קח אותי

בידיך בזרועותיך הובילני במסתרי גופך שוטט עמי במחוזותי הנכספים אליך קח אותי בלשונך בשפתיך נתור בארצות ובמקומות שלא ביקרנו מעודנו קח אותי שא אותי הרכבות ממתינות בתחנה השעון עומד מלכת הגונג מוכן ומזומן יחד עם מדליק הזיקוקין קח

אפי לוג

New member
נשארה לי

תולעת משנה שעברה להעביר לך? לטאקילה. נא לא לשלוח לי יותר תולעים.

לא יעזור לך למזוג ולמזוג

כולם הלכו לג´מבו.. ורק את (ואני לשנייה) נשארת פה לבדך מיכאללה הולכת לג´ימבו

softy

New member
אם כבר מרימים פה כוסייות

תרשמו גם אותי. ולא איכפת לי מאנז´ אה טרואה. סופטי

שפר את הרומנית

או שהרומניות ישפרו אותך. Manege a trois = שלושתנו על הקרוסלה, מי שדוחפת את השנייה חזק יותר, י נשארת איתך. Menage a trois - שלושתנו בדירה אחת, היא שוטפת את הכלים, ואנחנו במיטה. קיימת גם האופציה Manger a trois - כולם אוכלים לכולם. מיכאללה מתקשה להחליט

softy

New member
אני בסך הכל רציתי להגיד

לאכול בשלישיה... בלי גינוני שולחן. סופטי

למעלה