מתי היה הקטע הזה?
א אנתונית פארקרית New member 25/6/09 #34 על הסט של Everybody Loves a Clown הם כנראה שיחקו את המשחק הזה עם הידיים. באנגלית קוראים לזה Red Hand (כמה מקורי) או משהו...
על הסט של Everybody Loves a Clown הם כנראה שיחקו את המשחק הזה עם הידיים. באנגלית קוראים לזה Red Hand (כמה מקורי) או משהו...
א אנתונית פארקרית New member 25/6/09 #33 חחח../images/Emo6.gif אני מתנדבת להיות סטייליסטית ההלבשה התחתונה שלו
W WatchMeWatchYou New member 25/6/09 #36 אני מוכנה להקריב מעצמי ולעזור לך בזה גם אם זה אומר שאת תבחרי את כל העיצובים, ואני רק אסתכל...
• •°D a N u § h°• New member 25/6/09 #37 איזה הקרבה..אל תשתגעי ../images/Emo6.gif גאד מה ג'נסן עושה לנו..מדהים כזה..!! הנה אחת מהתמונות הכי אהובות עליי EVER!!!
איזה הקרבה..אל תשתגעי ../images/Emo6.gif גאד מה ג'נסן עושה לנו..מדהים כזה..!! הנה אחת מהתמונות הכי אהובות עליי EVER!!!
F Fake Reflection New member 23/6/09 #27 ../images/Emo79.gif כי זה ג'נסן ../images/Emo3.gif ../images/Emo99.gif
D darklighter New member 21/6/09 #11 תמונות מהממות../images/Emo99.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif
• •°D a N u § h°• New member 21/6/09 #14 ראיון חדש עם ג'ארדון כתבה כאילו.. http://www.sundaymercury.net/entert...adalecki-is-just-a-big-softie-66331-23929518/ הולי שיט איזה הזוי זה שמישהו עשה קעקוע של הפרצופים שלו ושל ג'נסן! ואיזה חמודדדדדדדדדד ג'נסן שהוא גר איתו כדי לתמוך בו אחרי שהאירוסים שלו לסנדרה התבטלו..איזה חבר מדהים!
ראיון חדש עם ג'ארדון כתבה כאילו.. http://www.sundaymercury.net/entert...adalecki-is-just-a-big-softie-66331-23929518/ הולי שיט איזה הזוי זה שמישהו עשה קעקוע של הפרצופים שלו ושל ג'נסן! ואיזה חמודדדדדדדדדד ג'נסן שהוא גר איתו כדי לתמוך בו אחרי שהאירוסים שלו לסנדרה התבטלו..איזה חבר מדהים!
M mor1450 New member 22/6/09 #22 גם אני בכיתי כשקראתי את מארלי ואני ../images/Emo107.gif טוב לדעת שאני לא היחידה חחחח את הקעקועים הייתי רוצה לראות
גם אני בכיתי כשקראתי את מארלי ואני ../images/Emo107.gif טוב לדעת שאני לא היחידה חחחח את הקעקועים הייתי רוצה לראות
• •°D a N u § h°• New member 22/6/09 #23 אוי קראתי רק חלק מהראיון.. הוא אמר שהוא בכה ממארלי ואני?! גם אני! דיי איזה חמוד איך אני מתה עליו על זה שהוא כ"כ קשור לכלבים שלו..כזה חמוד
אוי קראתי רק חלק מהראיון.. הוא אמר שהוא בכה ממארלי ואני?! גם אני! דיי איזה חמוד איך אני מתה עליו על זה שהוא כ"כ קשור לכלבים שלו..כזה חמוד
M mor1450 New member 22/6/09 #25 כן, הוא בכה גם מהספר וגם מהסרט אני אוהבת את הקשר שלו לכלבים וגם מזדהה איתו
T to the end1 New member 23/6/09 #29 חחחחח אני מתה עליו,אף לא חבתי עליו בתור מישהו שבוכה מספרים או סרטים חחחח
S SimpleSecondsToMc New member 21/6/09 #16 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תוודה !! ../images/Emo99.gif חחח, לגמרי סוודר חנוני XDDD
א אנתונית פארקרית New member 23/6/09 #28 ההוכחה האולטימטיבית שג'נסן ייראה טוב בכל מצב אני מתכוונת, באמת! ג'נסן מאותגר אופנתית, וזאת עובדה. סטייליסט דחוף!
ההוכחה האולטימטיבית שג'נסן ייראה טוב בכל מצב אני מתכוונת, באמת! ג'נסן מאותגר אופנתית, וזאת עובדה. סטייליסט דחוף!