קחו. תהנו. מהקיטורים על המצב - לא נזיז ממילא, כלום. פשוט....אין עליו... המרגיע הלאומי (שלי)...
א אגל ט ל New member 8/3/14 #1 קחו. תהנו. מהקיטורים על המצב - לא נזיז ממילא, כלום. פשוט....אין עליו... המרגיע הלאומי (שלי)...
ג גאיה ק New member 8/3/14 #5 אולי נזיז את גלגלי המוח ואת הטיח מעיני מי שתומך בשיטה שלא לומר מעריץ. לילה בלונדון בהחלט לוקחת. את נהדרת
אולי נזיז את גלגלי המוח ואת הטיח מעיני מי שתומך בשיטה שלא לומר מעריץ. לילה בלונדון בהחלט לוקחת. את נהדרת
א אגל ט ל New member 8/3/14 #8 שמחה שאהבתן...ולא רחוק משם, מלונדון, מאינגלנד ממוקמת מדינה שמסומנת אצלי כיעד הבא.. (אינשאללה...אינשאללה)... אירלנד...VUALA...
שמחה שאהבתן...ולא רחוק משם, מלונדון, מאינגלנד ממוקמת מדינה שמסומנת אצלי כיעד הבא.. (אינשאללה...אינשאללה)... אירלנד...VUALA...
מ מיקאלה1 New member 8/3/14 #10 אופס נעלמו לי הרמקולים תיכף אמצא את האבידה הילדים שיחקו אתמול במחשב. ואני עושה פסח בבית. כבר זרקנו כמה שקיות גדולות של אשפה. וזה לא נגמר איפה זה נמצא כל הזמן מתחבא בארונות ללא שימוש. אוהבת את התקופה הזו של האביב להעיף דברים מהבית.
אופס נעלמו לי הרמקולים תיכף אמצא את האבידה הילדים שיחקו אתמול במחשב. ואני עושה פסח בבית. כבר זרקנו כמה שקיות גדולות של אשפה. וזה לא נגמר איפה זה נמצא כל הזמן מתחבא בארונות ללא שימוש. אוהבת את התקופה הזו של האביב להעיף דברים מהבית.