קחו.. תהנו...

AmiTutiT14

New member
חדשה פה../images/Emo9.gif ועונה../images/Emo26.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? עוף קורס
2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: בת 14, מנגנת על גיטרה, כיתה ט'.. 4-מזל (של החודשים כאילו..): עקרב 5-מה שלומך? אחלה 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? ג'קאס 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? לא 10-מה החולשה שלך? התעלמות של אנשים שחשובים לי 11-מה הצד החזק שלך? ביטחון עצמי גבוה 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? פעם... 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא יודעת אם זה חוק מרפי, אבל כל הדברים הטובים שאני רוצה שיקרו לי תמיד קורים בדיוק הפוך. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? חברים, עמוק באדמה 18-דמקה או שש בש? דמקה.. חחח לא יודעת שש בש 19-פלאפל או פיצה? פלאפל 20-כריסטינה או בריטני? אף אחת 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? בטח, ישר אחרי צבא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאיזו מוצצת אחת ולידיד שלי שהוא כבר לא ידיד שלי כי רבתי איתו
23-תחנת רדיו אהובה? גלגלגלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? high 25-מה אכלת הבוקר? סנדוויץ' עם חומוס
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אמינם:) 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? אני לא יודעת.. אני תמיד עושה דברים טיפשיים במודע, אבל איו לי בעיה איתם.. שהעולם יקפוץ:/ 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה]
[סיום הדגשה]
[תחילת לינק]
[סיום לינק]
[סמיילים וסימנים לתוכן]
[תחילת קוד]
[סיום קוד]
[עברית]
[העתקה לקליפבורד]
30-קיימת את השאלה הראשונה? כן
31-איזו שאלה בא לך להוסיף? חחח לא עולה לי עכשיו:)

Atza

New member
עונהההההה

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כן 2-בן או בת?אני?בת 3-קצת על עצמי:אמממ כלום 4-מזל (של החודשים כאילו..): סרטן
5-מה שלומך?בסדר .. מה איתכם ? 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? אממ הרבה כאלה אני יודעת
? 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? פחות או יותר .. הוא די מעצבן 9-אתה רגיש למשו? כן 10-מה החולשה שלך? דיגדוגים
בין היתר 11-מה הצד החזק שלך? מכות ... יענו שמכים אותי יש לי כוח סבל ואני אראה כאילו ממש ממש ממש לא כואב לי שבעצם אני מתה מכאבים
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לפעמים 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? כן 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: חחח לא זוכרת 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? רובי , שירה בשידור 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריס 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? כן 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אממממ ..... לא לא בא לי מכות עכשיו 23-תחנת רדיו אהובה? גלגלצ , רשת ג' 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?אממ כל מיני 25-מה אכלת הבוקר?סנדוויץ 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:איגלול 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? אמממ לא זוכרת
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים רק שהסקר מעניין 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?לא ממש
[תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?לא בא לי להוסיף שאלה ביי.. :) צ'או

nettus

New member
zzzzzz

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כן 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:אני בת 18 עוד מעט, עם חיים די הזוים אני אוהבת לשיר ולרקוד, אני בי"ב ובאירגון נוער הכי שווה בעולם שקוראים לו נוער לנוער(שווה להיצתרף) 4-מזל (של החודשים כאילו..):דגים 5-מה שלומך?לא משהו 6-יש לך פיפי?לא 7-סרט טיפשי שראית?משהו אמריקאי 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?כן 9-אתה רגיש למשו?כמו מה? 10-מה החולשה שלך?שוקולד 11-מה הצד החזק שלך?דיבור 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?אני עונה אה? רק עם אני לא מבינה את השאלה 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?נראה לי שכן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:לא זוכרת 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?שום סידרה, אני כבר לא עוקבת אחרי הטלויזיה באופן קבוע אני רואה מה שיוצא 18-דמקה או שש בש?שש בש 19-פלאפל או פיצה?פיצהההה 20-כריסטינה או בריטני?כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?לא יודעת אבל הייתי מוצאת מישהו ומוציאה עליו את העצבים 23-תחנת רדיו אהובה?פעם זה היה רדיו חיפה אבל הם יתקלקלו ומאז אני לא שומעת רדיו 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?כול מה שנשאר של בוטן מתוק בקרקס 25-מה אכלת הבוקר?שוקו ושקית במבה ממש קטנה 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:לא יודעת 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?לא יודעת 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?זה תלוי 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?רוב הדברים [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?לא יודעת

FlowerPower

New member
בלאטיש :|

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן :O 2-בן או בת? בתתתת 3-קצת על עצמי: שרוטי! 4-מזל (של החודשים כאילו..): דלי 5-מה שלומך? הכל בסיידר למרות שכל היום לא הייתי בבית :| 6-יש לך פיפי? חחח תאמת כן! :| 7-סרט טיפשי שראית? לא זוכרת 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן קצת 9-אתה רגיש למשו? דיגדוגים בכפות רגליים 10-מה החולשה שלך? נשיקות אני חושבת :| 11-מה הצד החזק שלך? צחוק (?) 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? לע 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אממ כשאני ממש במצברוח מופרע אז בטח! 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? כשממש משעמם לי.. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? יאפי 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:נראה לי כל החוקים שלו קרו לי! :/ 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? כבר כמעט ולא רואה טלויזיה.. 18-דמקה או שש בש? טאקי 19-פלאפל או פיצה? פלאפל.. הע ווע אכלתי לפני שעה פלאפלללללל :| 20-כריסטינה או בריטני? בריטני 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא.. יש שם אנשים זקנים אומללים ומכובסים בבוץ :| 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לוידעת 23-תחנת רדיו אהובה? רדיוס (?) פחח מי שומע רדיו? :/ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? Baz Luhrman - Everybody's Free (Sunscreen Song) 25-מה אכלת הבוקר? חצי כוס חלב חם עם חצי כוס קורנפלקס צ'יריוס 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: נמו :O 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? רצתי ובטעות נכנסתי בקיר :| 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כשממש אין לי מה לעשות- כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] כןןןןןןן :| קצת P: 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן! 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? לא בא לי P: ביי.. :) שאלון חמודי!

רונקי

New member
שאלון נחמד :)

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: ממ..טלי,גינגית 4-מזל (של החודשים כאילו..): גדי 5-מה שלומך? סבבי 6-יש לך פיפי?לא 7-סרט טיפשי שראית?נורית [ישראלי ישן] 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? עכשו כן,כעת הוא חלק מהעולם הגדול 9-אתה רגיש למשו?נראה לי שכן 10-מה החולשה שלך? לא יודעת 11-מה הצד החזק שלך?דברים שאני מאמינה בהם 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)כן. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לפעמים 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לפעמים 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? משפחה 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?עושר ובאושר,אבל נגמר
18-דמקה או שש בש?שש בש 19-פלאפל או פיצה?פיצה 20-כריסטינה או בריטני? איחס..ניידר 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? בטח 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?כרגע לאפ אחד 23-תחנת רדיו אהובה?גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? יש הרבה 25-מה אכלת הבוקר? גמבה
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:לא זכור לי כרגע.. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא זוכרת כרגע 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?לפעמים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?כן,חוץ מאחרוון [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?האם אכלת פעם נזלת?

MikeY fReAk

New member
בלה../images/Emo79.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כנראה שכן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אממ עוד שבועיים בערך בת14..מי-ם 4-מזל (של החודשים כאילו..): גדי 5-מה שלומך? יכול להיות יותר טוב 6-יש לך פיפי? קצת 7-סרט טיפשי שראית? כל דבר קיטשי 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? יש לו סדק קטן ולפעמים הוא סוגר סתם את כל האקספלורר, אבל הוא בסדר. הוא באמת בסדר. 9-אתה רגיש למשו? שנוגעים לי בצלעות 10-מה החולשה שלך? רקדנים
11-מה הצד החזק שלך? אמינות 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? לא ממש 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? חח לפעמים:] 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? רק במקומות מפוקפקים
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? אכן. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: ממ כולה חזרתי מבי"ס ועברתי דרך המרכז אז בא לי שוקו..נכנסתי לסופר והיו רק 2 קופות, עמדתי ב1 ו..אתם יודעים את ההמשך. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? ארצנהדרת 18-דמקה או שש בש? שש בש! 19-פלאפל או פיצה? פלאפל, אבל תלוי בסיטואציה 20-כריסטינה או בריטני?
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא יודעת. לא, אולי לא. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? למורה ל***א!
23-תחנת רדיו אהובה? ממ אני לא כ"כ שומעת רדיו. בשביל מה יש דיסקים?[: 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? וואי..כתבתי איזה שיר בעקבות אהובתי..אולי זה היה את לא כמו כולם? נראה לי שאהובתי 25-מה אכלת הבוקר? אממ סנדויץ' עם חביתה וגמבה בצד
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: היהודים ומשינה:) 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? נכנסתי לפורום הזה כשאני צריכה לישון?:O 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? כשאין המונים אז לרוב כן. ואם אין לי מה לעשות אז כמעט של כולם, או של אלו שנראים מעניינים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] טוב לא את כולם... 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן:) 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? "באיזה שעה אתה הולך לישון בד"כ?"

../images/Emo26.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כה למה לא.. איי גס חח 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:נממ.. מי שמכיר תי יודע 4-מזל (של החודשים כאילו..):קשת 5-מה שלומך?פסדר 6-יש לך פיפי?לא כרגע 7-סרט טיפשי שראית?ממ לא זוכרת 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?כה 9-אתה רגיש למשו?ממ יכול להיות 10-מה החולשה שלך?ממ פחדים לפעמים? 11-מה הצד החזק שלך?נאמנות 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)חח סתם שהייתי קטנה יצאתי לטייל כנראה ליותר מדי זמן ודאגו לי אז קראו למשטרה 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?כה
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לרוב לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?כה 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:חח לא ידעת 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?ממ "אנג'ל" 18-דמקה או שש בש?דמקה 19-פלאפל או פיצה?לא ידעת 20-כריסטינה או בריטני?כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?ממ לא בהכרח 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?ממ לא ידעת אם מרביצה אבל איזה חבר של השכנים בא לבעוט לי בכלב וזה עצבן תי 23-תחנת רדיו אהובה?גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?לא ידעת 25-מה אכלת הבוקר?ממ לא אכלתי בוקר 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:ממ אלאניס מוריסט רובי וויליאמס חח 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?אה כל מיני 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?לפעמים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?ממ לא עם כולן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?כה 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?לא ידעת

עונההה למרות שאתם לא רואיםםם

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?-כן אני אשתדל 2-בן או בת?-בת 3-קצת על עצמי:-אוהבת לרקוד ג'אז(6 שנים),לשמוע מוזיקה,חברות,חבר..לבלות לצחוק 4-מזל (של החודשים כאילו..):-טלה 5-מה שלומך?-וואלה סבבה...רעבה לגמרי 6-יש לך פיפי?-לא הרגע סיימתי 7-סרט טיפשי שראית?-טיפשי?יעני מפגר?....לא זוכרת... 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?-כן וואלה אחלה 9-אתה רגיש למשו?-אממ לא נראה לי 10-מה החולשה שלך?-יש לי חולשה לרקדנים גם אני רוקדת ת'ריקוד שלי..מכירים ת'שיר?......אנ'לא יודעת מה החולשה שלי 11-מה הצד החזק שלך?-יש לי עצות טובות...נחשב? 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)-לא הסתבכתי 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?-אממ לפעמים... 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?-לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?-כן חבר שלי והמשפחה שלי 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך-חיכיתי לאוטובוס שעתיים..כל פעם שרצינו לעלות על קו אחר של אוטובוס אמרתי לכל האלו שבתחנה "אבל אז יהיה חוק מרפי ואם נעלה האוטובוס שאנחנו מחכים לו שעתיים יבוא"..הם צחקו..בסוף עלינו על אוטובוס אחר והאוטובוס של השעתיים בא.... :( 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?-קבוע?סידרה?לא נראה לי שיש..אה! ראש גדול 18-דמקה או שש בש?-אני בקושי יודעת דמקה אז שש בש?? 19-פלאפל או פיצה?-פיצה 20-כריסטינה או בריטני?-כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?-למה לחזור מסוממת?לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?-חבר שלי לשעבר 23-תחנת רדיו אהובה?-אנערף...גלגל"צ רדיו ירושלים וכו' וכו' 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?-לא יודעת 25-מה אכלת הבוקר?-באיזה 10:20 טוסט 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:-כשהייתי קטנה הערצתי ת'בקסטריט בויז 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?-לא זוכרת 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?-לא ממש..למה אתם קוראים את שלי?!?!?! 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?-כן נראה לי שכן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?מה הייתה השאלה הראשונה?....אה!! כן קיממתי 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?לא בא לי להוסיף זה מספיק ככה זה טוב ביי.. :)

../images/Emo9.gif

מתכוון לענות תשובות אמיתיות
-כן.
בן או בת
בת
קצת על עצמי
ממ..נחמדה,חמודה,משוגעת,אוהבת ועוד כל מיני
מזל(של החודשים כאילו...)-שור.
מה שלומך
-הכל טוב..איתך
יש לך פיפי
-דווקא כן,אני כבר חוזרת.
סרט טיפשי שראית
-פרוייקט המכשפה מבלייר. לא מפחיד בשיט.
אתה מרוצה מהמחשב שלך
-כרגע,אני במחשב של אח שלי כי שלי בתיקון,אבל בגדול מרוצה.כי נועית יכולה לראות אותי
אתה רגיש למשו
-דיגדוגים
מה החולשה שלך
-שבנים מלטפים
לישון.
מה הצד החזק שלך
-עומדת על שלי.
הסתבכת פעם עם המשטרה
(אם כן ספר..)
-לא.
אתה אחד מהאלה שעונה בלי קשר "הא?" על שאלות
-הא
אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט
-לא.
יש מישו שהיית עושה בשבילו הכל
בואו לא נגזים,הכל.משפחה וחברות קרובות מאוד מאוד.
ספר על חוק מרפי שקרה לך:-שהייתי בארצות הברית בדיסניוורלד,אז היה רכבת הרים והיו שני תורות,ואני עמדתי באחד וראיתי תמיד שהתור השני מתקדם יותר,ואז עברתי אליו,והוא ניהיה לאט,והשני התקדם.
איזה סדרה את רואה קבוע
-עדן לנצח
נעה,יש לנו חולשה לזה הא
*ואלאס
* חברים,ומשתדלת מאוד שנות השבעים
דמקה או שש בש
-שש בש
פלאפל או פיצה
-
כריסטינה או בריטני
-כריסטינה
תרצה לבקר בהודו מתישהו
-ממ..אולי
למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול
-תום,ילד מהכיתה שלי.מפגר.
תחנת רדיו אהובה
-99FM
איזה שיר נותן לך מוטיבציה
-אין לי שיר אחד במיוחד.
מה אכלת הבוקר
-כלום.
דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:-אשלי סימפסון
מה הדבר הכי טיפשי שעשית
-לא יודעת
אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים
-מדי פעם
|פטריהאתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז
[תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]
-כע.
קיימת את השאלה הראשונה
-יאפ
איזה שאלה בא לך להוסיף
-לא יודעת

victoria777

New member
עונה

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?אשתדל 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:בת 16 וחצי מזל סרטן.אוהבת בעלי חיים,צמחונית 4-מזל (של החודשים כאילו..):סרטן 5-מה שלומך?בסדר 6-יש לך פיפי?לא 7-סרט טיפשי שראית?אחי איפה האוטו שלי 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?הוא קצת מקרטע אבל כן 9-אתה רגיש למשו?כן לדגדוגים... 10-מה החולשה שלך?חתלתולי רחוב 11-מה הצד החזק שלך?לא יודעת... 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?לא הבנתי את השאלה 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?רק בצ'אטים לפעמים 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?לא 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:לא זוכרת... 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?פלוריסיינטה,קיץ נצחי,מלך השכונה,כולם אוהבים את ריימונג 18-דמקה או שש בש?דמקה 19-פלאפל או פיצה?פיצה 20-כריסטינה או בריטני?לבריטני שירים יותר יפים אבל הקול של כריסטינה יותר טוב 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?לא מצליחה להזכר במישהו כזה עכשיו 23-תחנת רדיו אהובה?לא אוהבת רדיו 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?שום שיר 25-מה אכלת הבוקר?יוגורט 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:פעם הערצתי את בריטני,כבר לא.. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?הרבה דברים טיפשיים... 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?לפעמים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?לא ממש [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?בערך 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?כלום

Y La Vida

New member
תשובות

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?אכן.. 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:לספר ידעתי.. 4-מזל (של החודשים כאילו..):בתולה 5-מה שלומך?לא משהו.. 6-יש לך פיפי?לא 7-סרט טיפשי שראית?מממ.. אח סמוי.. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?האמת..?? רוב הזמן לא.. 9-אתה רגיש למשו?לקור.. בשניה אני נהיית חולה.. 10-מה החולשה שלך?בנים.. שוקולד ודברים טעימים.. 11-מה הצד החזק שלך?ימין.. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)הלכתי עם חברה ופדשנו כמה ידידים שלנו ששתו.. אז התיישבנו לדבר איתם ובדיוק הבילוש תפס אותם אז חשבו שגם אנחנו שתינו.. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?יש מצב.. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?אכן לא.. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?אכן כן.. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:כשחיכיתי למונית בא אוטובוס וכשחיכיתי לאוטובוס באה מונית.. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?פלוריסיינטה,השרדות,ראש גדול ועוד מליון ואחת סדרות.. 18-דמקה או שש בש?דמקה.. כי אין לי מושג איך משחקים שש-בש.. 19-פלאפל או פיצה?פיצה!! ב-ר-ו-ר!! 20-כריסטינה או בריטני?עבור.. 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?כן.. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?לעצמי.. 23-תחנת רדיו אהובה?99 אסקייפ.. 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?"מה שאת אוהבת" של גלי עטרי.. 25-מה אכלת הבוקר?לא ממש אכלתי.. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:בנחמין רוחאס.. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?הרסתי לעצמי את החיים.. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?לפעמים.. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] בחלק מהן.. 30-קיימת את השאלה הראשונה?הא אה.. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?אם אני מאושרת..

figure

New member
האם אתה פינגווין?

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן. או שאולי עניתי תשובה לא אמיתית פה... המממ... 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: פריקית של אנימה. 4-מזל (של החודשים כאילו..): אריה 5-מה שלומך? את/ה באמת רוצה לדעת? או שסתם שאלת כי אין משו אחר לשאול? 6-יש לך פיפי? בגדול? כן. אחרת כל הפסולת הייתה נשארת לי בתוך הגוף (או שיוצאת דרך הקקי, אבל זה איכס ^^') 7-סרט טיפשי שראית? תרנגול כפרות 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? די. למרות שאני אומרת לו שהוא אידיוט כל חמש שניות. אני מקווה שהוא לא לוקח ללב. 9-אתה רגיש למשו? מתכת. 10-מה החולשה שלך? אני רוצה להיות מיסתורית, אבל אני חייבת להגיד לכולם מה עובר עלי. 11-מה הצד החזק שלך? לא יודעת. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 00' 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לפעמים. אוקיי, הרבה פעמים. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? אה? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: איזה לא? 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? נארוטו. ופול מטאל, כשהיה. 18-דמקה או שש בש? שש בש 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אח שלי. 23-תחנת רדיו אהובה? אין 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? שירים של קולדפליי 25-מה אכלת הבוקר? מיץ תפוזים. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: הרבה. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? עשיתי הרבה. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא. אני לא מתעסקת עם תפוז. לא מתעסקת עם עברית. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? לא היה שום דבר לא לקיים עליו. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? האם אתה פינגווין?

|||

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? נראה במצב רוח שלי 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: ממצב? 4-מזל (של החודשים כאילו..): סרטן? 5-מה שלומך? הכל טוב 6-יש לך פיפי? כן,אז יאללה מהר 7-סרט טיפשי שראית? לאזוכרת 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן 9-אתה רגיש למשו? כן 10-מה החולשה שלך? למה נראה לך בדיוק שאספר? 11-מה הצד החזק שלך? עקשנות 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? כן 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא היה חוק שלא קרה לי 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? עמוק באדמה 18-דמקה או שש בש? שש בש 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאלמוגP: 23-תחנת רדיו אהובה? גלגלגלגלגלגלגלגלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? כלמיני מקפיצים 25-מה אכלת הבוקר? פרוסה עם אבוקדו 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אני לא מעריצה 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? הכל 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? רק של מי שאני מכירה,2 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifהתשובות שלי

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני בת 19 וחצי מאשדוד, ואני חיילת משרתת בבסיס ליד אשדוד בחיל הלוגיסטיקה 4-מזל (של החודשים כאילו..): אריה 5-מה שלומך? סבבה 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? אממ... וואלה, לא זוכרת.. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא ממש, הוא עובד מאוד לאט ומעצבן אותי 9-אתה רגיש למשו? כן, לדיגדוגים 10-מה החולשה שלך? שוקולד 11-מה הצד החזק שלך? לא יודעת... 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן, יאיר 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: שאני כל הזמן מפספסת את האוטובוס בחצי שנייה 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? אין לי כרגע סדרה כזאת... אין לי זמן בגלל הצבא 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? בריטני 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאיזה אחד מביטוח הלאומי שעושה למשפחה שלי בלאגן 23-תחנת רדיו אהובה? רדיוס 100 FM 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? יש המווווווון, אבל כרגע זה כלא 6 והילה הררי - זה היה ביתי 25-מה אכלת הבוקר? טוסטים 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: דוד שלי 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? יש מלא 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן, כשיש לי זמן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]: כן, אבל לא עם כולם 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? האם אני מאוהבת כרגע? והתשובה היא כן

lolly1

New member
:|4

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? בן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: משועממת 4-מזל (של החודשים כאילו..): בתולה? 5-מה שלומך? לא כ"כ טוב 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? הנשים של ד"ר טי. אחד הסרטים ההזויים ביותר שיש 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לפעמים הוא עגלה אבל בד"כ כן |מחבק| 9-אתה רגיש למשו? לא 10-מה החולשה שלך? גרביים :X וסוכריות :X 11-מה הצד החזק שלך? לא יודעת 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? מנסה שלא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? לא יודעת, אולי 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא זוכרת 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? omg :X 18-דמקה או שש בש? דמקה? 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? ציפי P: 23-תחנת רדיו אהובה? גלגלגלגלגלגל"צ (לא כרגע, מוות לקצה) 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? הממ לא יודעת 25-מה אכלת הבוקר? לחם עם גבינה 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: ? 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? :| 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? לפעמים, של זוהרה תמיד 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? אהא [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? לא בא לי

3, או 4.

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? אמיתיות. 2-בן או בת? בת. 3-קצת על עצמי: אין. 4-מזל (של החודשים כאילו..): מאזניים. 5-מה שלומך? רע. 6-יש לך פיפי? לא. 7-סרט טיפשי שראית? יש הרבה. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא. 9-אתה רגיש למשו? כן. 10-מה החולשה שלך? אוזן. 11-מה הצד החזק שלך? אנערף. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא שזכור. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא זוכרת. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? אנג'ל. 18-דמקה או שש בש? דמקה[?]. 19-פלאפל או פיצה? פיצה. 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה. 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? מיכל. 23-תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ. 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? נופל וקם של השב"ק. 25-מה אכלת הבוקר? 4 ופלים. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: היי פייב ? 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? או, יש המון. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? פה אני קוראת את של אוהד, אירית ונטע. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? לא.

EROTOMANIA

New member
שונאת חורף.

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? בטח למה לא 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני אוהבת גלידה? 4-מזל: אריה 5-מה שלומך? סביר. 6-יש לך פיפי? כן. 7-סרט טיפשי שראית? open water 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא ממש 9-אתה רגיש למשו? כן, לבני זונות כמו אנטוני. 10-מה החולשה שלך? אנטוני. 11-מה הצד החזק שלך? לא יודעת.. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? זה לא בלי קשר. זה קורה שהשאלות לא קשורות. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? אנטוני. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: דווקא שהייתי אמורה לשכב עם מישהו הגיע לי המחזור. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? סקס והעיר הגדולה. 18-דמקה או שש בש? דמקה. לא יודעת איך לשחק שש בש 19-פלאפל או פיצה? פלאפל 20-כריסטינה או בריטני? בריטני 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאנטוני 23-תחנת רדיו אהובה? 96.3 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? Alicia Keys - Karma 25-מה אכלת הבוקר? קורנפלקס. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: יעלי. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא זרקתי את אנטוני מוקדם יותר. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? של אנשים שאני מכירה כן. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? רוצים שקל?

Spiritfall

New member
טוב נו.

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? תלוי בשאלה. 2-בן או בת? בת. 3-קצת על עצמי: נזק. 4-מזל (של החודשים כאילו..): תאומים
5-מה שלומך? עייפה קצת. 6-יש לך פיפי? לא. 7-סרט טיפשי שראית? שחר המתים 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? בערך. 9-אתה רגיש למשו? אור. 10-מה החולשה שלך? בוא נפתח קומונה על זה? 11-מה הצד החזק שלך? ימין. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? שצריך. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? תלוי. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: כל חוקי מרפי חלים עלי. זה מטורף! 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? רוזוול
נגמר. 18-דמקה או שש בש? שש בש. 19-פלאפל או פיצה? פיצה
20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה. 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? למה לא? 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לפוסטמה. 23-תחנת רדיו אהובה? 91.8 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? Foo Fighters - Learn to fly 25-מה אכלת הבוקר? לא אכלתי. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: לא זוכרת. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? מספיק דברים. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? ממש לא. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא ממש. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? האם האח הגדול קיים?

../images/Emo3.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?אנחנו נבדוק קודם ת'שאלות...
2-בן או בת?בת..טוב שכך 3-קצת על עצמי:
..ממ לאדעת 4-מזל (של החודשים כאילו..):חרא
חחחח סתם...אני על עקרב ומאוזניים(מיוחג'ת שכמותי
) 5-מה שלומך?טוב תודה ואת/ה? 6-יש לך פיפי?כרגע?(מרימה גבה)לא..חח
7-סרט טיפשי שראית?טיפשי?הבת של הבוס שלי..חרא של סרט אם תשאלו אותי 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?כן אבל למי אכפת?קונים לי אחד משלי והוא יגיע בשבוע שיתחיל מחר
(שלא יבטלו תעיסקה שלא יבטלו תעיסקה טפו טפו
נכנסתי לקטע העין הרע קצת יותר מידי) 9-אתה רגיש למשו?לחלב...אבל שותה על ימין ועל שמאל...מה אכפת לי לבלות יום שלם בשירותים על זה?
10-מה החולשה שלך?לא מגלה ולא מגלה 11-מה הצד החזק שלך?לא מגלה ולא מגלה חח 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)חחחח אמממ...לא
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?כן,אם ממש לא בא לי לענות לשאלה.... 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לא
(וגם שונאת בדם כאלה) 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?אה ה 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:התירוץ שסיפרת לבוס(וזה לא היה בדיוק בוס)כדי לא ללכת לעבודה(וזאת לא הייתה בדיוק עבודה)יקרה באמת 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?אין כזאת כי אין לי זמן פנוי רוב הזמן(רק שורפת תיום על המחשב..אבל זמן?אין לי בחיי!
) 18-דמקה או שש בש?שש בש...דמקה זה כבר אגדה 19-פלאפל או פיצה?פלאפל
20-כריסטינה או בריטני?כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?לא...יאבלה עם הצונאמי הזה והסמים מספיק לי להישאר בישראל היא ביתי
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?היום אני טובה...לאף אחד... 23-תחנת רדיו אהובה?אין כזאת...אבל אם כבר אז 100FM 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?אממ אין כזה 25-מה אכלת הבוקר?שקשוקה ובגט וסלטים וכוס שוקו
בא לי להקיא מרוב העירבוביאדה 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:התאומות אולסן... 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?לאדעת..
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים?כן אבל
הם לא טורחים לקרוא את שלי 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]כןכן 30-קיימת את השאלה הראשונה?חחחחחח בדיוק רציתי לכתוב על זה משהו..אחח הטלפתיה....כן כן קיימתי ועוד איך 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?כרגע אין לי השראה כל כך

למעלה