קחו.. תהנו...

anyman

New member
קחו.. תהנו...../images/Emo91.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? 2-בן או בת? 3-קצת על עצמי: 4-מזל (של החודשים כאילו..): 5-מה שלומך? 6-יש לך פיפי? 7-סרט טיפשי שראית? 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? 9-אתה רגיש למשו? 10-מה החולשה שלך? 11-מה הצד החזק שלך? 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? 18-דמקה או שש בש? 19-פלאפל או פיצה? 20-כריסטינה או בריטני? 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? 23-תחנת רדיו אהובה? 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? 25-מה אכלת הבוקר? 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? ביי.. :)

מסטולית

New member
אני ראשונההההההה ../images/Emo47.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: מה אתה רוצים לדעת? :] 4-מזל (של החודשים כאילו..): עקרב 5-מה שלומך? אחלה מה איתך? 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? 'ואז הגיעה פולי' דווקא צחוקים 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן רק העכבר מעצבן אותי 9-אתה רגיש למשו? כן 10-מה החולשה שלך? כשצועקים עליי 11-מה הצד החזק שלך? עצבים
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) פעם קנסו אותי ב100 שקל כי עברתי לא במעבר חצייה... ופעם גם 2 שוטרים רדפו אחריי ואחרי חברות כי עברנו באדום אבל ברחנו והם לא הספיקו לתפוס אותנו
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לפעמים אם לא הבנתי ת'שאלה או אם היא ממש טיפשית 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? חחחחח לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לפני איזה שבוע לא רציתי ללכת לביצפר כי לא היה לי כוח והיה לי רק שעתיים אז בניתי על זה שאבא לא יהיה בבית ואח שלי עוד יישן... אבל אבא שלי חזר מוקדם ואח שלי החליט להתעורר ב10... יימח שמו 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? ארתור
18-דמקה או שש בש? שש בש 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה מדהימה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? כן 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאיזה אחת שמעצבנת אותי 23-תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? היהודים - עוד ארון אחד, מוניקה סקס - מתחפר באלנבי 25-מה אכלת הבוקר? כלום שתיתי תה עם חלב
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: היי פייב חחחחחחחחחחחחח 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא יודעת 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? רק של מי שאני מכירה\מעניין אותי 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] עם הרוב כן... אין לי מושג מזה הקוד הזה והקליפבורד
30-קיימת את השאלה הראשונה? כה 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? "גם לכם טל מוסרי עושה את זה"?

¥EleVatioN¥

New member
אני שניה../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כה, למה לא? 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: דווקא על עצמי לספר לא ידעתי
4-מזל (של החודשים כאילו..): דגים 5-מה שלומך? טוב טודע, ואת/ה? 6-יש לך פיפי? כרגע לא
7-סרט טיפשי שראית? המממממ היו כמה אבל לא עולים לי לראש כרגע 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כה!!!! כפרות עליו
9-אתה רגיש למשו? דיגדוגים
10-מה החולשה שלך? למה שאני אספר לכם?
11-מה הצד החזק שלך? אע לאדעת.. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? חחחחחחחח כה לפעמים
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? תלוי למי ובאילו נסיבות
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? יש 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא הצלחתי ללקק את המפרפק. רגע, זה לא חוק מרפי נכון?
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? אני מניחה שאת הVHI ROCKS כל יום בחצות
כבר לא ממש יוצא לי לראות טלויזיה. 18-דמקה או שש בש? דמקה, לאדעת שש-בש 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? אפחת
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא ממש 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אפחד..אין לי כוח 23-תחנת רדיו אהובה? אני לא ממש שומעת רדיו אם כבר 100FM או משו 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? יש המון, כרגע אני מאמינה שזה here is gone של גוגו דולס, המנגינה שלו נורא מעודדת 25-מה אכלת הבוקר? לא אכלתי, קמתי בצהריים 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אנג'לינה גו'לי, לארה קרופט 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? חחחחחחחחחחח יותר מידי
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים
29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] הממממממ כה 30-קיימת את השאלה הראשונה? כה 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? לא בא לי

NiKi†a

New member
3?

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: שירן, 16, חור בארץ. 4-מזל (של החודשים כאילו..): עקרב 5-מה שלומך? חביב. 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? יש הרבה 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? כן 10-מה החולשה שלך? אני אשמור על זכות השתיקה =] 11-מה הצד החזק שלך? לאדעת 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..): לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: החיים שלי P: 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? הממלכה 18-דמקה או שש בש? שש בש 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטניה [אבל זה רק כי אני ממש שונאת בריטני..] 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? אולי 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? למרגרינה אחת. 23-תחנת רדיו אהובה? 99FM 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? לאדעת 25-מה אכלת הבוקר? קורנפלקס [בהתחשב בעובדה שקמתי בצהריים] 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? חלק 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? שומדבר

backstreet girl

New member
אניאניאניאניאניאני

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן. 2-בן או בת? בת. 3-קצת על עצמי: אני כותבת שירים כבר 4 שנים ויש לי 3 ספרים. אני כותבת על החיים שלי,הרצונות שלי,מקרים שקרו לי ועל צורת החשיבה שלי. 4-מזל (של החודשים כאילו..): מאזניים. 5-מה שלומך? מצוין ואת\ה? 6-יש לך פיפי? לא. 7-סרט טיפשי שראית? שרק-טיפשי אבל חמוד. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן. 9-אתה רגיש למשו? לא עולה לי כרגע... 10-מה החולשה שלך? תינוקות. 11-מה הצד החזק שלך? מוזיקה. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? כן. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? לא. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: מה? 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? כל הסדרות שמשודרות מ-18:25 עד 21:00 בערוץ הילדים(צער גידול בנות,אריזה משפחתית,בגוף ראשון,הפיג'מות והחבר'ה הטובים) +כל שבת שנייה ואדומות אם יוצא לי. 18-דמקה או שש בש? דמקה. 19-פלאפל או פיצה? פיצה רולז. 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה. 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? כן...מאוד. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאפחד. 23-תחנת רדיו אהובה? 99fm. 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? larger than life של בקסטריט בויז. 25-מה אכלת הבוקר? 5 לחמים כפריים טוסטיים עם ממרח חמאה התיבול שום ושמיר בתוספת ממרח אבוקדו-יאמי. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אמממ.. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? יש הרבה עזבו.. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] רק סמיילים וסימנים. 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? אם יכולים לשחזר מקרה שקרה לכם בילדותכם ולשנות אותו איזה מקרה הייתם בוחרים.

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? אשתדל
2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני נגה, בת 14, מחפשת חתן. 4-מזל (של החודשים כאילו..): בתולה 5-מה שלומך? בסדר.. 6-יש לך פיפי? היה לי לא מזמן 7-סרט טיפשי שראית? כל סירטי הקיץ' האמריקאים 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן 9-אתה רגיש למשו? כן 10-מה החולשה שלך? יש לי חולשה לוואזלין 11-מה הצד החזק שלך? לא יודעת 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? לא 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: הרבה.. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? אין 18-דמקה או שש בש? שש בש 19-פלאפל או פיצה? פלאפל 20-כריסטינה או בריטני? לא זה ולא זה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא בהודו אבל בתאילנד 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לניר 23-תחנת רדיו אהובה? רשת גימל אבל רק בעשר בלילה (רוק ישראלי) 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? כל רוק ישראלי 25-מה אכלת הבוקר? עוגה 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אין 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? הרבה.. אין לי כוח לפרט! 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] כןןן 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? אין

../images/Emo26.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: ?...?...? 4-מזל (של החודשים כאילו..): טלה 5-מה שלומך? 'סדר 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? יש המון... 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן 9-אתה רגיש למשו? לא 10-מה החולשה שלך? אסף 11-מה הצד החזק שלך?ממ..אין משו ספציפי..אם אני מחליטה משהו אני עומדת בו 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? כשצריך 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:לא זכור לי 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? חברים, סיינפלד 18-דמקה או שש בש? לא זה ולא זה 19-פלאפל או פיצה? לא זה ולא זה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? ברור 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לעצמי 23-תחנת רדיו אהובה? 99 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? עצוב בלעדייך - אביב גפן 25-מה אכלת הבוקר? לחם קל+ אבוקדו 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אלכס בנד 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? יש המון 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לא 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן..בערך [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? מה בא לך לעשות עכשיו ? (- להיות עם אסף!)

Sky F

New member
../images/Emo3.gif

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? ברור
2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: 4-מזל (של החודשים כאילו..): מאזניים 5-מה שלומך? הכל טוב 6-יש לך פיפי? כן! אבל תמיד יש לי.. 7-סרט טיפשי שראית? ג'קאסס (ת'אמת שהתחלתי ואז לא היה לי כח להמשיך..) 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? להרבה 10-מה החולשה שלך? יש כל מיני... 11-מה הצד החזק שלך? לאפות עוגות
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לפני שבוע נתנו לי דו"ח של 200 ש"ח.. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? חחח אולי.. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? אני פשוט לא מדברת עם כל אחד אז אין לי בשביל מה.. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לפני כמה ימים הכנתי סלט ונחתכתי באצבע חתך עמוק. יום אח"ח הכנתי שוב פעם סלט בעבודה ונחתכתי בדיוק באותו מקום... 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? מגרש ביתי 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פלאפל 20-כריסטינה או בריטני? אף אחת..אם חייבים אז כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? כן 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אף אחד... 23-תחנת רדיו אהובה? גלגלצ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? הממ 25-מה אכלת הבוקר? לא אכלתי, ישנתי.. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אל תספרו לאף אחד אבל פעם הייתי מכורה לסרטי רוקי.. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? בכל החיים? יש הרבה 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] רק חלק 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? לא בא לי, יש לי פיפי...

../images/Emo121.gif

מתכוון לענות תשובות אמיתיות?
בן או בת?
בת.
קצת על עצמי:
אממממ.. מה אתם רוצים לדעת
מזל:
דגים.
מה שלומך?
סבבה.
יש לך פיפי?
.
סרט טיפשי שראית?
לא זוכרת.
אתה מרוצה מהמחשב שלך?
.
אתה רגיש למשו?
.
מה החולשה שלך?
אנשים מבוגרים.
מה הצד החזק שלך?
לא יודעת.
הסתבכת פעם עם המשטרה?
.
אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?
.
אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?
.
יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?
.
ספר על חוק מרפי שקרה לך:
איזו סדרה אתה רואה קבוע?
אין כזו.
דמקה או שש בש?
כלום.
פלאפל או פיצה?
פיצה.
כריסטינה או בריטני?
אף אחת.
תרצה לבקר בהודו מתישהו?
.
למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?
למישהי.
תחנת רדיו אהובה?
לא שומעת רדיו.
איזה שיר נותן לך מוטיבציה?
אביב גפן\אילנה. איזה לא חשוקה אני.
מה אכלת הבוקר?
אממ טוסט.
דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:
לא זוכרת.
מה הדבר הכי טיפשי שעשית?
לא זוכרת.
אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?
לפעמים.
אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?
בחלקן, כן
קיימת את השאלה הראשונה?
ברור.
איזו שאלה בא לך להוסיף?
שום דבר

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן.
בן או בת? בת.
קצת על עצמי: קוראים לי יעל, בחודש מרץ אני אהיה בת 16. אני צמחונית כבר שלוש שנים. יש לי אוגר, כלב ושני סוסים
.
מזל: דגים.
מה שלומך? סביר מינוס.
יש לך פיפי? לא.
סרט טיפשי שראית? הרבה.
אתה מרוצה מהמחשב שלך? תלוי מתי.
אתה רגיש למשו? כאב, עצב, דמעות, דגדוגים
מה החולשה שלך? לא בוכה אף-פעם.
מה הצד החזק שלך? מוכנה לעשות הכל בשביל מי שאני אוהבת.
הסתבכת פעם עם המשטרה? לא.
אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? לא.
אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא, אבל לא מספרת הכל.
יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן. המון.
ספר על חוק מרפי שקרה לך: לפני שבועיים הייתי בטיול על הסוסה שלי, ודיברתי בטלפון עם אבא שלי. הוא שאל אותי אם נפלתי כבר, ואמרתי לו-"אני? אני לא נופלת". דקה אחרי זה מצאתי את עצמי על הרצפה
.
איזו סדרה אתה רואה קבוע? ארץ נהדרת.
דמקה או שש בש? שש בש.
פלאפל או פיצה? פיצה.
כריסטינה או בריטני?
.
תרצה לבקר בהודו מתישהו? למה לא? לא מזיק.
למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לכ"כ הרבה אנשים
.
תחנת רדיו אהובה? לא שומעת רדיו.
איזה שיר נותן לך מוטיבציה? תלוי מתי.
מה אכלת הבוקר? לא אכלתי.
דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: דמות? לא מעריצה דמות. מעריצה את משינה
.
מה הדבר הכי טיפשי שעשית? חסוי.
אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? חלק.
אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן.
קיימת את השאלה הראשונה? כן.
איזו שאלה בא לך להוסיף? לא בא לי להוסיף
.

English Muffin

New member
עונההההה

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כן מין הסתם חח 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:מה יש להגיד תבינו לבד 4-מזל (של החודשים כאילו..):אריה 5-מה שלומך?מצויין הכל פנאן !! 6-יש לך פיפי?כן אני כל חמש דקות צריכה להשתין 7-סרט טיפשי שראית?חלף עם הרוח 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?לא 9-אתה רגיש למשו?אני רגישה לאנשים טיפשיים 10-מה החולשה שלך?כשאני משקרת אז ישר רואים עלי כי יוצא לי חיוך שובב כזה 11-מה הצד החזק שלך?אני יכולה להרגיש אנשים 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? לא כל כך הכי גרוע חח שעברתי במעבר חציה כשהיה אדום עם כמה חברות שלי ואז השוטרים חסרי חיים האלה היתחילו ליצעוק עלינו חח 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?כן או שאני לא שומעת או שאני לא מבינה 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:תמיד שאני מחכה למונית היא לא באה וכשאני לא מחכה יש מלא מוניות 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?איסטנדרס וד"ר פיל 18-דמקה או שש בש?דמקה אני לא יודעת לשחק שש בש 19-פלאפל או פיצה?פיצה פלאפל עושה לי בחילה 20-כריסטינה או בריטני?כריסטינה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?בטח !! 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?נינה 23-תחנת רדיו אהובה?גלגלצ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?מרסדס בנד-מרסדס 25-מה אכלת הבוקר?פסטה (כבר לא היה אז בוקר ) 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:קורט קוביין 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?ואו הרבה דברים 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?רק את של גיל 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?כן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?לא ביי.. :)

תשובות שלי

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?
2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: מיוחדת.. 4-מזל (של החודשים כאילו..): אריה
5-מה שלומך? בסדר.. 6-יש לך פיפי?
7-סרט טיפשי שראית? החתונה היוונית שלי 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא
9-אתה רגיש למשו? להרבה.. 10-מה החולשה שלך? המשפחה 11-מה הצד החזק שלך? אנערף 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) כן
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? אעעה? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?
אמא שלי היא החיים שלי 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: מה החוקים? 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? בויוה 18-דמקה או שש בש? לא יודעת לא זה ולא זה 19-פלאפל או פיצה? פיצה
20-כריסטינה או בריטני? שתי דפוקות 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא איבדתי שם כלום.. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לידיד שלי
23-תחנת רדיו אהובה? לא שומעת רדיו.. 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? אשר- יההה 25-מה אכלת הבוקר? בורקס גבינה
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: מעריצה את אמא שלי
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? היו הרבה.. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים.. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא.. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן.. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? אנערף..

s h e e p i t

New member
טרילילילילילי ../images/Emo3.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן. 2-בן או בת? בת. 3-קצת על עצמי: משועממת. 4-מזל (של החודשים כאילו..): טלה. 5-מה שלומך? סביר. 6-יש לך פיפי? קצת
7-סרט טיפשי שראית? הכפר. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כן... איכשהו. 9-אתה רגיש למשו? בצל [?] 10-מה החולשה שלך? יש כמה. 11-מה הצד החזק שלך? להשתעמם. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא בדיוק =\ 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? הא? כן. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? הא? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? אולי. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: "הפרוסה תמיד נופלת על הצד המרוח" (או משו כזה... 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? רוזוול. 18-דמקה או שש בש? שש בש. 19-פלאפל או פיצה? פיצה. 20-כריסטינה או בריטני?
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? כן למה לא ?
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לכמה אנשים. 23-תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? שירים קצביים. 25-מה אכלת הבוקר? טוסט. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: =\ 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? היו יותר מדי. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לפעמים. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? חלקם. [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? ועכשיו יש לך פיפי ?

tuty fruty

New member
עונה

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כן 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:קוראים לי רנה אני בת 17 אני אוהבת לרקוד מספיק? 4-מזל (של החודשים כאילו..):מאזניים 5-מה שלומך?נפלא 6-יש לך פיפי?לא 7-סרט טיפשי שראית?לא זוכרת 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?כן 9-אתה רגיש למשו?לא 10-מה החולשה שלך?לעיינים כחולות 11-מה הצד החזק שלך?שמאל 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)לא! 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?כן 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:בדיוק שתעבור לתור השני התור שהיית בו יתקצר 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?חברים 18-דמקה או שש בש?דמקה 19-פלאפל או פיצה?פיצה 20-כריסטינה או בריטני?לא זה ולא זה 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?לאף אחד 23-תחנת רדיו אהובה?גלגלצ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?כלום 25-מה אכלת הבוקר?הרבה 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:אין 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?הרבה 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?כן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה?כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?לא בא לי!

קוקו 28

New member
שאלון חמוד, כן ירבו.

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?-כן 2-בן או בת?-בת 3-קצת על עצמי:הכי חשוב-עומדת להיות דודה בעוד כשבועיים-שלושה. יש לי אח ואחות, אני הצעירה. 4-מזל (של החודשים כאילו..):עקרב 5-מה שלומך?:קר, אבל טוב כללית. 6-יש לך פיפי?-לא 7-סרט טיפשי שראית?-לא ממש טפשי:"50 דייטים ראשונים" 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?-כן, כשהוא לא עושה בלגאנים 9-אתה רגיש למשהו?-כן 10-מה החולשה שלך?-מתקבעת על דברים, לא מתמידה. 11-מה הצד החזק שלך?-פרפקציוניסטית, אוהבת ללמוד 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)-לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?-לא 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?-לעתים רחוקות, כדי לקבל מידע אמיתי 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?-כן, חלק מהמשפחה הקרובה 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:תור שעברתי והקודם התחיל לטוס. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?-החצי האפל, שנות השבעים, אנג'ל, מכושפות... 18-דמקה או שש בש?-שש בש 19-פלאפל או פיצה?-פלאפל 20-כריסטינה או בריטני?-כריסטינה, לא הברבי חסרת הכישרון... 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?-אולי, אבל אין לי את ה"ג'וק" 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?-לשק אגרוף 23-תחנת רדיו אהובה?-גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?"eye of the tiger" 25-מה אכלת הבוקר?-שלווה עם חלב 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:שון בין, בתור "שארפ" 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?-היו הרבה..... 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?-לפעמים, תלוי בסקר 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]:חלק-תחילת/סיום הדגשה, סמיילים וסימנים לתוכן. 30-קיימת את השאלה הראשונה?-כן! 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?-סוכות או פסח, צבא או שרות לאומי(אותו פרק זמן), ועוד.

בלופ../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?יאפ 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי:נטע בת 14,מקרית ביאלק.. אוהבת מוזיקה ישראלית, מקווה לעבור לגור בתל אביב 4-מזל (של החודשים כאילו..):אריה 5-מה שלומך?מממ יציב 6-יש לך פיפי?נופ 7-סרט טיפשי שראית?טמבלים ללא הפסקה 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?נופ 9-אתה רגיש למשו?כעע 10-מה החולשה שלך?רגישות יתר 11-מה הצד החזק שלך?הבעה בעל פה 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) :נופ 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?נופ 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?נופ 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?גלעד 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: 17חיפשתי גרב ומצאתי חולצה איזו סדרה אתה רואה קבוע?ממ לא רואה קבוע... 18-דמקה או שש בש?לא זה ולא זה.. 19-פלאפל או פיצה?לא זה ולא זה 20-כריסטינה או בריטני?כנ"ל 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?לא 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?אחותי 23-תחנת רדיו אהובה?גלגלצ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?"לזרום-בתי" 25-מה אכלת הבוקר?קורנפלקס 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:גלעד שגב 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?ניסיתי להתאבד 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?בטח
הכי מעניין 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]: בטח
30-קיימת את השאלה הראשונה?יאפ 31-איזו שאלה בא לך להוסיף?: איך אתה מרגיש עכשיו?

dandusha1

New member
עונננננה :)

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן :) 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני בת 13 וחצי :) אשדוד , מקיף ג' כיתה ח' :) אממ..שווה להכיר :) 4-מזל (של החודשים כאילו..): דגים :) 5-מה שלומך? סבבה
6-יש לך פיפי? קצת 7-סרט טיפשי שראית? "טיפשים בהפסקה שנייה" 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? דיגדוגים ... רצחחח :) 10-מה החולשה שלך? דיגדוגים :) חחח 11-מה הצד החזק שלך?לא יודעת 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..): לא :| 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? חחח לא :) 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן :) 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא קרה לי.. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? שנות ה-70 , ריימונד :) 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? בריטני :) 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? אולי.. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אין לי מושג 23-תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? "נאמר כבר הכל" 25-מה אכלת הבוקר? כלום :) 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אשטון קוטצ'ר
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? היו הרבה.. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לא תמיד 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא :) [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד]

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כמובן. 2-בן או בת? בת. 3-קצת על עצמי: שרון. 4-מזל (של החודשים כאילו..): בתולה. 5-מה שלומך? טוב, תודה. 6-יש לך פיפי? לא. 7-סרט טיפשי שראית? שר הטבעות. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא. 9-אתה רגיש למשו? כן. 10-מה החולשה שלך? אם אגלה לכם... 11-מה הצד החזק שלך? שכל. 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? כן, כשהן לא מובנות. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא. מה שאני לא רוצה להגיד אני פשוט לא מספרת. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? לא הכל, אבל הרבה. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: אני תמיד, אבל תמיד (!!!) חולה או בחופש, או בחג או בשישבת. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? אף'חת. 18-דמקה או שש בש? דמקה. 19-פלאפל או פיצה? פיצה. 20-כריסטינה או בריטני? NONE. 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? בטח. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לא משנה. 23-תחנת רדיו אהובה? גלגלגלצ. 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? don't stop me now 25-מה אכלת הבוקר? תה. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: להעריץ זה טמטום. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? . 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? תלוי מי אלה. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן. 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן. 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? אף'חת.

../images/Emo113.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: - 4-מזל (של החודשים כאילו..): עקרב 5-מה שלומך? רע 6-יש לך פיפי? כן 7-סרט טיפשי שראית? אין 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? כן 10-מה החולשה שלך? פחד 11-מה הצד החזק שלך? =/ 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? הא? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? הא? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? 406 18-דמקה או שש בש? כלום 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? איכס 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? כן 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אף אחד 23-תחנת רדיו אהובה? - 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? - 25-מה אכלת הבוקר? כלום, קמתי ב-2 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: - 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? - 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לא 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? -

flowers girl

New member
יאללה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כע
2-בן או בת? בת
3-קצת על עצמי: אין לי כח להסביר.. כנסו לפה ותקראו מלאמלא על עצמי
וגם תגיבו
4-מזל (של החודשים כאילו..): גדי
5-מה שלומך? עייפה
6-יש לך פיפי? לא
7-סרט טיפשי שראית? פרוייקט המכשפה מבלייר
8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? כע
9-אתה רגיש למשו? לא יודעת
10-מה החולשה שלך? אנשים שאני אוהבת
11-מה הצד החזק שלך? נקמות ושקרים
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה
Oo סתם לא
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? עד עכשיו זו הייתה שקד. עכשיו זו רק אני.
16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: לא יודעת
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? עדן לפאקינג נצח
18-דמקה או שש בש? דמקה
19-פלאפל או פיצה? פיצה
20-כריסטינה או בריטני? כריסטייננננננהההההה
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? שקד, רוי, עמית
23-תחנת רדיו אהובה? 102FM
24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? מוטיבציה למה
25-מה אכלת הבוקר? כלום
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: כריסטינההה אגילרהההה
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? נקמה ברוי (אחד
), נפגעתי משקד, וזהו נראה לי
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ?לפעמים
29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] לא ברובם לא. בהדגש ובסמיילים כן
30-קיימת את השאלה הראשונה? כן
31-איזו שאלה בא לך להוסיף? מישהו ראה לי את הדיסק של A WALK TO REMEMBER?!?! אני פאקינג לא מוצאת אותו

למעלה