קחו שאלון:)

Sinner Girl

New member
שאלון ../images/Emo99.gif

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? אני לא
. אבל תכף אני הולכת לשמוע איי נו קורידה
. 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?44
3. הדבר האחרון שאכלת? במבה. 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אחותי. 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? שמש? 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?גיל, גובה ועיניים בבת אחת. 8. אוכל אהוב?סנדביץ' ובמבה. 9. אתה מעשן?
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?
11. צבע שיער טבעי?השיער שלי טבעי
. וחום. 12. צבע עיניים טבעי?העיניים שלי טבעיות
. וחומות-ירוקות. 13. שם עדשות?איכ לא. 14. חג אהוב?פורים. 15. יומולדת?11.1
16. פעם בכית בלי סיבה? לא
. 17. הסרט האחרון שראית?הכי מתוק שיש. 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?בגיל 12. 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?לפני שנתיים שלוש. 20. משהו מיוחד שלך?אנרגיה בלתי פוסקת. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?קפה. 22. צבע אהוב?אפור,בורדו. 23. ממה אתה מפחד?שקווים יישתלטו
. 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? שוויץ. 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?אני לא, איכ. 26. מספר פירסינגים?
27. סרט אהוב?ריקוד צמוד. 28. קבוצת ספורט אהובה?מכבי. [ת"א
]. 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?אמרתי שלום לאמא. 30. חיות מחמד כלשהן?כלבה, קוצ'י. 31. אייסיקיו?יש. 32. כלבים או חתולים?כלבים. 33. פרח אהוב?סחלב. 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?לא
. 35. יש לך חבר/ה? לא
. 36. אי פעם אהבת מישהו?
, וגם עכשיו. 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? בני
. וקופמן ;[. 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אין לי אקסים
. 39. אתה אוהב לטוס במטוס? לא אוהבת לא שונאת. 40. מנגן במשהו?על העצבים. ואתם עוד תראו, אני אנגן על שליש
. 41. עם כמה כריות אתה ישן? 3. 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? לקופמן
. 43. יש לך קעקועים?
44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז? מעין תהרוג אותי
, עדיף לא לכתוב
.

Britney Boy

New member
תשובות שלי

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? מדונהההה :V:V:V 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 94 3. הדבר האחרון שאכלת? ממ פרוסת לחם ואז נס קפה
4. הבן אדם האחרון שחיבקת? נעה :V:V:V 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? ממ סביר די נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר טוב שלי יוני 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? חזה/גוף 8. אוכל אהוב? סלטים 9. אתה מעשן? תלוי מה.. חחח סתם.. אהמממ... אין תגובה
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? כן..ולצערי זכרתי
11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? לא... אבל אם אפשר למה לא בקטנה 14. חג אהוב? מממ..לא יודע לא חובב חגים חובב חופשים LOLZ 15. יומולדת? 31.7.87 (?) לא הבנתי תשאלה חח 16. פעם בכית בלי סיבה? כן ... 17. הסרט האחרון שראית? מממ החדש של מדונה שאני מופיע בקטע קטן שלו חחחחחחח 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בחלום ה9 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? וואו לפני שנתיים 20. משהו מיוחד שלך? הכשרון :V 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? לא אוהב לאכול בבוקר 22. צבע אהוב? כחול 23. ממה אתה מפחד? אחרי המוות 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? ארה"ב דה.. להתמקם 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? אני לא קורא..אני מת לקנות את של DANIEL STIL- ECHOS 26. מספר פירסינגים? 987...סתם אין 27. סרט אהוב? טיטניק:V 28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי חיפה/ת"א אבל הכי ת"א בכדורסל 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? דיבראתי עם סיון על משהו עצוב ושיחקתי עם נעה כפרעליה 30. חיות מחמד כלשהן?כלבבב 31. אייסיקיו? א=יף 32. כלבים או חתולים? כלביםם 33. פרח אהוב? כלנית 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? שלא תדעו חחחהההה יש פה קטנים מדי 35. יש לך חבר/ה? נייט 36. אי פעם אהבת מישהו? ברור =\ 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את בריטני,כי אחות של קובי ראתה אותה אתמול ועשתה לי דודה רצינית 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לאאא חח רק עם 1 39. אתה אוהב לטוס במטוס?
טוב שלא שאלתם אם אני אני אוהב לרחף יבשלים 40. מנגן במשהו? למדתי חצוצרה 4 שנים חחעע וקצת בפסנתר 41. עם כמה כריות אתה ישן?2-3 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? יותר מדי =\ 43. יש לך קעקועים? לא.. 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז? כפרונות שלי?..100

XDD

קרעת אותי עכשיו לגמריי "אתה אוהב לטוס במטוס?
טוב שלא שאלתם אם אני אני אוהב לרחף יבשלים"

CrAzY4uMJJ

New member
שלייי

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו?לא שומעת... 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?75 3. הדבר האחרון שאכלת?שוארמה בלאפה(ועדיין יש לי מזה בחילה..) 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?מי שאני עושה לה בייביסיטר.. 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?קררררר 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אבא=] 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?עיניים.. 8. אוכל אהוב?כל מיני.. 9. אתה מעשן?לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?לא 11. צבע שיער טבעי?כן 12. צבע עיניים טבעי?כן 13. שם עדשות?לא 14. חג אהוב?שבועותתת 15. יומולדת?6.3 16. פעם בכית בלי סיבה?כן=]זה משחרר 17. הסרט האחרון שראית?זורו 2 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?לפני 3 שנים ככה.. 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?וויייי מיליון שנה!!!!!!!!חחח 20. משהו מיוחד שלך?לידעת 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?לא אוכלת ננוקר.. 22. צבע אהוב?אדום. 23. ממה אתה מפחד?כל מיני.. 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?לא יודעת.. 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?לא קוראת.. 26. מספר פירסינגים?אין לי 27. סרט אהוב?"ריקוד מושחת"!!! 28. קבוצת ספורט אהובה?מכבי חיפה אלופת המדינהההההה!!!!אהבת חייי!!! 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?נרדמתי מול המסךחחח 30. חיות מחמד כלשהן?אין 31. אייסיקיו?יש..אבל הוא דפוק.. 32. כלבים או חתולים?כלבים 33. פרח אהוב?ורד 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?לא 35. יש לך חבר/ה?לא 36. אי פעם אהבת מישהו?כן.. 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו?חסוי
38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?כן.. 39. אתה אוהב לטוס במטוס?כן=] 40. מנגן במשהו?לא 41. עם כמה כריות אתה ישן?1=| 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?כן..=[ 43. יש לך קעקועים?לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז?6=]

עונה../images/Emo3.gif

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? לא שומעת,השנייה קמתי. 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 89 3. הדבר האחרון שאכלת? חביתה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אחותי הקטנה 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? סביר. 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא שלי. 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? פנים וגובה בו זמנית. 8. אוכל אהוב? המבורגר (רק מקדונלדס
) 9. אתה מעשן?
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? השתכרתי מקולה
זה נחשב? 11. צבע שיער טבעי? בלונדיני.(עם הזמן זה התכהה לחום..) 12. צבע עיניים טבעי? תכלת-אפור 13. שם עדשות? למזלי לא צריכה,לא צבע ולא ראיה
14. חג אהוב? פסח 15. יומולדת? 01.04.1991 (?) 16. פעם בכית בלי סיבה? אוהו..רק פעם אחת
אני תמיד בוכה בלי קשר לכלום
17. הסרט האחרון שראית? "הגבר המושלם" עם הילארי דאף
. 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לא הייתי. 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני חודשיים.. 20. משהו מיוחד שלך? העיניים(?) 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר. 22. צבע אהוב? ורוד
23. ממה אתה מפחד? כמעט מהכל
24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? ארה"ב. 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? הארי פוטר ומסדר עוף החול
26. מספר פירסינגים? היה אחד בטבור שהורד ממני בכוח,בזה זה נגמר
27. סרט אהוב?אוהו..יש כמה..הגבר המושלם,ליזי מקגוויר ממריאה לרומא,סיפור סינדרלה,שישי הפוך,בקול גדול,ילדות רעות והמורדים המסע אל החלום
28. קבוצת ספורט אהובה? לא אוהבת ספורט ומה שכרוך בו,עצלנית
29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? ישנתי
30. חיות מחמד כלשהן? אין וגם לא יהיו,אני אלרגית. 31. אייסיקיו? יש..אייסי זה קקי. 32. כלבים או חתולים? כלבים. 33. פרח אהוב? פרח ורוד כזה..שמות זה לא הצד החזק שלי
34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? מליון פעם אפשר להגיד
35. יש לך חבר/ה? לא,אבל הכיוון לחבר מתקדם יפה מאוד
. 36. אי פעם אהבת מישהו? כן. ואת האמת,רק אחד
. 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? רוני
38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לא היו לי אקסים
39. אתה אוהב לטוס במטוס? זאת שאלה מכשילה או מה?
40. מנגן במשהו? על המקלדת..באתר הזה של הכדורונים
41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 ועוד אחת לבטן
42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן..מאוד.. 43. יש לך קעקועים? לא. 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז? אני אוהבת אותן..אבל יש אחת ויחידה שאני אוהבת יותר(רוני כמובן
).. אז אני אומרת: 8.

עונה

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? רוני... 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 63 3. הדבר האחרון שאכלת? כיפלי החטיף לא השוקולד 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אף אחד 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? החיוך 8. אוכל אהוב? פיצה 9. אתה מעשן? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? פסח 15. יומולדת? 1.12.87 16. פעם בכית בלי סיבה? לא 17. הסרט האחרון שראית? 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? ממזמן, בגיל 12 (עכשיו אני בת 18) 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? אף פעם 20. משהו מיוחד שלך? 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? 22. צבע אהוב? ורוד 23. ממה אתה מפחד? ממות וכישלון 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? דרום אמריקה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? לא קוראת 26. מספר פירסינגים? יש לי רק עגילים באוזניים 27. סרט אהוב? אין 28. קבוצת ספורט אהובה? אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? קראתי בפורום 30. חיות מחמד כלשהן? 31. אייסיקיו? 32. כלבים או חתולים? חתולים 33. פרח אהוב? ורד 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? לא 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? לא 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? 39. אתה אוהב לטוס במטוס? 40. מנגן במשהו? לא 41. עם כמה כריות אתה ישן? 1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? לא 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז? 9

d miss d

New member
שלי

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? לא שומעת 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 02 3. הדבר האחרון שאכלת? שוגי :) 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? ידיד שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קר קצת 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אחותי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים 8. אוכל אהוב? הכל 9. אתה מעשן? לפעמים 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? כן 11. צבע שיער טבעי? שחור שחור שחור שחור 12. צבע עיניים טבעי? שחור 13. שם עדשות? לא 14.חג אהוב? חנוכה 15. יומולדת?19.8 16. פעם בכית בלי סיבה? כן הרבה 17. הסרט האחרון שראית? אהבה בתשלומים 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בגיל 12(?) חח 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? וואלה לפני חודש 20. משהו מיוחד שלך? לא הבנתי 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? מה שבא ליד חחחחח 22. צבע אהוב? לבן,שחור,תכלת 23. ממה אתה מפחד? אמממ גו'קים? 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?למיאמי 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? אין לי זמן לקרוא 26. מספר פירסינגים? אחד בטבור..היה 27. סרט אהוב? אישה יפה 28. קבוצת ספורט אהובה? אפחת 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? שתיתיי 30. חיות מחמד כלשהן? כלב.. 31. אייסיקיו? אני כבר לא נכנסת 32. כלבים או חתולים?כלבים 33. פרח אהוב?ורד 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?אממ לא 35. יש לך חבר/ה? על זה מדברת רק עם אורטלי :p 36. אי פעם אהבת מישהו? כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את שמוול התגעגתי 38. את ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אממ כןן 39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן,נחמד 40. מנגן במשהו? לא אבל אני רוצה בגיטרה 41. עם כמה כריות אתה ישן?אחת 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן להרבה.. 43. יש לך קעקועים? לא בע"ה בקרוב 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז? 10 =================]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

MOTEK2006

New member
שלייי

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? לא שומעת 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 91 3. הדבר האחרון שאכלת? בורקס 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אמא'שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קר 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מריה , חברה טובה שלי ... 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? שער 8. אוכל אהוב? צ'יפס ממ 9. אתה מעשן? לאאא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לאא 11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? שחור - חום 13. שם עדשות? לא 14.חג אהוב? פסח 15. יומולדת? 2.9 16. פעם בכית בלי סיבה? כן 17. הסרט האחרון שראית? חותנת בהפרעה 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בחופש הגדול 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? מזממןן נראה לי שנה וחציי חחח 20. משהו מיוחד שלך? מזכרת מנסיעת טיול בת מצווה 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? לא אוכלת 22. צבע אהוב? שחור וורוד 23. ממה אתה מפחד? מחרקים ... ברר 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?הולנד 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? לא אוהבת לקרוא ספרים 26. מספר פירסינגים? 3 באף ובאוזניים ... 27. סרט אהוב? מליון דולר בייבי 28. קבוצת ספורט אהובה? אפחד 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? מדדתי ת'נעליים החדשות שלי ") 30. חיות מחמד כלשהן? 2 כלבים.. 31. אייסיקיו? מכורה 32. כלבים או חתולים?כלבים 33. פרח אהוב? אירוס 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?לא ... 35. יש לך חבר/ה? כן ...... 36. אי פעם אהבת מישהו? כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? - עומר
...... 38. את ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לא .. אולי עם 1 או 2 39. אתה אוהב לטוס במטוס? לפעמים 40. מנגן במשהו? גיטרה 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן .... 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את דיימנדז? 100000 - חחח דהההההההההההה

עונה../images/Emo26.gif

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו
שירי... 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך
24 3. הדבר האחרון שאכלת
סלט ירקות
4. הבן אדם האחרון שחיבקת
סבתא שלי
(לפני 3 דקות...) 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו
אני קופאת
אבל אבא שלי מת מחום
6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון
חברה שלי... 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני
העיניים... 8. אוכל אהוב
בעיקר האוכל שסבתא שלי מכינה... 9. אתה מעשן|?
!| ואני גם לא אעשן... 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית
אין מצב
11. צבע שיער טבעי
חום דבש
12. צבע עיניים טבעי
חום.. 13. שם עדשות
לא צריכה...(אבל יש לי בעיה מראיה מרחוק
) 14. חג אהוב
פורים (אפשר להשתגע...
) 15. יומולדת
14.7.1992
16. פעם בכית בלי סיבה
כן...
17. הסרט האחרון שראית
בקולנוע אליזבת טאון-סרט ממולץ
18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ
והפעם היחידה... לפני שנה וחצי
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג
פיי... מלא זמן, לא זוכרת.. 20. משהו מיוחד שלך
מה הכוונה
21. אוכל אהוב בארוחת בוקר
שוקו חם (אבל זה לא ממש אוכל...) 22. צבע אהוב
אדום... 23. ממה אתה מפחד
חושך, נחשים, בני גורן(סתם...
) ועוד כמה שאני לא כל כך זוכרת עכשיו... 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה
גם חו"ל
אם כן אז אני רוצה לנסוע לתאילנד...(חברה שלי הייתה שם ואמרה שיפה שם...-וגם שירי הייתה שם
) 25. איזה ספר אתה קורא כרגע
קיץ אחד ביחד... 26. מספר פירסינגים
עגילים באוזניים זה לא פירסינג אז אין... 27. סרט אהוב
יש מלא..
28. קבוצת ספורט אהובה
אין... 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון
ראיתי המורדים... 30. חיות מחמד כלשהן
כלבה מהממת אני חולה עליה היא החיים שלי
31. אייסיקיו
יש... 32. כלבים או חתולים
כלבים... 33. פרח אהוב
לוֹטֵם
סתם.. אין... (לוֹטֵם זאת חברה טובה שלי וזה גם שם של פרח...) 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות
האמת... כן... 35. יש לך חבר/ה
לא כרגע... 36. אי פעם אהבת מישהו
כן... 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו
רוני/שירי
38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך
רוצים לדבר על זה
סתם... 39. אתה אוהב לטוס במטוס
מה הגאונות
טסתי סה"כ שעה... 40. מנגן במשהו
לא אבל אני שרה... 41. עם כמה כריות אתה ישן
אחת... ומלא בובות מסביב... 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו
כן...