קחו על רותם

chen010189

New member
זה בסדר, כבר ראינו את זה

וגם את של לימור אטיאס וגם את של שירה וילנסקי תודה

chen010189

New member
נצל"ש-האדיוט האולטימטיבי:enterclick

אנשים, קובי וליהי לצערם מכירים אותו. תכירו אותו גם אתם ילד חסר חיים שמציף לבן את הניתור בהודעות עם כתובת המסנג'ר שלי וכותב "המסנג'ר שליייייי כולם להוסיף ותהיה להם הפתעהההההההההה" רמת האינפטיליות באה לידי ביטוי בהתחנפויות במסרים שהוא שולח לי "האם כדאי לי לבוא למפגש? תתחברי למסנג'ר ונלבן את העניינים" רק כי פעם אחת אני, קובי ודולזי ולא זוכרת מי עוד עבדנו עליו
אז הוא לקח קשה. חחחחחחחחחחחחחחחחח שה' יעזור לי, ילד בן 16 מתנהג כמו ילד בן 6. גרוע יותר
אני יושבת פה ונקרעת

chen010189

New member
כן,אבל עכשיו החלפתי כתובת רק לחברים

כי פשוט נמאס כבר.

chen010189

New member
ההורים שלו צריכים לעבור קורס הורים

כנראה הם לא למדו שילד מחנכם כמו ילד ולא כמו חיה

nWkobi

New member
../images/Emo6.gif

מעניין לאיפה נעלם המוח שלו מיד כשהוא נולד....

chen010189

New member
היום אני מחליפה את כתובת המסנג'ר

שלי, כך שבנימה זו לכל מי שלא מבין שאני לא רוצה שהכתובת שלי תעבור מיד ליד אולי עכשיו זה יהיה יותר מובן כי אם סיננתי פעם אחת. אז תהיה גם שנייה

nWkobi

New member
אל תשכחי

לתת למי שצריך את הכתובת החדשה לפני זה כן?

chen010189

New member
ולשמחתו תום אבני ודון נפרדו

מסיפוריו המרגשים לdollzy: "אני בדיכאון, כי תום אבני חבר שלה אוף, מה לעזאזל היא מוצאת בו?
אני חושב שאני יותר טוב בשבילה... הייתי מוכן לעשות בשבילה הכל, שתצא איתי! הכי מתאים לה" הבנתי גם שהוא אמר לה בפרטי שהוא היה רוצה לקטוף לדון את הירח
והוא קילל את תום אבני הסיבה: תום היה חבר של דון. מצבו של אנטרקליק: אבוד.

chen010189

New member
והוא הטריד את dollzy במסנג'ר!!

הוא החליף כמה כתובות מסנג'ר והטריד אותה. הוא הציף אותה כל יום במשך שבועיים, וכל פעם מכתובת חדשה כדי שהיא לא תצליח לחסום אותו! והוא אמר שהוא מפחד מקובי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה