קחו את עצמכם בידים

gpeles

New member
חחח תשים לב שלא

הבאת תגובה אחת לעניין... אני לא יודע למה זה מצחיק אותי, אבל זה אמור להיות מאוד עצוב, הדברים היחידים שאתה יודע לרשום זה "אתה חיה מטורפת", "אתה לא אנושי", לא התייחסת בכלל לכל מה שרשמתי.. הדבר היחידי שאתם יודעים זה להגיד ששאר העולם לא מוסרי, לא אנושי, מה לעשות שאתה לא חי בגן עדן...

nonick2k2

New member
עניינית?

איך אני יכול להיות "ענייני" כאשר הצד האחר מדבר כמו מפגר?

gpeles

New member
חחחח המפגר היחידי פה זה אתה..

ואפשר לראות את זה בזה שאין לך מה להגיד.. אולי באמת עדיף שלא תדבר כדי שלא נשמע את השטויות שיוצאות מהג´ורה שלך

גיל54

New member
סיכול ממוקד או "פחות ממוקד"

עדיף על פני הרוגים יהודים "הקם להרגך ,השכם להרגו"

haemek9

New member
איך אפשר להיות ריאלי כשמפוצצים לך

את הילדים? מרסקים להם את הרגלים, מבטשים להם את הגוף. אתה לא ריאלי.

peregin

New member
ואוו..

אתה נותן להם המון כרדיט... אני לא יודע מה איתך.. אני לא הגעתי לתהום גדול וחשוך שיש בו רק יאוש וחרחור מלחמה. האם אתה? יש דרך לשלום, היא נובעת מנכונות ולא משנאה, האם תסכיל לראות אותה?

gpeles

New member
לא אני לא אומר את זה רק עכשיו

אני אמרתי את זה כבר מלפני הרבה זמן... בקשר לשלום... תרשה לי לגחח... אתה חיי בעולם האגדות

peregin

New member
ת´שמע

אני ורבים לא חושבים ששלום הוא בגדר של לחיות במציאות של אגדה אם אתה חושב ככה ואתה לא רואה שום דרך לשלום.. עצוב לי עליך, אין לי יותר מה להגיד על זה חבל לראות אנשים שאיבדו את התקווה ופועלים מתוך נקם ושנאה, הרי זה מה שהערבים עושים - אני אישית, לא מוכן לרדת לרמה שלהם. גם לא אם תקרא לזה התגוננות כי כשיש מטרה יש גם דרך ומרצ מציבה את המטרה והדרך אל המטרה בצורה ברורה וריאלית ביותר. אני מציע לך לנסות להכנס לאתר מרצ. קרא קצת תחת הכותרת "למה מרצ". אם עוד לא עשית את זה אז יכול להיות שתופתע לגלות דרך מדינית שאינה תלושה מהמציאות כלל וכלל.
יש לי מרצ לעשות!

בר בי רב

New member
קח עיקרון ציוני, איזה שבא לך. תופתע

לגלות שמרצ מתנגדת לו. כן, האמת כואבת, אך הודעת מרצ על התאחדות עם האנטי-ציוני תאופיק ח´טיב הינה ההוכחה האחרנה להיותה מפלגה אנטי-ציונית.

nonick2k2

New member
המפלגה תהיה ציונית

ואין איש שיחלוק על דבר זה. המצע הוא מה שחשוב.

בר בי רב

New member
המפלגה תכנה את עצמה, אולי, ´ציונית´

אך תתנגד בפועל לכל עיקרון ציוני שאתה יכול להעלות בדעתך. עובדה.

בר בי רב

New member
אך הם מודים בזה בגלוי כבר עכשיו!

כאמור, הם מתנגדים בגלוי לכל עיקרון ציוני שאתה יכול להעלות בדעתך. הם גאים בכך.

nonick2k2

New member
אני מתפלא עליך!

מה אתה דפוק? המפלגה החדשה תהיה מפלגת שלטון - איך לעזאזל היא תהיה לא ציונית? מה? התחרפנת??

בר בי רב

New member
שיטת הדיון שלך מעוררת רחמים

אינך מסוגל להפריך את טיעוניי הנכונים והמזעזעים תומכי מרצ ציונים, אז אתה אומר: "מה הם נכונים?? התחרפנת? אז ברור שהם אינם נכונים" - טול קורה מבין עיניך - הם נכונים, ומי שהתחרפנו, כדבריך, הם כנראה מנהיגי מרצ (לשיטתך. לדעתי הם עושים זאת במחשבה אנטי-ציונית קרה וצלולה, וריאליזם פוליטי מעורר חלחלה אך מתקבל על הדעת).

gpeles

New member
אתה לא מוכן לרדת לרמה שלהם?

בינתיים הם הורגים אותנו, פוגעים בנו, רוצחים אותנו, שופכים את דמנו, ואתה לא מוכן לרדת לרמה שלהם? לך תנסה לדבר עם ערבי שהולך לעשות פיגוע התאבדות, לפני שתספיק להגיד את המילה שלום תקבל כדור בראש. על מה אתה מדבר? בגלל אנשים שלא מוכנים לרדת לרמה אז אנשים מתים פה בלי לסוף למה מי אתה חושב שאתה? כולם יהרגו בבגלל שאתה וכמה מטורללים לא רוצים לרדת לרמה של מלחמה? לא רוצים להעניש את הפלשתינאים על מה שהם רוצים? לך תנסה לדבר עם עציצים, לך תעשה שלום עם עצים.. מרצ יכולה לנסות כמה שהיא רוצה, אתה מדבר אל קירות, מנסה לעשות שלום עם קירות, רק חבל שהקירות גם מרביצים.. ובסוף תבוא מכה כואבת מהקיר הזה ואז גם אתה תמות, וגם אני אמות וכולנו נמות רק בגלל שאתה לא רוצה לרדת לרמה שלהם.. תתבייש לך!

gpeles

New member
ואתה בצורה פורמלית אידיוט

אבל תהיה אידיוט בבית ותפסיק לפגוע באלה שלא אידיוטים אלה שנשאר להם קצת שכל להגן על המדינה הזאת.

nonick2k2

New member
איך?

אז אתה אומר - הם רעים, אז מותר לי - זאת ריאליות? השמדה המונית זה להיות ריאלי? רציחה פי 1000 זה להיות ריאלי?

למעלה