קחו את עצמכם בידים

gpeles

New member
קחו את עצמכם בידים

למה אתם רוצים למכור את המדינה? אנשים עבדו והתאמצו כל כך קשה וככה אתם הרוסים אותה? מי שמע על מדינה שמחזירה את השטחים שהיא כבשה, את השטחים שהיא נלחמה עליהם, ועוד להחזיר אותם לחיות האלה, לערבים? הרי כל מה שערפאת רוצה זאת דיקטטורה, כמו בעיראק ובסוריה, אבל אנחנו ישראל (אם אפשר לקרוא לכם ישראלים) מפריעים לו בגלל שאנחנו הבאנו לפה דמקורטיה, שיוויון, חופש, הוא רוצה לסלק אותנו מפה, למה אתם חושבים שרבין נרצח? הוא הבין שהסכם אוסלו הוא חסר סיכוי אבל פרס שיכול לשכנע כיסא ללכת הצליח לשכנע אותו להכנס לזה. אבל זה נושא אחר שאני אדבר עליו בהזדמנות אחרת. אתם יודעים איזה כבוד עשו לישראל אחרי מלחמת ששת הימים, כולם מכבדים את האמיץ והאמיץ זזה שלא מפחד, נלחמנו מול כל ארצות ערב שהיו מסביבנו והבסנו אותם, בגלל שהיתה לחימה והייתה אמונה, ישראלי שהיה נוסע לחו"ל בתקופה הזאת היה מקבל יחס כמו למלך. למה אנחנו צריכים לסבול את כל הפיגועים האלה? את כל השחיטויות את כל הטרור של הרשות הפלשתינאית? אתם יודעים שישראל יכולה להשמיד את כל הפלשתינאים בפחות מ-48 שעות, למה אנחנו צריכים לפחד? על כל פיגוע שהם עושים צריכים להרוג אצלהם פי 1000, רק בכח הם מבינים הערבים-חיות האלה, ואם צריך פשוט להרוג את כולם אחד אחד, בקשר למדינות ערב מסביב, בום פצצת אטום על אלכסנדריה והיא מושמדת. אין סיבה שלא נעשה כאלה דברים, צריך להפסיק למכור את המדינה, לתת שטחים תמורת הסכמי שלום מגוחחים שיביאו רק עוד אסונות.

gpeles

New member
ואולי גם לא...

תקרא מאמר ותשכיל קצת על מה היה קורה אם לא היה את אוסלו...

nonick2k2

New member
תפסיק להתבכיין

איש עלוב שכמוך אנשים שמעיזים רק הם המצליחים ולא הפחדנים כמוך שבוחרים בדרך הכי קלה מה אתה אומר על הסכם השלום עם מצריים? מה אתה אומר על הסכם השלום עם ירדן? אני בטוח שהיית נגד הסכמים אלה - הרי עם הערבים אי אפשר לעשות שלום. תסתכל על עצמך במראה ותראה לאיזה שפל של חוסר אנושות הגעת.

gpeles

New member
שלום הכי לא אמין שיכול להיות

איך אפשר לעשות שלום עם מדינות שמספקות לפלשתניאים נשק להרוג אותי ואותך? מה אתה חושב שאתה אנושי? אתה הורס את האנושות, אני בטוח שאם כל האנשים במדינה היו כמוכם אז הגזע היהודי היה נכחד מהעולם. תפסיק לדבר שטויות על אנושיות ועל בלתי אנושויות, אתה נמצא במלחמה, ואתה רק מוריד את המוראל.

nonick2k2

New member
אני לא אנושי?

נכון אתה צודק! להיות אנושי זה לרצוח פי 1000. להיות אנושי זה להפציץ אותם בפצצות אטום. אתה מה זה אנושי - אתה מלך האנושיות. מצטער!

ricardo18

New member
והנה ההוכחה שהחברה הישראלית

והחברה הפלשתינאית עוברות תהליך זהה. מתחילים לצמוח גם בישראל תומכים בחיסול אזרחים (ידינו GPELES וHAEMEK). ומה יגיד איש ג´יהאד לפני התפוצצות מתוכננת במרכז תל-אביב - בדיוק מה שאומר היום ידידינו GPELES. GPELES ודומיו הם החמאס הישראלי. והם לא מתפוצצים כי עדיין מתאפשרת להם אופציית החיים - שכרגע היא נוחה להם יותר. אתה GPELES תומך במודע או שלא במודע בג´יהאד האיסלאמי ובגדודי החמאס. ואתה מסוכן פחות רק כי אתה עדיין לא מוכן למות למען האידאולוגיה המעוותת שלך.

gpeles

New member
אזרחים?

אני מדבר איתך על דבר פשוט, ברגע שפוגעים בך תחזיר, אל תהפוך לשק איגרוף ושתדע שאם תחזיר יותר חזק הצד השני יבין שאין לא סיכוי עליך והוא יפסיק, לעומת זאת אם לא תגיב ויותר מיזה תתן לו אפשרות לפגוע בך (מימון הטרור נעשה גם ע"י ישראל שמעבירה כספים לרשות הפלשתינאית) הוא ימשיך ויפגע עד שימאס לו.. ובמקרה הזה ימאס להם ברגע שאנחנו לא נהיה פה..

gpeles

New member
ואנושיות נמדתת

דבר ראשון באהבת העם שלך וזה מה שאתה לא עושה.. אתה מעדיף את האויב מאשר את העם שלך..

ricardo18

New member
ומה שאתה אומר זה בדיוק מה שארגוני

הטירור הפלשתינים אומרים. "ישראל מבינה רק כח! לא נפסיק את המאבק המזוין עד שצה"ל ייסוג מהשטחים!" אני אוהב רק בני אדם שאני מכיר באופן אישי. איני אוהב או שונא בני אדם בקריטריונים קבועים. באופן אישי אני חושב שנסיגה מהשטחים (מעבר להיותה הכרח מוסרי) היא הפתרון הבטחוני הבטוח ביותר לתושבי המדינה. ולא מדיניות התנחלותית שאחראית למותם של אלפים מאז 67´.

gpeles

New member
הטירור הפלשתיני אומר דבר אחר...

הוא לא יפסיק עד שאני ואתה נסתלק מהארץ הזאת, זה מה שאתם לא מבינים... ברגע שניסוג מהשטחים אז הגישה של טרור לערים הגדולות תהיה הרבה יותר קלה.. ויתחילו להיות פיגועים במקומות כמו עזריאלי, הקריה.. וזה לא יגמר טוב תאמין לי.

nonick2k2

New member
תהיה ריאלי

ותחשוב - לפני שאתה מדבר. כי אתר מדבר כמו חיה מטורפת לא פחות מהם.

gpeles

New member
חחח אני הכי ריאלי שיש בניגוד אליכם

איפה אתם חושבים שאתם חיים, באיזה ספר שבו הסוף תמיד טוב, באיזה סרט שתמיד בסוף נהיה שלום וכולם שמחים? אנחנו פה בחיים האמיתיים, והסוף לפעמים רע ואם נמשיך ככה אז הוא יהיה רע מאוד, תתחילו לקחת את עצמכם בידיים ותפסיקו לפנטז על שלום.. כי אין סיכוי לכך, המקום היחידי שערפאת יסכים שנחייה בו זה הים (וגם זה לא בטוח).

nonick2k2

New member
אהה הבנתי!

אז בגלל שהם חיות - מותר לנו להיות חיות! בגלל שרוצחים בנו - אפשר לעשות השמדה המונית! יפה אמרת.

gpeles

New member
באמת יפה אמרתי

אם לא היית כל כך ציני הייתי חושב שאולי התגלו כמה תאים במוח שלך בכל מקרה אם נשמיט את המשפט הראשון נבין אם רוצחים אותנו עלינו להגן על עצמנו וזאת בעזרת השבת אש, אתה אמרת השמדה המונית אני אמרתי הגנה...

nonick2k2

New member
הגנה?

רציחה פי אלף זאת הגנה עצמית?? אתה ירדת מהפסים!! לך תעשה שיקום ומהר - לפני שתאזל כל טיפה של אנושות שיש בך - אם היו מההתחלה.

gpeles

New member
כן לרצוח 1000 ערבים זאת הגנה..

ניסית את זה שאתה יודע שזה לא עובד?

gpeles

New member
כשאתה בתור מדינה בודדת

שמוקפת מכל צדדיה אויבים אז זאת הגנה עצמית

למעלה