אני חולק על דעתך....
שלום נתת דוגמאות שאין מה להשוות בכלל... וגם אם קיבלת תגובות למסרים אז מה??? זאת דעתי... אתה רוצה שעל כל הודעה שלא מוצאת חן בעיניי אני יכתוב לך מסר? תאמין לי הם יהיו מסרים רבים... הפורום הוא מקום וירטואלי והבעת דעה כל עוד היא לא מסיתה או עוברת על מידע סודי אין מה למחוק אותה מכוון שזאת דעתי... עכשיו לגבי הדוגמאות.... אמרת בניין? אין מה להשוות... כי בניין אתה יכול למצוא אחר.. תפתח עיתון ותמצא מודעה אחרת... אבל מדינה אי אפשר להחליף! אנחנו לא הולכים לצבא כדי כדי לעשות טובה למישהו... אלא כדי להגן על עמנו ולשמור על חירותנו והגנתנו! ואם הייתי בונה בניין מבלי לבקש מהאחרים עזרה ולהכניס אותם בלא תשלום? לא לא הייתי עושה את זה... הם גם לא תרמו וגם לא משלמים שכ"ד? אני לא ייתן להם להתגורר כאן... אין טעם לוויכוח הזה כי אנחנו מתווכחים על דעה זה כמו וויכוח למה לבחור בימין ולא בשמאל או להיפך אבל מבחינתי אנשים שיושבים בישיבות במקום להתגייס ומתגוררים בהתנחלויות ובגללם אחי וחבריו צריכים לספוג יריות כל שני וחמישי וכבר קרה שאנשים שם נפגעו אז לאנשים כאלה שלא משרתים את מדינתם שזאת חובה ולא זכות אין להם מקום לחיות פה! לפני שבוע שהייתי בצו הראשון המראיינים שם אמרו לי שהרבה דתיים באים לשם עושים איזה פרוטקציה מרופא שיגיד שיש להם בעיות נפשיות יעני פרופיל 21 מביאים איתם יעני מלווה שכאילו שומר שלא יעשה שטויות ומשחקים אותה אנשים עם בעיות, ולמה???? כי לא מתאים להם להגן על הארץ שלהם! על הבית שלהם! על המשפחה שלהם! לאנשים כאלה אין מקום בארץ הזאת! כמו שאני ייגן על ארצי ומוכן למות בשבילה כדי שהיפיי נפש האלה ישבו בחדר ממוזג ויקראו איזה ספר???? תיסלח לי אבל אני לא מוכן לזה! אני יודע שאני חוזר על עצמי הרבה כי אני ממש מעוצבן מזה ואני כבר לא יודע מה לכתוב אבל ברגע שהם יושבים בחדר עם מזגן וקוראים איזה ספר ואני הולך לצבא (בתקווה לקרבי) בכוונה להגן על מולדתי (ולצערי בלית ברירה גם על האנשים האלה) אני יעשה את זה לא משנה מה המחיר! אם זה פוגע באהבה שלי באמונה שלי או בכל דבר אחר צבא צריך להיות בעדיפות הראשונה לכל אחד שחיי פה במצב של היום וככה זה גם צריך להיות בחוק ואם זה לא מתאים לך שב את כל ה3 שנים האלה בכלא או שתחפש לך ארץ אחרת לחיות בה! אני לא הולך לרחם עלייך אח"כ... אני לא מבין איך הם לא מתביישים בעצמם, רואים את כל מה שיש בחדשות והם אדישים... בוא נגיד ככה אני עכשיו במכבי אש... אם אני יצטרך לצאת לשריפה לא משנה עד כמה מסוכנת שנמצאת בשטח של התנחלות אני יישלך כל בן אדם אחר בכוונה של לא לעזור לאותו אחד! לא מגיע להם העזרה שלי! ואם אני יראה תלמיד ישיבה (שלא עשה צבא כמובן) שצריך עזרה או נזקק למשהו אני לא יעזור לו ולא יתרום לו אגורה! שיפנה לאלוהים שלו! אולי הוא יעזור לו מתישהו...