קחו אותי

קחו אותי

אני יושב בעבודה המחורבנת שלי וקורא את ההודעות שלכם, ואני כ"כ מקנא- הייתי כ"כ רוצה לעוף מהמדינה הכ"כ בלתי אפשרית הזאת, שמנוהלת כמו במטריקס ע"י מאיון עליון...קחו אותי מפה- אין לי מושג לאן אני גרפיקאי זה עוזר במשהו?:

little wave

New member
אז רק שתדע לך.....

נכון שאנחנו בעלי האזרחות הכפולה, ויזות עבודה ושאר אשרות שהייה נשמעים ואולי מתארים מציאות אוטופית, בעולם ניפלא ורחוק מכל הבעיות והקשיים שבארץ. אבל האמת היא שהדשא של השכן לא ממש ירוק יותר, אז נכון שהחיים קצת יותר רגועים, ונכון שאפשר לצאת ולבלות ואפילו לנסוע באוטובוס בלי לחשוש שיתפוצץ ועוד ועוד אך עם כל זאת ישנן הרבה פשרות והמון ויתורים שאולי בארץ לא היינו עושים. ושלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד שמחה על ההחלטה לעזוב ולעבור לפה, וממליצה למי שרק יכול לברוח (ולו רק למספר שנים) מהטירוף במדינה, שיארוז ויטוס משם - יותר מכל דבר למען השפיות של עצמו - אני רק אומרת שזה לא בהכרח ורוד וקל כמו שזה נשמע.....

little wave

New member
ודרך אגב...

מצטרעת אם הפלתי עליך נאום כבד על הבוקר, אבל עצבנו אותי בעבודה איך שהתחלתי לכתוב לך תגובה - שדרך אגב הייתה יותר נחמדה, מעודדת ומזמינה... אז עזוב שטויות ובוא ללונדון, חוץ מהמזג אוויר היא אחלה של העיר!!! וכן, דרושים פה גרפיקאים, אז אם וכאשר תחליט על מעבר אשמח לתת לך כתובות של חברות העוסקות בתחום.

בוא!

בדיוק אני עושה קפה. הכל עניין של החלטה! ברגע שתחליט - הכל קטן. הביורוקרטיה קטנה, העיכובים קטנים, הכל קטן! אגב - עד כמה שידוע לי - באירופה לא עובדים עם פריהנד, אלא עם קווארק ואילוסטרייטור - אז אם אתה מחליט - תשתלם היטב בתכנות הללו. (הסיבה שבישראל עובדים עם פריהנד היא שהיא הראשונה שהצליחה לתמוך בעברית, וכך נתפסה חזק יותר בשוק...). אל תשכח לארוז סוודר!

moonshaa

New member
חמוד.

תארוז גם כפפות ומעיל , מאוד קר פה .. אין ספק שמאוד מאוד מאוד רגוע פה.. אל תתן לאנשים לדכא אותך, פשוט קח תרמיל ומקל וצא לטייל. אגב לי אין אזרחות כפולה, אתה תמיד יכול למצוא פה יהודיה נחמדה:) בהצלחה.

een ogenblik

New member
לפני שלוקחים, יש מספר שאלות:

האם אתה מחונך לעשיית צרכים מחוץ לבית? האם אתה מביא את העיתון לשולחן? האם אתה מכרסם נעלים? האם אתה מיבב כאשר משאירים אותך לבד בבית? אפשרות אחרת, שאתה תבוא ותקח אחריות עלינו, ואז אנו נצטרך לחיות חיי כלב מטופח (בעצם, אלו חיי כרגע. שכח מזה, לא מכניסה מתחרים הביתה. אני טריטוריאלית!)

Sparker

New member
בוא שק קמח!!

ותסלחו לי צפון ארופאיים שלי
, כנראה מרוב השלג הלבן שכחתם כבר מה יש מתחת... דשא מאוד ירוק!! למי יותר ולמי פחות... אבל ירוק! ובישראל בכלל אסור לגדל דשא...

למעלה