קז'ישטוף אנטונצ'יק

elib33

New member
קז'ישטוף אנטונצ'יק

בזמנו התארח בפורום המומחה ששמו מופיע לעיל. בעקבות זאת נכתב: "שלום לכולם אני שמח להביא כאן את תשובותיו של קז'ישטוף אנטונצ'יק ממוזיאון אושוויץ לבקשות שלנו מלפני ימים מספר. שתי הערות חשובות שהועברו לי מפיו של קז'ישטוף: 1. שמות רבים מאוד שחיפשנו - לא נמצאו במאגר. מה זה אומר? הדבר יכול לנבוע מסיבות רבות, כמו: כתיב שגוי, חוסר בפרטים, רישומים חסרים, וגם האפשרות שהיו מי שניסו "לזרוק" שמות מבלי לדעת שבאמת האדם היה באושוויץ. 2. התשובות המובאות כאן הן קצה החוט לחומר שקיים במוזיאון. לרוב - מס' האסיר, ואולי עוד כמה השלמות הכרחיות. את ההעתקים של החומר המקורי אנחנו אמורים לקבל בצורה מרוכזת מקז'ישטוף (בדואר רגיל), וכשזה יקרה - נדבר על העברת החומר לשואלים". 1. האם רלוונטי שהחומר יתקבל? 2. האם מישהו יכול לכתוב את שם המומחה בפולנית כדי שניתן יהיה לפנות אליו ישירות ? 3. באיזו מידה מוזאון אושויץ עונה לפניות ? 4. האם ניתן לשכור שירותי מומחים לחיפוש במאגר המידע של המוזאון? תודה ושנה טובה : אלי

עב

New member
המוזיאון עונה ואין צורך בקז'ישטוף

פניתי למוזיאון אושוויץ באמצעות המייל כמה פעמים ותמיד נעניתי. התשובה הייתה די מהירה. פעם זאת היתה תשובה של אין חומר וכל מה שרשמת למעלה. ופעם קיבלתי תשובה מפורטת לפי מספר אסיר. אני מציעה ואף ממליצה לפנות קודם למוזיאון עם כל הפרטים הרלבנטיים שיש בידך. כמו כן שים לב למאגר הרשימות של יד ושם, אולי יש סיכוי כלשהו שתמצא שם את התשובה לשאלותיך.

שרי סילבר

Active member
פניתי ולא נעניתי שלחתי רשימה עם מספר שמות של אנשים, שאני יודעת בודאות כי הגיעו לאושוויץ. לגבי רובם היו בידי פרטים לא מועטים. למרות זאת, עברו כבר מספר חודשים ומעולם לא זכיתי למענה כלשהו.

elib33

New member
כך או כך

מה בקשר להבטחה המקורית: "את ההעתקים של החומר המקורי אנחנו אמורים לקבל בצורה מרוכזת מקז'ישטוף (בדואר רגיל), וכשזה יקרה - נדבר על העברת החומר לשואלים". ????????????????? אלי

למעלה