קו 99 בירושלים

aiz1983

New member
קו 99 בירושלים

אני מעוניין לעשות טיול רחב היקף בירושלים. האם יש קו אוטובוס שסוקר טוב את כל ירושלים, או חלקים מרכזיים ויפים בעיר? האם זה קו 99 ? ? ? תודה, החיפאי

aiz1983

New member
נחמד ! אבל לא הבנתי משהו ..

כתוב שם שהקו יוצא רק פעמיים ביום, נכון ? ב-10 וב- 12. אז : 1. מאיפה הוא יוצא ? תחנה מרכזית ? 2. אני יכול גם לרדת מהאוטובוס ולטייל באתרים, נכון ? ומה קורה א אני רצה נגיד לרדת ב12 וחצי ולטייל שעה באיזה אתר? יש אוטובוס 99 נוסף בהמשך היום שאני אוכל לעלות עליו או שזה שתי נגלות סה"כ במהלך היום ? תודה

שלום.

לפי דעתי הוא יוצא משער יפו. אתה יכול לרדת ולעלות שוב. מצורפים טלפונים שאתה יכול לברר יותר פרטים.

aiz1983

New member
אחלה. ואפשר לעלות שוב גם ככה סתם

אחה"צ אפילו, נכון ? מגניייב בכל אופן, יום שישי אני בא לבקר בירושלים עם אוטו של חבר. יש המלצות למקומות יפים במיוחד ?

אני יודעת שקו 99 עוצר בכיכר ספרא.

זה בטח לא אומר לך הרבה, אה
(בכל אופן, זה ליד קרוב לבניין העיריה). אף פעם לא נסעתי בו, ככה שאני לא ממש יודעת פרטים לגבי המסלול ושאר הדברים. המקומות שאני ממליצה לך לבקר בהם, הם
גן הוורדים +
מוזיאון ישראל (שני המקומות האלה קרובים מאוד(!) אחד לשני! ככה שזה נוח).
גן סאקר
שוק מחנה יהודה
תחנה מרכזית
קניון מלחה
מרכז העיר (רחוב יפו)
המדרחוב (בן יהודה) אעעעה אני מקווה שעוד חברי פורום יגיבו לגבי "מקומות מומלצים שכדאי לבקר בהם". חג שמח

aiz1983

New member
המון המון ../images/Emo51.gif אני אקח

את המקומות הנ"ל לתשומת
י

aiz1983

New member
../images/Emo6.gif

זה התחיל מתישהו ? סתאם מממ.... אני אהיה בתחנה המרכזית לקראת 10 בערך... את באה להגיד שלום ? אם לא זה ייגמר ביננו

למעלה