קו 91

יופי, ממש יופי,לא באמת - יופי. ממש.

אתם תמשיכו לדבר פה בשפת קוד שרק פטר חמור עושה את עצמו מבין (ובקושי) ואחורי זה קפת תתלונן שהפורום גווע כמוזלמן. תזיזו את באר שבע קצת הצידה, י ו פ י הנה ככה. עכשיו תדחפו את שדרות ימינה, ב ד י ו ק. לריסה, אם לא אכפת לך תגררי את נתיבות לפינה, שם שם ליד נאבוקוב. תודה. עכשיו אני יכולה לעבור. רואים אותי? מי זאת שישי מימוןבבקשה? את עם המי חמצן בציצי? נעים מאוד. כל מה שנותר לי לברר זה מי הם ההראלים, מתי משודרת התכנית של ג'וד ולמה, כמה קלוריות צריך ביום בשביל להיות אודטה והאם יורם גאון הוא אמיתי או אנימציה. שניה, עוד משו קטן. מיכל זוארץ זה כזה שקונים בסופרפארם ומקבלים ליד דוגמית של שמפו?

אני יכול לענות לך רק על אחת השאלות

מהצצה חטופה באודטה, אני מעריך שאת, או כל יצור אנושי אחר, תצטרכי לצרוך בין 11 ל - 12 אלף קלוריות ביום כדי להדמות לה. תוך כדי בליסה, נסי גם לפתח צחוק בהמי וטיפשי במיוחד, משהו כמו הקול שקפת עושה כשהיא מביטה בי ברעבתנות, רק קצת פחות נאנק וקצת יותר מתגלגל.

ואם אני אשמע לעצתך, פטר

זה אומר שגם אני אצליח בחיים ותהיה לי תכנית משלי ויבואו לטגן לי חביתות על הבוקר?

נאבוקוב

New member
יורם גאון

הכרתי פעם מישהי שממש אהבה אותו. היתה שכנה שלי ואני הייתי רק ילד. כל הזמן היתה מתרגשת ויורקת על עצמה קצת כשהיתה רואה אותו על הרקע בוידאו משנות ה-80. זה היה מעוות לגמרי ועד היום כל פעם שאני רואה אותו על מסך אני בצמרורים קשים.

לא תאמין

אבל פגשתי את המדלג מאקזמות לפני איזה שנה או משהו כזה, לגמרי באקראי. ומאחר ואני יודע שאתה תתאים לתפקיד המקובל דמה בדיוק כמו שאתה מבין בבחורות ושמני סיכה, אין שום סיכוי שבעולם שאתן לך את התפקיד. ורק לידיעתך, זה שאתה מעיירת פיתוח, לא הופך אותך לבבא. שרלטנות דורשת מעוף, לא קיפוח. עד כאן. ובכלל, לא מדובר במשרה מלאה. אל תשכח שיומיים בשבוע כל הקליינטים חותמים בלשכה ולא יכולים לבוא.

נאבוקוב

New member
שמע

חשבתי על העניין והחלטתי לדחות את הצעותיך החוזרות והנשנות שאשמש כיד ימינך ואחראי על הכספים. הנטיה הטבעית שלי לחזרה בתשובה והנטיה הנוספת לחזרה ממנה וכך הלאה בריגרסיה מעייפת רק תוחמר.

קפת

New member
להיות יד ימינו

זה חרא-חרה ג'וב. אתה יודע מה הוא עושה בימין? את מה שנוהגים איטרים לעשות בשמאל. לא אסטתי ולא הגייני. מקדוש, או לפחות מאחד שמתיימר להיות כזה, הייתי מצפה לטכנולוגיות חדשניות ומוארות הרבה-הרבה יותר. וכן, כפי שניתן לשער, הוא הוגה בי בשעה שהוא מבצע בעצמו את זממו.

נאבוקוב

New member
נו,

כמה את אישה, אמא. אצל גברים זה הפוך- אני הרי איטר, לא? איטר. אזזהו פעילויות לא הגייניות ונורא מלוכלכות- זה רק בימין. אם הייתי מאונן, למשל, ולא רק מתרכז מנטאלית בעצמי ומיד גומר מעצמי, זה היה רק בימין. ולהפך. אזזהו.

כדי לסבר את האוזן

אני איטר. ואחת הדרכים המצוינות להתנזרות ממין, שהיא כידוע תנאי לקדושה אמיתית, היא להגות בך בכל פעם שמתגנב לו איזה חשק. אם היו עושים כמוסות קפת, היה אפשר לעשות מזה תרופה למינון יתר של ויאגרה.

Ricca

New member
אתה העבד של האגו!

אתה צריך להשתחרר מהאגו! זה היה רשום במדור ניו אייג' של מעריב לקראת פסח.

משום מה לא מפתיע אותי

שאת שואבת את השקפת העולם שלך מעיתונים, ועוד ממעריב.

Ricca

New member
תפסיק להתנשא.

יש לך בעייה, אתה לא תפתור אותה ע"י שימוש בציניות.

למעלה