קו 8 ,קו "סובב רעננה"

32103210

New member
קו 8 ,קו "סובב רעננה"

תמיד עניין אותי ,איך מתקבלת החלטה להפעלת קו חדש, הפעלת קו חדש עולה עשרות אלפי ש"ח בחודש ,והתועלת ? לאזור התעשיה הרעננה מגיעים לפחות 5 קוים ,שגם הם בחלקם לפחות חופפים,עכשיו מפעילים קו נוסף,8, העובר ,,,נכון, בפאתי אזור תעשיה (על ויצמן ) , נכון ,קו "סובב רעננה " אבל מי רוצה להסתובב ברעננה , מה אנחנו ירושלים ? יש קו חדש ,הפעלתם קו חדש ,מדוע לא לעשות ארגון מחדש לפי צרכי התושבים ? אז נכון, אני יכול להגיע מרבוצקי,ללב הפארק ,אבל מישהוא צריך ? אני יכול להגיע מקרן היסוד ,למרכז רעננה ,אבל נראה למישהוא שבשביל זה ,אני אסע לפני כן ללב הפארק ,וקרית שרת ותיכון אביב ? ועוד, ועוד ועוד בקיצור הפעילו קו חדש שעלותו עשרות אלפי ש"ח בחודש ,שבנתיים נוסע ריק ,וכנראה ימשיך לנסוע ריק ,רק כדי להגיד הפעלו את "סובב רעננה" חבל ,הרי היה ניתן עם קצת מחשבה (והרבה הקשבה לתושבים,,,, ) להגיע בארגון מחדש של הקווים הפנמיים ,לרווחה לציבור הנוסעים.

ארזS

New member
לפי מה שהבנתי

אבל אולי אני טועה, לא מדובר ב"קו סובב עיר" המיועד באמת לסובב תיירים בין חלקי העיר השונים... זה הקו הראשון שעובר בחלקים שונים של העיר שעד היום לא היתה בו תחבורה ציבורית, לדוגמא: הפרחים, 2005 וכו'. האם אני טועה?

32103210

New member
הבנת נכון,

ברור שלא מדובר בקו תיירים,,,ואם "מחברים" את חלקי העיר השונים ,מחברים אותם רק ב8.30 בבוקר,ומנתקים אותם ב17.30 בערב,שלא נדבר על כך שביום שישי בכלל לא " מחברים " אותם,,,בקיצור קו "תיירים ",,,, נראה לך שיהיו נוסעים מ2005 ,למרכז ? הרי כמעט כולם יעדיפו ללכת לאחוזה ,,,,משם האוטובוסים בפריסה הרבה יותר טובה . אם כבר החליטו "לבזבז " קו ,בעלות עשרות אלפי ש"ח בחודש ,היו יכולים "לבזבז " אותו יותר טוב. יש היו ברעננה כל כך הרבה קוים פנמיים ,אבל הפריסה שלהם לא יעילה .

ארזS

New member
תשמע...

אני גר במרכז העיר, אך במרחק הליכה של כ-10 דקות מאחוזה. לפני כמה חודשים עבדתי לאורך תקופה די ארוכה באזור רחוב הפרחים. אין לי רכב זמין לצורך הנסיעות לעבודה ולחזרה הביתה [יש לנו רכב אחד שנמצא בשימוש אשתי וזה יותר חשוב לנו]. אם היה לי אז את קו 8 זה היה יכול להיות נפלא, אבל הקו הזה עדיין לא היה קיים אז. אי לכך נאלצתי להעזר בקווים אחרים, שכדי להגיע אליהם [באחוזה] ומהם למקום העבודה ובחזרה הביתה היה עלי ללכת כברת דרך בשמש ובגשם. כלומר בסביבות 20-25 דקות הליכה לכל כיוון, בנוסף לנסיעה הקצרה באחוזה. סתם חומר למחשבה כמו שאומרים...

32103210

New member
כן,אם היית הולך "לטייל " איתו,,,

על זה בדיוק אני מדבר,היכן בדיוק היית עולה איתו,,, ?

למעלה