קו 38 דן פ"ת חדש

צגי

New member
ראיתי במוביט את הקו פועל החל ממחר. כמה נסיעות בודדות ביום
לא מובן מה הצורך.
הייתי או חלמתי חלום?
לפי מוביט וגם אוטובוס קרוב, קו 38 ייצא מפתח תקווה בסביבות 18:00 בערב (ערב כיפור) ויגיע לכרמלית בסביבות 19:00 בערב! הייתכן? או שזו טעות??

הייתי או חלמתי חלום?
לפי מוביט וגם אוטובוס קרוב, קו 38 ייצא מפתח תקווה בסביבות 18:00 בערב (ערב כיפור) ויגיע לכרמלית בסביבות 19:00 בערב! הייתכן? או שזו טעות??
זה באג
ברור שזה לא הגיוני ועוד בערב כיפור

מיקלוש77

Well-known member
הייתי או חלמתי חלום?
כמובן שזו טעות.
התחבורה הציבורית מסתיימת היום מאוד מוקדם. אפילו המטרונית בחיפה מוציאה נסיעה אחרונה בסביבות 15:20.

מה גם שרשמו פה שקו 38 עוד לא התחיל לפעול ושהמידע עליו קשור למסלול הישן.

כמובן שזו טעות.
התחבורה הציבורית מסתיימת היום מאוד מוקדם. אפילו המטרונית בחיפה מוציאה נסיעה אחרונה בסביבות 15:20.

מה גם שרשמו פה שקו 38 עוד לא התחיל לפעול ושהמידע עליו קשור למסלול הישן.
ממפת הקו עולה שמדובר בקטעים חופפים לקווים -45 -1-51-57-63-35

DAVIDADATO

Well-known member
המסלול החדש של 38 מופיע היום באוטובוס קרוב
מסלול מעניין, דרך כביש 44, מחלף קיבוץ גלויות, רכבת ההגנה, דרך משה דיין, נחלת יצחק, כצנלסון גבעתיים, ז'בוטינסקי וקריית אריה.
נשמע מסלול מאוד מעניין ויעזור לתושבי חולון, דרום מזרח תל אביב וגבעתיים להגיע אל מרכזי התעסוקה בפתח תקווה

oshri1987sg

Active member
מסלול מעניין, דרך כביש 44, מחלף קיבוץ גלויות, רכבת ההגנה, דרך משה דיין, נחלת יצחק, כצנלסון גבעתיים, ז'בוטינסקי וקריית אריה.
נשמע מסלול מאוד מעניין ויעזור לתושבי חולון, דרום מזרח תל אביב וגבעתיים להגיע אל מרכזי התעסוקה בפתח תקווה
דוד בחולון הוא לא עובר באזור מגורים אלה באזור תעשייה

fishgad

Active member
1665490598311.png

למעלה