קו 369 במוסקווה

מצב
הנושא נעול.

ariel0

New member
קו 369 במוסקווה

קו 369 במוסקווה
מתוך www.carsforum.co.il

זה מדהים, מעניין כמה כאלה

ידוע.
זה כבר היה כאן לפני כמה ימים וגם לפני כן. אבל תמיד נחמד לראות את האוטובוסים האלה .
זה מדהים, מעניין כמה כאלה
מסתובבים שם במוסקבה ואולי בעוד מקומות ברחבי רוסיה.

fireman

New member
איל.....לפני מספר ימים כתבתי

מוכר וידוע,אבל "מאסף"???!!!
אפילו את זה הם לא טרחו לשנות
על אחת המפרקיות שגויירו למטרודן ועל אחת מהן עדיין מתנוססת הכתובית :אל חוף הרחצה" היום במקרה דווקא הייתי עם המצלמה שלי אבל לא הצלחתי לצוד משהו מעניין....כמה ירוקים של אגד חסמו לי את האפשרות לצלם את המפרקית עם הכיתובית המצחיקה מה גם שהשמשה של האוטו הייתה מטונפת בצורה נוראית בגלל מזג האויר המטורף של היום יומיים האחרונים..... צדתי איזה מאן SL טרם בדקתי בתמונות באיזה מס מדובר אני אעלה את זה עוד מעט.

fireman

New member
יאללה SL "דן" מספר 3991 מוסר ד"ש

על אחת המפרקיות שגויירו למטרודן ועל אחת מהן עדיין מתנוססת הכתובית :אל חוף הרחצה" היום במקרה דווקא הייתי עם המצלמה שלי אבל לא הצלחתי לצוד משהו מעניין....כמה ירוקים של אגד חסמו לי את האפשרות לצלם את המפרקית עם הכיתובית המצחיקה מה גם שהשמשה של האוטו הייתה מטונפת בצורה נוראית בגלל מזג האויר המטורף של היום יומיים האחרונים..... צדתי איזה מאן SL טרם בדקתי בתמונות באיזה מס מדובר אני אעלה את זה עוד מעט.
חמה מבאר שבע לכל החברים
תסלחו לי על איכות הצילומים הירודה..... אם היה רואה אותי שוטר כשצילמתי את התמונות האלה....היום הייתי משתמש מאוד כבד בתחבורה ציבורית

fireman

New member
שניה

חמה מבאר שבע לכל החברים
תסלחו לי על איכות הצילומים הירודה..... אם היה רואה אותי שוטר כשצילמתי את התמונות האלה....היום הייתי משתמש מאוד כבד בתחבורה ציבורית
שניה

שי חלצי

New member
אני לא מבין

שלישית ואחרונה
קו 5 כמובן.....במעקף שנראה כאילו גם בעוד 10 שנים לא יבוטל ביציאה מרחוב וינגייט לשדרות רגר
אני לא מבין
למה קיבלתם בב"ש את האוטובוסים הישנים של גוש דן? אני הייתי ממש נעלב במקומכם. אם מתחילים חברה חדשה - למה לא יכלו להביא גם אוטובוסים חדשים? בקווים לדוגמא, יש אוטובוסים חדשים.

9108701

New member
תשובה

אני לא מבין
למה קיבלתם בב"ש את האוטובוסים הישנים של גוש דן? אני הייתי ממש נעלב במקומכם. אם מתחילים חברה חדשה - למה לא יכלו להביא גם אוטובוסים חדשים? בקווים לדוגמא, יש אוטובוסים חדשים.
תשובה
המכונות שעבדו בב"ש היו מסכנות מאוד מבחינה ביטוחתית זה נבע מהעובדה שהם לא טופלו כראוי שדן קיבל את החברה החליטו להביא את האוטובוסים שלהם לבינתיים עד שיכנסו המכונות החדשות שמה (נמוכי ריצפה של וולבו B7L)והמכונות הישנות של דן עבדו שם חודשיים בערך לא הייתה ברירה אי אפשר היה להשתמש באוטובוסים של תח"צ ב"ש מקווה שעניתי לך על השאלה

ארזS

New member
אתה באמת לא מבין שי...

אני לא מבין
אתה באמת לא מבין שי...
תשאל את הנהגים ב"דן" ורובם יגידו לך שאוטובוסים האלה היו הטובים ביותר ב"דן". אז ברור שהם היו עדיפים על הגרוטאות של החברה העירונית. וטעות נוספת שיש לך : גם בקווים יש לא מעט אוטובוסים שהם קנו מ"דן" (בדיוק אותו סוג של אוטובוסים כמו בבאר-שבע). רק ש"קווים" צבעו את האוטובוסים.

ארז, לקחת לי את התשובה../images/Emo10.gif

אתה באמת לא מבין שי...
תשאל את הנהגים ב"דן" ורובם יגידו לך שאוטובוסים האלה היו הטובים ביותר ב"דן". אז ברור שהם היו עדיפים על הגרוטאות של החברה העירונית. וטעות נוספת שיש לך : גם בקווים יש לא מעט אוטובוסים שהם קנו מ"דן" (בדיוק אותו סוג של אוטובוסים כמו בבאר-שבע). רק ש"קווים" צבעו את האוטובוסים.
ארז, לקחת לי את התשובה

אני ממש מתפלאה ששי כתב את זה כי גם ל"קווים" יש כאלה קנוים מ"דן" שהם צבעו בחוץ אבל בפנים הכל נשאר אותו הדבר, כולל המדבקות השונות עם הסמל של דן והמספר הפנימי.

ה דרומי

New member
מדטרו=דן בב"ש בקרוב יוחזרו

אני לא מבין
מדטרו=דן בב"ש בקרוב יוחזרו
האוטובוסים לדן במקומם יכנסו האוטובוסים החדשים שהוזמנו למטרודן ב"ש וכמו שנכתב כול גרוטאה שהיתה של דן והושבתה היא כמו רולס רויס לעומת העגלות שהיו לתח"צ ב"ש ז"ל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה