מה הוא עשה שם?קו 369 במוסקווה
מתוך www.carsforum.co.il
ידוע.מה הוא עשה שם?
זה מדהים, מעניין כמה כאלהידוע.
זה כבר היה כאן לפני כמה ימים וגם לפני כן. אבל תמיד נחמד לראות את האוטובוסים האלה .
מוכר וידוע,אבל "מאסף"???!!!קו 369 במוסקווה
מתוך www.carsforum.co.il
חחחמוכר וידוע,אבל "מאסף"???!!!
אפילו את זה הם לא טרחו לשנות
איל.....לפני מספר ימים כתבתימוכר וידוע,אבל "מאסף"???!!!
אפילו את זה הם לא טרחו לשנות
יאללה SL "דן" מספר 3991 מוסר ד"שאיל.....לפני מספר ימים כתבתי
על אחת המפרקיות שגויירו למטרודן ועל אחת מהן עדיין מתנוססת הכתובית :אל חוף הרחצה" היום במקרה דווקא הייתי עם המצלמה שלי אבל לא הצלחתי לצוד משהו מעניין....כמה ירוקים של אגד חסמו לי את האפשרות לצלם את המפרקית עם הכיתובית המצחיקה מה גם שהשמשה של האוטו הייתה מטונפת בצורה נוראית בגלל מזג האויר המטורף של היום יומיים האחרונים..... צדתי איזה מאן SL טרם בדקתי בתמונות באיזה מס מדובר אני אעלה את זה עוד מעט.
שניהיאללה SL "דן" מספר 3991 מוסר ד"ש
חמה מבאר שבע לכל החבריםתסלחו לי על איכות הצילומים הירודה..... אם היה רואה אותי שוטר כשצילמתי את התמונות האלה....היום הייתי משתמש מאוד כבד בתחבורה ציבורית![]()
![]()
שלישית ואחרונהשניה
אני לא מביןשלישית ואחרונה
קו 5 כמובן.....במעקף שנראה כאילו גם בעוד 10 שנים לא יבוטל ביציאה מרחוב וינגייט לשדרות רגר
תשובהאני לא מבין
למה קיבלתם בב"ש את האוטובוסים הישנים של גוש דן? אני הייתי ממש נעלב במקומכם. אם מתחילים חברה חדשה - למה לא יכלו להביא גם אוטובוסים חדשים? בקווים לדוגמא, יש אוטובוסים חדשים.
אתה באמת לא מבין שי...אני לא מבין
למה קיבלתם בב"ש את האוטובוסים הישנים של גוש דן? אני הייתי ממש נעלב במקומכם. אם מתחילים חברה חדשה - למה לא יכלו להביא גם אוטובוסים חדשים? בקווים לדוגמא, יש אוטובוסים חדשים.
ארז, לקחת לי את התשובהאתה באמת לא מבין שי...
תשאל את הנהגים ב"דן" ורובם יגידו לך שאוטובוסים האלה היו הטובים ביותר ב"דן". אז ברור שהם היו עדיפים על הגרוטאות של החברה העירונית. וטעות נוספת שיש לך : גם בקווים יש לא מעט אוטובוסים שהם קנו מ"דן" (בדיוק אותו סוג של אוטובוסים כמו בבאר-שבע). רק ש"קווים" צבעו את האוטובוסים.
מדטרו=דן בב"ש בקרוב יוחזרואני לא מבין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.