קו 277 וקיצור 274

מצב
הנושא נעול.

EHP12

Well-known member
קו 277 וקיצור 274

קו 277 וקיצור 274
שמתי לב ש277 נוסע ריק למרות המסלול המהיר שלו לעומת 274.

אין בעיה בשעות ש277 עובד לקצר את 274 לרכבת ראשונים, כי אין סיבה שמישהו מרחובות ונס ציונה לתל אביב עם 274 שיש את 277.

גם אני חושב שצריך לבטל את 47 של מטרופולין ובמקום זאת להכפיל את התדירות של 48 להוסיף נסיעות ל347 ולתגבר משמעותית את קו 32 שיפצה על חוסר הקישור בין רמת השרון לרעננה.

ולגבי מי שטען לי אז בזמנו שקו 47 מקל על העומס בין רעננה להרצליה, לא לזה 47 מיועד. הפתרון לזה זה להתחיל להפעיל את 29 במפרקיות ולתגבר את הקו (גם אגד שיכלה לעשות את זה העדיפה שלא)

אתה מציע להקטין משמעותית את התדירות בין רחובות לראשון לציון

קו 277 וקיצור 274

אין בעיה בשעות ש277 עובד לקצר את 274 לרכבת ראשונים, כי אין סיבה שמישהו מרחובות ונס ציונה לתל אביב עם 274 שיש את 277.

גם אני חושב שצריך לבטל את 47 של מטרופולין ובמקום זאת להכפיל את התדירות של 48 להוסיף נסיעות ל347 ולתגבר משמעותית את קו 32 שיפצה על חוסר הקישור בין רמת השרון לרעננה.

ולגבי מי שטען לי אז בזמנו שקו 47 מקל על העומס בין רעננה להרצליה, לא לזה 47 מיועד. הפתרון לזה זה להתחיל להפעיל את 29 במפרקיות ולתגבר את הקו (גם אגד שיכלה לעשות את זה העדיפה שלא)
277 פועל בשעות השיא ובשעות כאלה גם הביקוש לנסיעות בין רחובות, נס ציונה וראשון לציון גדול יותר ולכן לא נכון לקצר את 274.
תזכור שהצירים ש 274 נוסע בהם היו מתוכננים בעבר להיות מסלול לקו BRT.
מדובר בצירים עתירי נוסעים לא רק בין רחובות לתל אביב.

ו 277 נוסע ריק כנראה בגלל שהרבה נוסעים בין רחובות לתל אביב מעדיפים לנסוע ברכבת. הוא לא נוסע ריק בגלל 274.

EHP12

Well-known member
בכל מקרה ציר הרצל-ויצמן-הרצל מקבל שירות תדיר עם 201,301 164

277 פועל בשעות השיא ובשעות כאלה גם הביקוש לנסיעות בין רחובות, נס ציונה וראשון לציון גדול יותר ולכן לא נכון לקצר את 274.
תזכור שהצירים ש 274 נוסע בהם היו מתוכננים בעבר להיות מסלול לקו BRT.
מדובר בצירים עתירי נוסעים לא רק בין רחובות לתל אביב.

ו 277 נוסע ריק כנראה בגלל שהרבה נוסעים בין רחובות לתל אביב מעדיפים לנסוע ברכבת. הוא לא נוסע ריק בגלל 274.
וזה עוד מבלי שהזכרתי את מוניות השירות של 164 ו201.

אם כבר הרכבת הייתה אמורה להוריד נוסעים רבים מרחובות שנסעו ב274. ו277 פועל גם בצהרים ועד שעה 8 בערב. גם 277 מביא למצב שיש אוטובוס ישיר מרחובות למרכז תל אביב בתדירות גבוהה בהרבה ממה שהיה בימי החלופה של 17.

בכל מקרה תושב רחובות או נס ציונה שרוצה לנסוע באוטובוס אחד למרכז תל אביב לא צריך לנסוע שעה וחצי עד שעתיים דרך כל ראשון ודרך השבעה.

אורי404

New member
יש הרבה פחות מוניות שירות בכלל ושם בפרט

וזה עוד מבלי שהזכרתי את מוניות השירות של 164 ו201.

אם כבר הרכבת הייתה אמורה להוריד נוסעים רבים מרחובות שנסעו ב274. ו277 פועל גם בצהרים ועד שעה 8 בערב. גם 277 מביא למצב שיש אוטובוס ישיר מרחובות למרכז תל אביב בתדירות גבוהה בהרבה ממה שהיה בימי החלופה של 17.

בכל מקרה תושב רחובות או נס ציונה שרוצה לנסוע באוטובוס אחד למרכז תל אביב לא צריך לנסוע שעה וחצי עד שעתיים דרך כל ראשון ודרך השבעה.
ספציפית על ציר דרך המכבים-הרצל, אני יכול לומר שלפני שנה-שנתיים בבוקר הייתי רואה מוניות שירות בקווים השונים. כיום אני פחות רואה. אני נמצא שם יום-יום למעלה משנתיים. כך שלפחות בשעות הבוקר פחות רואים את מוניות השירות האלה. גם באותו ציר ולמעשה בכלל יש פחות.

274 פחות נועד לנסיעה מרחובות לתל אביב, אלא בין קטעים שונים. למשל מרחובות לדרך השבעה או ממזרח ראשל"צ לתל אביב.
קו 274 הוא קו מבוקש. הקווים 19X דרך הנתיב המהיר אמנם הורידו במידת מה את העומס בקו 274, אך עדיין הוא מבוקש. כמו גם שבכל האזור עתיר האוכלוסייה בראשון לציון והסביבה יש צורך בתחבורה ציבורית.

קו 277 הוא קו ישיר וזה טוב. כפי שיש לפרבר הצפוני, למשל להוד השרון את קו 249, כך טוב שיש את 277, שנוסע מרחובות מבלי לנסוע דרך ראשון לציון.

EHP12

Well-known member
מרחובות לדרך השבעה אמור להיות יותר תפקיד של 201

ספציפית על ציר דרך המכבים-הרצל, אני יכול לומר שלפני שנה-שנתיים בבוקר הייתי רואה מוניות שירות בקווים השונים. כיום אני פחות רואה. אני נמצא שם יום-יום למעלה משנתיים. כך שלפחות בשעות הבוקר פחות רואים את מוניות השירות האלה. גם באותו ציר ולמעשה בכלל יש פחות.

274 פחות נועד לנסיעה מרחובות לתל אביב, אלא בין קטעים שונים. למשל מרחובות לדרך השבעה או ממזרח ראשל"צ לתל אביב.
קו 274 הוא קו מבוקש. הקווים 19X דרך הנתיב המהיר אמנם הורידו במידת מה את העומס בקו 274, אך עדיין הוא מבוקש. כמו גם שבכל האזור עתיר האוכלוסייה בראשון לציון והסביבה יש צורך בתחבורה ציבורית.

קו 277 הוא קו ישיר וזה טוב. כפי שיש לפרבר הצפוני, למשל להוד השרון את קו 249, כך טוב שיש את 277, שנוסע מרחובות מבלי לנסוע דרך ראשון לציון.
מרחובות לדרך השבעה אמור להיות יותר תפקיד של 201

DanBus43Maalit72

Active member
אתה עושה פה טעויות רבות.

קו 277 וקיצור 274

אתה עושה פה טעויות רבות.
קו 274 הוא קו חשוב מרחובות ותל אביב שמצליח מאוד עד היום. ובנוסף הקו הזה משמש את תושבי מרכז ראשון בשביל להגיע לעזריאלי ולאוניברסיטה.
קו 277 הבעייה שהמסלול שלו בתל אביב לא טוב והרבה מעדיפים לנסוע ברכבת לתל אביב.
&nbsp
קו 47 וקו 48 זה לא אותו הקו. קו 47 נוסע באחוזה והמקטע של קו 48 ברעננה קצר מאוד ובקושי משרת אותה.

EHP12

Well-known member
אני יודע שקו 274 משרת בעיקר את תושבי ראשון

אתה עושה פה טעויות רבות.
קו 274 הוא קו חשוב מרחובות ותל אביב שמצליח מאוד עד היום. ובנוסף הקו הזה משמש את תושבי מרכז ראשון בשביל להגיע לעזריאלי ולאוניברסיטה.
קו 277 הבעייה שהמסלול שלו בתל אביב לא טוב והרבה מעדיפים לנסוע ברכבת לתל אביב.
&nbsp
קו 47 וקו 48 זה לא אותו הקו. קו 47 נוסע באחוזה והמקטע של קו 48 ברעננה קצר מאוד ובקושי משרת אותה.
לכן הצעתי שיקצרו אותו לרכבת ראשונים כך שישמש בעיקר אותם. ולא להצטופף אם נוסעים מנס ציונה ורחובות. וקיצור קו אומר גם אמינות טובה יותר.

המסלול שלו בתל אביב דווקא לא רע. והוא מגיע "יותר עמוק" איפה ש274 לא מגיע.

אני יודע ש47 ו48 אותו קו. אין כיום לתושב רעננה סיבה לנסוע לתל אביב עם 47 שיש לו את 347.

אורי404

New member
לקו 347 הוסיפו נסיעות וגם לקו 47 הוסיפו נסיעות

לכן הצעתי שיקצרו אותו לרכבת ראשונים כך שישמש בעיקר אותם. ולא להצטופף אם נוסעים מנס ציונה ורחובות. וקיצור קו אומר גם אמינות טובה יותר.

אני יודע ש47 ו48 אותו קו. אין כיום לתושב רעננה סיבה לנסוע לתל אביב עם 47 שיש לו את 347.
לקו 347 הוסיפו נסיעות וגם לקו 47 הוסיפו נסיעות
אחרי שקו 347 החל לפעול, לא רק שלא צמצמו את הנסיעות לקו 47, אלא שלהיפך; הוסיפו נסיעות. בקו 47 משתמשים רבים וזה לא במקום 347.
גם לקו 347 המצויין הוסיפו פעמיים נסיעות.

darkshadow1

New member
לא ברור לי איך הגעת למסקנה הזאת.

אני מודה שכבר הרבה זמן לא נסעתי ב-274, אבל כשכן נסעתי בו- הוא היה מגיע לראשל"צ עם לא מעט נוסעים מנס ציונה ומרחובות. מדובר באוטובוס שמהווה את הקו המהיר בין ראשל"צ-נס ציונה-רחובות במשך רוב היום. 201 הוא קו מאסף (ולכן איטי בהרבה) ו-301 לא אמין כי התדירות שלו לא גבוהה והוא עושה מסלול מאוד ארוך.

EHP12

Well-known member
ל274 ו201 יש אותן תחנות ואותו מסלול בין

אני מודה שכבר הרבה זמן לא נסעתי ב-274, אבל כשכן נסעתי בו- הוא היה מגיע לראשל"צ עם לא מעט נוסעים מנס ציונה ומרחובות. מדובר באוטובוס שמהווה את הקו המהיר בין ראשל"צ-נס ציונה-רחובות במשך רוב היום. 201 הוא קו מאסף (ולכן איטי בהרבה) ו-301 לא אמין כי התדירות שלו לא גבוהה והוא עושה מסלול מאוד ארוך.
בין מרכז רחובות לצומת חולון. בגלל ש274 הוא קו ארוך הוא לא אמין ואין סיבה שתושבי מרכז ראשון שצריכים להגיע אל עזריאלי והאוניברסיטה יצטרכו לחכות לאוטובוס שעשה דרך ארוכה עוד מקריית עקרון (!) ומלא בנוסעים מנס ציונה ורחובות.

אורי404

New member
מראשל"צ לעזריאלי יש קווים טובים אחרים

בין מרכז רחובות לצומת חולון. בגלל ש274 הוא קו ארוך הוא לא אמין ואין סיבה שתושבי מרכז ראשון שצריכים להגיע אל עזריאלי והאוניברסיטה יצטרכו לחכות לאוטובוס שעשה דרך ארוכה עוד מקריית עקרון (!) ומלא בנוסעים מנס ציונה ורחובות.
מראשל"צ לעזריאלי יש קווים טובים אחרים
קווי 19X. נסעתי ב-190 והוא קו מצויין.
כשהייתי נוסע בקו 274 מראשל"צ במפרקיות, הוא לא היה כה מלא והיה ניתן לנסוע [זה לא 164 שעושים משחקים ופעם מורידים נסיעות ופעם מוסיפים ושם זה שירות מתחת לכל ביקורת].

darkshadow1

New member
אתה מוזמן לבדוק- ל-201 יש יותר תחנות.

אתה מוזמן לבדוק- ל-201 יש יותר תחנות.
לדוגמה, 201 עוצר בפיקוד העורף וברכבת ראשונים ו-274 לא. אם 274 מגיע לראשל"צ מלא, אז הפתרון למצב הוא להגדיל את התדירות שלו (מה שגם ישפר את האמינות) או להוסיף נסיעות ב-222 מחוץ לשעות הבוקר.

846

Active member
אתה שכחת שקו 29

קו 277 וקיצור 274

אתה שכחת שקו 29
היה קו רק של מיפרקיות

EHP12

Well-known member
מהזיכרון שלי אגד בעיקר הפעילו אותו באוטובוסים רגילים

אתה שכחת שקו 29
היה קו רק של מיפרקיות
אולי הייתה מפרקית מדי פעם בקו. אבל לא באופן קבוע

846

Active member
בסוף שנות ה 90 לתוך תחילת

אולי הייתה מפרקית מדי פעם בקו. אבל לא באופן קבוע
שנות ה 2000 היו רק מיפרקיות.
אושרי בטח יידע לספר מתי הן עזבו את קו 29

אורי404

New member
אכן מתחילת שנות התשעים עד 2000 ואולי אחרי זה מפרקיות

אכן מתחילת שנות התשעים עד 2000 ואולי אחרי זה מפרקיות
מתחילת שנות התשעים ועד 2000 או 2001 פעלו בקו 29 מפרקיות, באופן קבוע.

oshri1987sg

Active member
לא הייתי מגיע הרבה לאזור השרון בשנות ה90

לא הייתי מגיע הרבה לאזור השרון בשנות ה90
עד האלפיים המאוחרות ורק פעם אחת נסעתי בקו 29 בימי אגד,כך שאין לי מושג

846

Active member
274 עמוס בסטודנטים במשך

קו 277 וקיצור 274

274 עמוס בסטודנטים במשך
רוב השנה.
הנוסעים מעדיפים לסוע באוטובוס
אחד שמקיף את האוניברסיטה מאשר להגיע אל / מהרכבת ברחובות ובתחנת האוניברסיטה
רובם לומדים, ישנים, מקשיבים למוזיקה ומתכוננים / נירגעים ל/מ יום עמוס

EHP12

Well-known member
זאת נסיעה של בין 25 ל30 קילומטרים באוטובוס עירוני

274 עמוס בסטודנטים במשך
רוב השנה.
הנוסעים מעדיפים לסוע באוטובוס
אחד שמקיף את האוניברסיטה מאשר להגיע אל / מהרכבת ברחובות ובתחנת האוניברסיטה