קו 137 ....תדירות נמוכה

מצב
הנושא נעול.

©Shlomi©

New member
קו 137 ....תדירות נמוכה

קו 137 ....תדירות נמוכה
מישהוא יודע קו 137 שיוצא מיהוד ב 8:15 , באיזה שעה הוא מגיע למכון מור ? אני עובד בסביבה וצריך בערך לדעת באיזה שעה הוא מגיע לשם תודה

ליילנד

New member
עוד לא ניסיתי אותו, אין לי מושג../images/Emo4.gif

תודה , אבל ....
השאלה שלי היתה שאם אולי יש פה מישהו שנוסע בקו הזה אז באיזה שעה הוא יהיה במכון מור(בני ברק) אם אני לוקח את האוטובוס של 8:15 בבוקר מיהוד שוב תודה
עוד לא ניסיתי אותו, אין לי מושג

יצחקA

New member
-----נ-י-צ-ו-ל-----ש-י-ר-ש-ו-ר-----

קו 137 ....תדירות נמוכה
מישהוא יודע קו 137 שיוצא מיהוד ב 8:15 , באיזה שעה הוא מגיע למכון מור ? אני עובד בסביבה וצריך בערך לדעת באיזה שעה הוא מגיע לשם תודה
היום ראיתי דבר מעניין: אוטובוס 3916 עם Xים אדומים על החלונות יוצא מחניון "שיכון דן" עם כיתובית של קו 18.

ה דרומי

New member
לא משפיק הגרוטאות של תח"צ ב"ש

היום ראיתי דבר מעניין: אוטובוס 3916 עם Xים אדומים על החלונות יוצא מחניון "שיכון דן" עם כיתובית של קו 18.
אז מביאם עוד כמה גרואטות

fireman

New member
בינינו....הגרוטאות של "דן"

אז מביאם עוד כמה גרואטות
הם כמו האוטובוסים הכי טובים של התח"צ. היום אני אביא תמונות של כמה אוטובוסים של התחבורה הציבורית בבאר שבע.

ה דרומי

New member
נון ל"אתמול" כי הרי נכנסת חברת

הם כמו האוטובוסים הכי טובים של התח"צ. היום אני אביא תמונות של כמה אוטובוסים של התחבורה הציבורית בבאר שבע.
מטרודן לב"ש והם אמורים "להפעיל" רכבים חדשים שנקנו ע"י תח"צ ב"ש?. אז למה להכניס עוד כמה עגלות לא שווה יותר אולי להביא כמה חדשים נוספים ולא ל"דחוף" עגלות חדשות שבחברה אחרת הם כבר נגרטו.?

הן עדיין לא נגרטו בדן!

מטרודן לב"ש והם אמורים "להפעיל" רכבים חדשים שנקנו ע"י תח"צ ב"ש?. אז למה להכניס עוד כמה עגלות לא שווה יותר אולי להביא כמה חדשים נוספים ולא ל"דחוף" עגלות חדשות שבחברה אחרת הם כבר נגרטו.?
הן עדיין לא נגרטו בדן!
וה"עגלות" האלה הן האוטובוסים הכי טובים בדן!

מצב
הנושא נעול.
למעלה