כבר פתווווווווווווחקו ראש העין-לוד
מתי קו ראש העין-לוד צפוי להיפתח ובכך לקצר בהרבה את הדרך מכ"ס/ראש העין ללוד/רחובות/אשדוד/ב"ש ועוד? חבל על הסיבוב שעושים עכשיו עד לת"א, לא?
כעת כ"ס-ב"ש ברכבת מהיר מבאוטובוס?כבר פתווווווווווווח![]()
אבל לא נראה לי שירצו לקצר את הדרך כי רוב הנוסעים משתמשים בקו לנסיעה לתל אביב בעתיד אולי חלק מהרכבת לא יסעו דרך תל אביב לנתבג או לירושליים אבל זאת כאשר יהיה מסלול סיבובי לתל אביב מכפר סבא דרך רעננה נראה מה יהיה דובר פה כבר על מסלול 8 שכזה לדעתי יש עוד זמן עד שזה יקרה
טעות גדולה שלי מצטער...כעת כ"ס-ב"ש ברכבת מהיר מבאוטובוס?
אחי מגיע לעיתים לב"ש ברכבת, אך הוא נוסע להרצליה משום שאינו יודע שיכול לנסוע מכ"ס.
קו ראש העין-לוד נפתח זה מכברקו ראש העין-לוד
מתי קו ראש העין-לוד צפוי להיפתח ובכך לקצר בהרבה את הדרך מכ"ס/ראש העין ללוד/רחובות/אשדוד/ב"ש ועוד? חבל על הסיבוב שעושים עכשיו עד לת"א, לא?
לדעתי יהיה מאוד טפשי להפעילקו ראש העין-לוד נפתח זה מכבר
הקו עליו שאלת נפתח כבר לפני זמן מה - אני מניח ששאלתך היא האם יופעלו בקו רכבות נוסעים בשירות ציבורי ועל כך עדיין אין לי תשובה סופית - בלוח הזמנים הקרוב צפויה הוספה של רכבות מתחנת הראשונים ואליה, אולם הרכבת מצאה כי אין בקו האיילון קיבולת פנויה עבורן, ולכן אחת מהאפשרויות שנבדקה היתה להפעיל את הרכבות הנוספות בין תחנת הראשונים לתחנת כפר סבא-הוד השרון דרך קו זה, אולם אינני יודע האם אופציה זו אכן נבחרה למימוש.
נראה לי שבשעות העומסלדעתי יהיה מאוד טפשי להפעיל
רכבת מראשון לראש-העין/כפר-סבא שלא תעבור דרך תל-אביב. הרי לפחות 80% מהנוסעים העולים בראשונים על הרכבת צריכים לגוש דן (המצומצם. לא כולל ראה"ע, פ"ת. כלומר לתל-אביב, ר"ג, ב"ב וגבעתיים). שאר ה 20% הם מתחלקים, כאשר לפחות 70% מהם זה לבנימינה וחיפה ורק כ-30% (מתוך ה-20%) הם לפתח-תקוה, ראה"ע וכפ"ס. לכן לא נראה לי שיש הצדקה כלכלית (ואף מוסרית אם תרצו. שכן אין לרכבת ישראל אלפי רכבות כך שהיא יכולה לבזבז משאב יקר על קו מיותר) לבצע נסיעות כאלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.