קו- קו! יש מישו בבית?

י פ ע ת

New member
קו- קו! יש מישו בבית?

ישששששש ! יש חיבור מהכבלים בינתיים ,הווי אומר רק גולש אחד בינתיים, הווי אומר <2>יתחילו המריבות על הכסא הריק חחחח. געגעתי, הגחתי ברגע של הפסקה מפירוק הקרטונים שמידלדלים , אחרי חנוכת בית, רגע של תרפיה איתכם. שמחה להתרשם שנהנתם אתמול ועד כמה פיספסתי, חייבת הדרכה לגשר על פערים. מקווה שנחזור לאט לאט לגיחות הארוכות יותר<כרמלה!!! אורחים הגיעו...אתם מכירים את הסרט הזה>. אוהבת אתכם...שבת קסומה לכולם! <אגב שלחתי פעמיים הודעה שלא נקלטה , אם בכל זאת זה ייקלט תאשימו את התשתית חחח>

טאקילה~*

New member
יפעתי...../images/Emo140.gif

את בטח מסטולית מסלוטיפ וקרטונים..חחחחחח העיקר זה מדלדל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסניפי מותק תסניפי!!!

י פ ע ת

New member
תצחקי דארלינג....אבל

תני להסניף קצת קובה רבאקקק...תמיד אני מפסידה את הדברים הטובים ואגב..ספרי לי קצת על קצה המזלג איזו אטרקציה הכי פיספסתי? המלעונים שרו קצת או רק טחנו וטחנו מהמנגל? <אוףףף זה הכל מקנאה בחיי>

טאקילה~*

New member
יפעת היה מגניב..../images/Emo140.gif

אל תתעצבי נארגן עוד אחד ,תני להירגע .. מחקתי הבוקר 326 מסרים הקשורים לקומזיץ,,חחחחחחחחח נוצרו זוגות ,הגעו חדשים וחדשות, היו בשיחים כל מיני>לא מגלה< בקיצור הפסדת ,אבל יקירתי הרווחת בית מרווח שיהיה לכם בהצלחה!

יפעתוש = ברוך שובך

ציפורה נחמדת. שבת שלום
ג´רי

ק-ס-ו-מ-ה

New member
יפעתוש........../images/Emo25.gif

היה נחמד, חם, לחלוחי, קליל..........בקיצור, היה כיף. חבל שלא באתם.....אולי בקומזיץ הבא (בדצמבר חחחחחחחח) ד"ש לרקדן...

י פ ע ת

New member
שוב הפסדתי ליקוקים??חחחח

בחיי שאני עכשיו זקוקה לחדר ההוא ...אופו הוא? אופו? חחח

יפעתו´ש... ../images/Emo24.gif

דרך אגב, אולי הגיע הזמן לשנות את החתימה שלך? "יפעת גונבת שעות גלישה ראשונות"... שבת שלום לך יקירתי!

י פ ע ת

New member
U לא שמתי ../images/Emo23.gif

חחחחח יש לי בעיה, תמיד לא רואה את הדברים הקטנים <תרתי>

סנדי32

New member
יפעתושששששש../images/Emo124.gifששששששששששששששששש

אופו היית ?????? געגעתי אלייך
לפי מה שאני רואה עברת דירה
בגלל זה את נעלמת לנו ? שיהיה לך אחלה בבית החדש ושתארחי כמה שיותר אורחים (רצויים כמובן) מחכה לטריוויה שלך , חחחחחחחחחחחחח לא תמיד יודעת את התשובות אבל את תמיד בנחמדותך נותנת לי שאלות קלות
מואהההההההה
ושבת שלום אוהבת סנדי32

giulietta

New member
היי יפ(ע)ונת ../images/Emo25.gif

נו........ איך המרגש?...... כבר כייף?.... אם לא, עוד מעט זה יבוא גם אני החמצתי את הקומזיץ (טוב, נו, אני מחמיצה סדרתית) שבת שלום לך... מוווואה (האייקונים שלי מסרבים לעלות) .

נעמי 1

New member
יפעת... מבורק ל ../images/Emo82.gif החדש...

מקווה שרקדן העביר אותך את הסף ברגל ימין. שהמזוזה במקום... שעשיתם קולוקולוקולו... והכי חשוב שהתרנגול כבר לא יעיר אתכם בבוקר. תתחדשו ותהנו. נעמי

נגה...

New member
ליפעת ורקדניקו..המון המון ברכות ../images/Emo20.gif

לרגל הכניסה לבית החדש. נגה. אם הקישור אינו עובד- העתק והדבק לשורת הכתובת את הכתוב מטה + enter
http://www.hallmark.com/hmk/Website/Shopping/Greetings/nfg1671_detail.jsp?BV_SessionID=@@@@1597895681.1028303449@@@@&BV_EngineID=gadcekekglkdbedcfchchg.0&fromPage=/Website/Shopping/sh_eg_category.jsp&sku=nfg1671&oid=-102170&desc=New+Home&first=1&price=&text=Congrats!+Enjoy+your+new%85&pname=Congrats!+Enjoy!&cname=New+Home&page=1

למעלה