קו צ'אנג תאילנד ???

tamshl

New member
קו צ'אנג תאילנד ???

אני נוסעת לתאילנד בעוד שבועיים ורצינו הפעם לגוון ולנסוע לקו צ'אנג מישהו היה? שם יש המלצות ? אשמח לקבל המלצות וטיפים

ariocarpus

New member
מקום מעולה.

אני תמיד משכיר רכב כשאני נוסע לשם ואח"כ עולה איתו על מעבורת - כ 35 באט לאדם תלוי במעבורת. יש להיזהר ממעבורת אחת שנראת כמו יאכטה פרטית והם גובים 200 באט לאדם הלוך ושוב. אני לקחתי שם את מלון Amari הוא מצויין אך קצת יקר 3000 באט ללילה. אני ממליץ לכם לעשות ספארי פילים בג'ונגל המשולב עם עצירה לשחייה בבריכות מים טבעיות ומפלים. זה פשוט מעולה. כמו כן יש הרבה פעילויות שונות שכל המלונות מפרסמים שם. קחו בחשבון שהאי לא כל כך זול.

tamshl

New member
יותר מקוסמוי

גם קוסמוי יקרה האם באותה רמת מחירים ?

dranovsky

New member
קו צ'אנג

הייתי במקום לפני שנה בדיוק. הבעיה היתה עם מזג האויר. לא היה לי אפילו יום אחד של שמש, אבל עדיין גם עדן למי שמחפש שקט. המקום יפה, מאוד שקט ואין בו הברה אנשים. מבחינת החופים, הייתי בחוף החולות הלבנים, יש שם מלון מדהים ביופיו ב 80 שקל ללילה. אין הרבה פעילות לילית מלבד שדרית הפאבים.

tamshl

New member
מה שם המלון ?

האם היית שם באוגוסט והיה לך מזג אויר נאחס ? האם כדאי לנסוע לשם מלבד ביקור בקוסמוי ובפוקט ? איך המחירים ? אודה על תשובות אנחנו נוסעים בעוד שבועיים

dranovsky1

New member
קו צ'אנג

בהמשך לתשובתו של הקודם, אכן המלון ממוקם מעבר לכביש אבל זה אומר שזה עוד 10 שניות הליכה, שזה לא בדיוק משנה. יש לבקש חדר הפונה לים. ישנם חופים מדהימים לאורך האי. מבחינת המחירים, יחסית זולים יותר מבנגקוק, ושוב, החדר שם עלה לי 80 ש"ח ללילה. מזג האויר לא היה משהו, לפחות פעם ביום היה גשם, ולא ראיתי בכלל שמש, אם זה מה שאתם מחפשים, אז זה לא הזמן. ניתן לשחות בלי בעיה ויתן עדיין להינות. באיים הדרומיים יותר לא הייתי. אני טס שוב ב 20.9.05 ואני מתכוון לבקר באיים בדרום. המקום לא משופע באטרקציות, לפחות בתקופה שאני ביקרתי. אם מחפשים פעילות יום יומית אז לדעתי זה לא המקום הנכון, אלא האיים העמוסים יותר. מקווה שעזרתי.

ariocarpus

New member
מלון white sand החליף בעלים.

המלון שהיית בו החליף בנתיים בעלים וגם שינה את השם. הבעייה עם המלון הזה שהוא לא נימצא על קו המים אלא מהצד השני של הכביש. לגבי חודש אוגוסט יש הרבה ימים גשומים בקוצ'אנג אבל גם בדרום לא חסרים ימים גשומים. לאחרונה החלה באי תנופת בנייה מאוד גדולה והרבה מלונות ובונגלוסים נהרסו ותחתם ניבנו מלונות חדשים ויקרים יותר.

למעלה