קו פתוח

נצנוץ

New member
קו פתוח

רציתי לספר לכם על קו פתוח לבני נוער, קצת שונה ממה שמכירים עד היום. הקו הוא מטעם ארגון ``מעלה`` (מיזרוחניקי לאלה שלא יודעים) בקו ניתן להתייעץ בשאלות באמונה, בעיות אישיות, שאלות על דא ועל הא ומה שבא. יושבים שם חברה` צעירים, שמודרכים ע``י רבנים (דומני ``הר המור``), אבל אל תתפסו אותי במילה. הקו פועל בין 21:00-01:00 בלילה המספר: 02-6518388 ויש גם כתובת אי-מייל: [email protected] לא להתבייש! נ.ב. למי שמכיר אותי ולמי שטרם מכיר אמנם אני לא בהדרכת רבנים מהר המור, אבל גם אצלי הקו פתוח באותם נושאים. מוזמנים תמיד.

סירטוק

New member
נצנוץ ,עם כל הכבוד.....

זה כמו שאני אלך לרופא מומחה ואשאל אותו שאלות ,אתיעץ איתו , אציג בפניו בעיות ומה הוא יגיד לי????? -``אתה יכול להתקשר לאיזה רופא מתמחה שאני מכיר,כך ת`טלפון שלו ``. עם כל הכבוד לכל הרבנים ,ניצנוץ יש רק אחת .(ככל הידוע לי) נ.ב. יש לי כמה בעיות אישיות שרציתי להתיעץ איתך בקשר עליהן , טוב ,בעצם, נדבר עליהן עוד 991 שבתות ..... שווה לחכות!! ;-)

קישקוש

New member
ואוו...

אי פעם אני אפסיק להיקרע?? ניצנוץ, גם אצלך הקו פועל בשעות כאלה??

ST

New member
אצלי זה 24 שעות ביממה...

ותמיד אפשר להשיג אותי גם כאן :)))

ST

New member
לא התכוונתי

שאני 24 שעות כאן... (למרות שביומיים האחרונים אני כן, כי אני חולה... ונמצאת בבית... וכבר יוצאים לי כל הסוגריים הפוכים...) התכוונתי שאני בפלא 24 שעות ביממה... פעם חברה שלי התקשרה אלי ב-1 וחצי... פעם אני התקשרתי ב-5 (בבוקר...) קורה... ;-)

קישקוש

New member
אני יודעת...

לא התכוונתי לזה, כמובן.. אני בסה``כ מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שמחוץ (!!) לצ`ט... זה הכל.. הייתי מאחלת את זה גם לעצמי, רק שאין לי דרך אחרת לתפוס ולדבר עם אחי הגדול...

קישקוש

New member
היה אמור....

להיות תפוז קורץ בסוף ההודעה.. הריני מביאה אותו פה... ;-) שבת שלום לכולכם, והרבה שמחה!!!

למעלה